- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
- 23
Akintim var bazen yogunlasiyor bazen yok gibi25 ocakta adet oldum yaklasik 10 gundur bitti adetim. Herhangi bi ilacta kullanmiyorum. Sendede agri kanama yapiyormu rahatsizlik veriyormu akintin varmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Akintim var bazen yogunlasiyor bazen yok gibi25 ocakta adet oldum yaklasik 10 gundur bitti adetim. Herhangi bi ilacta kullanmiyorum. Sendede agri kanama yapiyormu rahatsizlik veriyormu akintin varmi
Ara Kanaman oldumu hicAkintim var bazen yogunlasiyor bazen yok gibi
Ara kanama olmadi ama genelde ara kanama dogum kontrol yontemi kullananiyorsan ondanda kaynaklanabilri yada doktora git bir sor istersenAra Kanaman oldumu hic
Ara kanama olmadi ama genelde ara kanama dogum kontrol yontemi kullananiyorsan ondanda kaynaklanabilri yada doktora git bir sor istersen
Belki onunla ilgili bir sıkıntı olabilir canim gecmis olsunTesekur ederim. Ben kordonlari baglattim en iyisi bi doktora gitmek
Tesekur ederimBelki onunla ilgili bir sıkıntı olabilir canim gecmis olsun
Bendede hpv 16 ve 53 var .CIN 1 le leep oldum Gectigimiz salı günü leep kontrolu için doktoruma gittigimde..Bu virüs hep bende mi olacak ömür boyu kurtulusum yokmu diye sordum..Doktorum bu bir kere vücuda girdi sürekli kontrol altinda olman gerekiyor .16 ve 18 rahim ağzi kanserinde en sık gördüğümüz tip dedi.Ben konuşmasindan şunu hissetim ki birgün negatif olsan bile amaaan geçti gitti kontrole gitmeme gerek yok artik demeyelim diye virüs vücutta sürekli kaliyor diyorlar...Zaten vücuduna hiç HPV bulaşatirmamis kadinlara bile kontrollerini aksatma diye ikaz etmiyorlarmi yani vucutta hiç hpv olmasaydi bile belirli araliklarla smear testimizi yaptiracaktik zaten..Yani kadınlarin Smear testlerinden kurtuluşlari yok.Doktorum negatif olsan bile pozitifmiş gibi davranman lazim dedi..Çünkü bir anda virüs uyanirsa anlamazsak iş işten geçerse diye düşünüyor sanirim.Çünkü sigil yoksa benim gibilerde hiç anlayamiyorsun belirti vermiyor.Merhaba, bende de 16,18,51 çıktı ve kolposkopi yapıldı. Cin1 olduğunu öğrendim. Onkoloji kadın doğuma yönlendirdiler. Deflagyn diye bir ilaç varmış 3 aylık. Vajinaya ondan enjekte ediyorum her gece. Doktor tavsiyesi ile Ahcc içmeye başlamıştım ama iki ay içtim. 3. ay gastrit atağı geçirdim ve ahcc ben de midemde alerji yapmaya başladı ve iki hafta boyunca bunu bilmeden içip 4 kez acillik oldum. Tabi bu sürede sürekli kustugum için bağışıklık sistemim zayıfladı ve siğiller çıktı. Deneme yanılma yöntemiyle bende sorun yapan şeyin ahcc olduğunu bulup onu bıraktım. Size sormak istediğim, cin1 geçtiğinde yeniden tekrarlar mi ve nasıl negatif olurum? Yanıtlarsanız çok mutlu olurum, günlerdir ağlıyorum..
Evet belki kontrolleri aksatmamak için ama dediğiniz gibi bu bütün kadınlar için gerekli. Ama en kötü 2-3 yıl içinde atılıyor diyorlar genelde. Kendimize dikkat edersek bağışıklığı güçlü tutarsak ve aşı olursak bu süre bize bağlı olarak kısalıp uzayabilir bence. Gerçekten böyle hastalıklar çok yaygın artık. Tekrar bir şey bulaşır mı diye de korkuyor insanBendede hpv 16 ve 53 var .CIN 1 le leep oldum Gectigimiz salı günü leep kontrolu için doktoruma gittigimde..Bu virüs hep bende mi olacak ömür boyu kurtulusum yokmu diye sordum..Doktorum bu bir kere vücuda girdi sürekli kontrol altinda olman gerekiyor .16 ve 18 rahim ağzi kanserinde en sık gördüğümüz tip dedi.Ben konuşmasindan şunu hissetim ki birgün negatif olsan bile amaaan geçti gitti kontrole gitmeme gerek yok artik demeyelim diye virüs vücutta sürekli kaliyor diyorlar...Zaten vücuduna hiç HPV bulaşatirmamis kadinlara bile kontrollerini aksatma diye ikaz etmiyorlarmi yani vucutta hiç hpv olmasaydi bile belirli araliklarla smear testimizi yaptiracaktik zaten..Yani kadınlarin Smear testlerinden kurtuluşlari yok.Doktorum negatif olsan bile pozitifmiş gibi davranman lazim dedi..Çünkü bir anda virüs uyanirsa anlamazsak iş işten geçerse diye düşünüyor sanirim.Çünkü sigil yoksa benim gibilerde hiç anlayamiyorsun belirti vermiyor.
