Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Merhaba arkadaşlar, benim biyopsi sonucumda cin2 ve kronik servisit çıkmıştı yazmıştım geçen hafta. Bugün doktorun yanına gittim. Normalde cin2 olan hastalarda leep yapılıyormuş evet, ama benim yaşım daha genç olduğu için bi 3 ay daha bekleyelim dedi. Normalde 24 yaşına kadar olan hastalarda böyle bekleniyormuş ben de martta 25 oluyorum ama yine de bekleyelim dedi. Oraya yapılan her işlem; dondurma, yakma ve leep ilerde sıkıntı yaratabilir dedi. O yüzden acele etmek istemedi sanırım. 3 ay sonra gidip tekrar kolposkopi olacağım. Bir de akıntım oluyor demiştim Servisit için de tetradox ve cleocin vajinal krem verdi. Onları kullanacağım şimdilik. Ve aşını mutlaka ol dedi. Aşının baskılayıcı özelliği var mı diye sordum, kesin bilimsel bi kanıt yok ama yapılan çalışmalarda cin1-2-3 olan hastalar aşı olunca gerilediği gözlemlenmiş. Mutlaka aşı olacağız o yüzden. Sigara alkol kullanmıyorum imuneks ve vitamin kullanmaya devam ediyorum ve cinsel ilişkide de bulunmayacağım zaten. Bakalım neler olacak..

Canım inşallah bir an önce atlatırsın bende Perşembe özel hastaneye gidiyorum içeride baya var sanırım nasıl bi yol izleyeceğiz bakalım sizede anlatırım herşeyi

tam 10 yıldır aynı doktorun reklamını yapıyorsun,

Onda doğurdun, onda siğilleri hallettin yoksa sen ?

Son düzenleme:
tam 10 yıldır aynı doktorun reklamını yapıyorsun,

Onda doğurdun, onda siğilleri hallettin yoksa o sen dr eser olmayasın !
Peki agda jilet yasaksa genital bolge temizligimizi ne ile yapabiliriz ki alternatif mesela

Kolposkopiyi anestezisiz mi yaptiniz bana da cuma.yapilacak dr tercih senin dedi ama

Kızlar yarın sabah kolposkopi yapılacak.
hpv 16.enson cin1 cıkmısti hpv16 yine pozitif gelince tekrar kolposkopi gunu verdiler.umarim iyi sonuclar alirim.
Merhabalar, kolposkopi nasil yapılıyor acaba komple bayılıyorlar mi bana da cuma yapılacak korkuyorum

Kolposkopiyi anestezisiz mi yaptiniz bana da cuma.yapilacak dr tercih senin dedi ama
Canim gecmis olsun korkma kolposkopi can acitan bir islem degil normal devllette ayikken yapiliyor ama stres oluyor ister istemez kendini strese sokma sinek isiirigi gibi bisey vajinal.muayene bildigin

Yok canim ger3k yok kendini sikma rahat birak okadar oyle parca alma islemi diyince insan cok urtkuyor ama gercekten rahat ol korkma oyle can acitan bisey degil ama dedigim gini stres.oluyor.insqn ister istemez

1 bucuk ay sonra dogum yapicam doktora sigilim var diyorum unutuyor basta kendi demisti sezeryan olursun diye. Ya unutursa normal doguma alirsa diye korkuyorum neyapmam lazim

selam kızlar bende de sigil var3 yıl oldu ve 3 kez dondurtma yaptim gecen gun doktora gttigimde vajinanin icersnde oldugunu soyledi muayene etti ozel bi hastaneye gt bizyapmiyoruz hpv testi yaptr o zaman ckar ortaya dedi tabi vulvadada boyle kucuk pütür pütür cknti var kucucuk ben sadece osanarken bir de iceridede varmis ben hic test felan yapmadan 3 kere dondurttugumdan cildiyeye hic soylemedibana test yap felan dye simdinasilbir yol izlemem lazm yardimci olabilir misiniz aceba yasim 28

Canım inşallah bir an önce atlatırsın bende Perşembe özel hastaneye gidiyorum içeride baya var sanırım nasıl bi yol izleyeceğiz bakalım sizede anlatırım herşeyi ☺
canım benim de iceridevarmis sigiller bende gidecegim bakalim ne diyecekler

Canım öncelikle geçmiş olsun senin kendine iyi bir jinekolog bulman lazım sana smear testi hpv tipleme yapilcak öncelikle sonuca göre kolposkopi ile içine bakilcak duruma gorede leep falan filan seyreder tedavin dondurma yerine elektrokoter yapsan daha etkili olur sigilde

cok tesekkut ederim canim devlet hastaneleri ucretsiz yapmyomus dyarbakirdaym ama egtm arastrma ya da bi soracagm belki onlar yapar ozelde cok para istyolar valla sastm kaldm napacam blmiyom ya

cok tesekkut ederim canim devlet hastaneleri ucretsiz yapmyomus dyarbakirdaym ama egtm arastrma ya da bi soracagm belki onlar yapar ozelde cok para istyolar valla sastm kaldm napacam blmiyom ya
Anladım cnm Allah yardımcın olsun hpv tipleme ben özelde 370 TL verdim normal hastanede yapio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…