Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kizlar Allah rızası için bana da akıl verin hpv tipleme negatif çıktı smear temiz vajina temiz di kondilom vardı makatta aldılar sonuç temiz cerrahi bölüm gittim sonradan siğil yok dedi aynı yerde aynı dakika cildiyeye gittim var dedi dondurdu ilk doz aşımı yaptım 1 hafta önce günlük duş alıyorum iç çamaşırsız uyuyorum hava alsın diye 2 gündür yine kaşıntı batma hissi var sürekli sarımsak cigniyip yutuyorum zerdeçal tüketiyorum bol meyve yiyorum eşim yanımda değil yılda 1 gelio ilişki yok

Hemoroid var mı sizde ? Belki o yüzden kaşıntı ve batma oluyordur ? Ya da dondurma işleminden sonra iyileşme aşamasından dolay oluyordur bunlar..

Hemoroid var mı sizde ? Belki o yüzden kaşıntı ve batma oluyordur ? Ya da dondurma işleminden sonra iyileşme aşamasından dolay oluyordur bunlar..
Hemoroit yok bildiğim kadarıyla büyük WC yaparken bı sıkıntım yok ne varsa o büzgülü etin hemen dış kısmı kıllı bölgede anlamadım ki bende dondurali 1 ay oldu

Hemoroit yok bildiğim kadarıyla büyük WC yaparken bı sıkıntım yok ne varsa o büzgülü etin hemen dış kısmı kıllı bölgede anlamadım ki bende dondurali 1 ay oldu
2 aydır WC de bebekler için olan alkozsuz parabensiz ıslak mendil de kullanıyorum hijyenik olsun diye daha ne yapıyım

İsterseniz sirkeyle düzenli olarak silin.. yorumlarda gördüğüm kadarıyla sirke iyi geliyormuş..

2 aydır WC de bebekler için olan alkozsuz parabensiz ıslak mendil de kullanıyorum hijyenik olsun diye daha ne yapıyım
Islak mendil filan kullanmayın birde unutmaya çalışın biliyorum zor ama herşeyiniz temiz çıkmış zaten biraz psikolojik bizimkiler 15 gün boğazım acıdı acaba mı oldum hergün kontrol ediyordum başka birşey oldu unuttum onu geçmiş çok takmamak lazım

Ay o boğaz bende oldu grip oldum hava değişimi Allah'ım aynayla yaşadım kocama sanki olcek gibi duygusal konuşmalar falan

Ay o boğaz bende oldu grip oldum hava değişimi Allah'ım aynayla yaşadım kocama sanki olcek gibi duygusal konuşmalar falan
Bide biz hep gurbetlik yaşadık o yurtdışında ben burda 3 yıldır böyle sanki orda evimi goremiycem gibi Allah'ım stres tavandi

Ay evet benimde boğazım sanki grip olmadan önce bi vücutta kırgınlık olur ya öyle ağrıyor boynum , aklıma türlü şeyler geliyor.

Herkese merhabalar ve acil şifalar dilerim.bende 33 yaşında 2 çocuk annesiyim.hpv tip 16 pozitif çıktı,ardından kolposkopi ile biyopsi alındı sonucuna dr normal dedi ama hiç cin vs bişey yazmıyor bende.sonuçlarımı ekliyorum.kolposkopiden sonra su gibi çok fazla kanla karışık kötü kokulu bir akıntım oldu,dr a söyledim onun içinde sineral diye bi ilaç yazdı.hpv aşımın ilk dozunu oldum,gıda takviyesi olarak achh yerine Reishi mantarı ekstresi ve aloeveralı zencefilli ve limonlu ürünler başladım bağışıklığım için.6 ay sonra kontrol dedi kadın doğum dr um. Kadın doğum onkolojiyede gitmelimiyim sizce?sonucuma da kıymetli yorumları bekliyorum,sevgiler iyi geceler

Eklentiler

• 0E239E39-65D9-4D03-B7DC-04D1AACA685D.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 78
  • E290214B-D7A0-4FCE-A713-409734DB8FD0.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 79
Hpv genel olarak her 10 kadından 5 inde olan bişey tek yapmanız gereken doktorunuzu dinleyip bağışıklığınızı iyi tutmak ve doktor kontrolünden çıkmamak hic korkmayın ve Eger doktorunuz ilgiliyse başka bir doktora gitmeyin

Bende yarın doktora gidiyorum vajina girişinde siğiller icin ama aldaradan tahriş olan cildimi tedavi ettiricem önce dualarınızı bekliyorum rabbim Cuma’ya bağlayan bu mübarek günde cümlemize şifa versin inşaAllah benimde dualarım sizinle

Allah seninde bizlerinde yardımcısı olsunbizlere şifasını versin ,

Kizlar size bişey soracam makat sigili olanlar özellikle bu batma hissi falan yada kızarıklık olsun işte yani sigilden arindiktan sonraki batma kaşıntı kızarıklık gibi sorunlar için hindistan cevizi yağı sürsem acaba faydası olur mu ki

Aldara geçirmedi mi canım benim ordada vardı aldara geçirdi hep suan kaşıntı falan da yok kantaron yağı kullanabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…