Ne yaptınız acaba bu abi bir kalktim ağzımın ici beyaz kabarcik dolu , yoktu bunlrTeşekkür ederim desteğiniz için, dilerim ki siz haklı çıkarsınız. Sağlıcakla kalın.![]()
Benim doktorumda var ama yokmus gibi davran dediBendede hpv 16 ve 53 var .CIN 1 le leep oldum Gectigimiz salı günü leep kontrolu için doktoruma gittigimde..Bu virüs hep bende mi olacak ömür boyu kurtulusum yokmu diye sordum..Doktorum bu bir kere vücuda girdi sürekli kontrol altinda olman gerekiyor .16 ve 18 rahim ağzi kanserinde en sık gördüğümüz tip dedi.Ben konuşmasindan şunu hissetim ki birgün negatif olsan bile amaaan geçti gitti kontrole gitmeme gerek yok artik demeyelim diye virüs vücutta sürekli kaliyor diyorlar...Zaten vücuduna hiç HPV bulaşatirmamis kadinlara bile kontrollerini aksatma diye ikaz etmiyorlarmi yani vucutta hiç hpv olmasaydi bile belirli araliklarla smear testimizi yaptiracaktik zaten..Yani kadınlarin Smear testlerinden kurtuluşlari yok.Doktorum negatif olsan bile pozitifmiş gibi davranman lazim dedi..Çünkü bir anda virüs uyanirsa anlamazsak iş işten geçerse diye düşünüyor sanirim.Çünkü sigil yoksa benim gibilerde hiç anlayamiyorsun belirti vermiyor.
Hayır normal doğum yapılabiliyor artık. Sadece siğiliniz yoksa ve negatif olursanız sorun olmuyormuş. Prof Dr. Polat Dursun’un canlı yayınında özellikle sordum ve kendisi böyle cevapladı.Hanımlar merhaba. Bende de hpv pozitifti kolposkopi sonucu cin1 başlangıcı dendi takibe almıştı doktor. 2017 ekim ayından beri 3 ayda bir örnek verdim. Sonra 6 aya çıktı. En son Ocak ve Mayıs ayında verdiğimde temiz çıktığında doktor bir yıl sonra gel dedi. şuan hamileyim. Doktor son test sonuçlarına göre doğum şekline karar veririz dedi. Sanırım 37. Haftadan sonra örnek alınabiliyormuş, şuan aktif mi yoksa temiz mi diye. Böyle bişey yaşayan oldu mu? Bilginiz var mı? Normal doğum istiyordum ama sanırım geçmişte böyle bişey yaşayanlara normal doğum yaptırtmıyorlar.
yaa cidden mi.. şuan mutlu oldum. Bende siğil yok. Son 3 test negatif çıktı. Bakalım neler olacak.. Bağışıklığımı güçlendirmeye devamHayır normal doğum yapılabiliyor artık. Sadece siğiliniz yoksa ve negatif olursanız sorun olmuyormuş. Prof Dr. Polat Dursun’un canlı yayınında özellikle sordum ve kendisi böyle cevapladı.
Son 3 cikan Negatif testi smir testimi yoksa hpv testimi. Bağışıklık icin neler yapiyorsunuz. Bebeginizi hayirlisiysa kucaginiza alırsınız inşallahyaa cidden mi.. şuan mutlu oldum. Bende siğil yok. Son 3 test negatif çıktı. Bakalım neler olacak.. Bağışıklığımı güçlendirmeye devam![]()
benimde hpv 31 biyopsi kolposkopide cin1 çıktı dr bekliycez dedi 6 ay sonra tekrar bakıcaz dedi ama kafam hiç rahat değil siğilim yok ama 6 ay beklemeden gidicem yine kontroleCin 1 kimi doktorlar kendiliginden geçsin diye bekliyor ama bu durumda sık sık smear yaptırman lazım cin 2 seviyesine atlarsa müdahalesi daha geniş oluyor. Bazı doktorlar cin 1 e direk leep yapıyor. Leep olmanız hpv yi gecirmez sadece ileride kanser olmayın diye oluşan lezyonun temizlenmesidir. Ki bu işlemden sonra da düzenli smeara gidip yenilemesi kontrol altına alınır. Kimi doktorlar leepten sonra hpv nin kendiliğinden gerilediğini söyleyebiliyor ama kimileri de ömür boyu vücutta kaldığını. Bu konuda çeşitli görüşler var. Bir kez hpv pozitif çıktı ise bagisikligi güçlü tutup yeni lezyon oluşturmasına izin vermemek ve ömür boyu düzenli smear yaptırmak sart
Aynen ben de hep merak ediyordum ama o doktor baya bilindik bi doktor ve Prof. O öyle deyince güvendim ben de. E negatif çıkmış zaten sizin de. Propolis falan kullanın damla şeklinde, kefir yoğurt bolca yüklenin bağışıklığı güçlü tutmaya devamyaa cidden mi.. şuan mutlu oldum. Bende siğil yok. Son 3 test negatif çıktı. Bakalım neler olacak.. Bağışıklığımı güçlendirmeye devam![]()
Hpv öyle birseyki şuan bütün doktorlar ikiye ayrilmiş durumda.Hangisine inanicaz bende sasirdimBenim doktorumda var ama yokmus gibi davran dedi![]()
Son 3 cikan Negatif testi smir testimi yoksa hpv testimi. Bağışıklık icin neler yapiyorsunuz. Bebeginizi hayirlisiysa kucaginiza alırsınız inşallah
Son 3 cikan Negatif testi smir testimi yoksa hpv testimi. Bağışıklık icin neler yapiyorsunuz. Bebeginizi hayirlisiysa kucaginiza alırsınız inşallah
Aynen ben de hep merak ediyordum ama o doktor baya bilindik bi doktor ve Prof. O öyle deyince güvendim ben de. E negatif çıkmış zaten sizin de. Propolis falan kullanın damla şeklinde, kefir yoğurt bolca yüklenin bağışıklığı güçlü tutmaya devam![]()