• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

imuneks kullanan arkadaşlar 10 mg mi yoksa 50 mg kullanıyorsunuz günde kaç defa ve kaç ay kullanıyorsunuz cvp yazarsanız çok sevinirim bu gün alacağım ama karar veremedim

Yarar tabiiki gayet güzel 👍🏻 bende imuneksin 50 mg olanı var onu almıştım ama sizin de 30 iyi. Sonra 50ye geçersiniz olmadı. Çörek otu da söyleyen çok evet. Kefir, yoğurt falan da tüketin. Kurtulucaz inşallah 🙏🏻
Merhabalar imuneks i 50mg mi kullanıyorsunuz? Ve kaç ay devam ediliyor ?

Aldara geçirmedi mi canım benim ordada vardı aldara geçirdi hep suan kaşıntı falan da yok kantaron yağı kullanabilirsin
ALDARA hiç kullanmadım kasintim yokta arada batma hissi var sirke iyi geldi de hindistan la kantoron arası kararsız kaldım

Kuzum naçizane tavsiyem Eger oradaki hpv ise bir aldara krem al İnan bana sirkenin yaptığını hemen yapacak etkide bişey ve kantaron yağı mücizevi bişey Çanakkale savasında bile yaralar icin kullanılan bişey onu tavsiye ederim umarım bir an önden iyi olursun sevgiler

Kasım ayında hpv bu diyen dört doktoru napsam bilmiyorm....sonuclarim temiz boşuna o kadar teste girdim hpv yok....üç aydır yerde miyim gökte miyim bilmiyorum
Olsun bu Allah’ın bi sınavı bence bir ders her yaşanılandan bi ders çıkartmak gerekiyor çok şükür de ve dua et sağlığını kaybetmemek icin 🙏🏻 İnşallah bizlerde o mutluluğu yaşarız cümlemiz

Olsun bu Allah’ın bi sınavı bence bir ders her yaşanılandan bi ders çıkartmak gerekiyor çok şükür de ve dua et sağlığını kaybetmemek icin 🙏🏻 İnşallah bizlerde o mutluluğu yaşarız cümlemiz
Evet çok şükür....zor bir süreç inşallah hepimiz tertemiz olursunuz....ben çok inandım öyle olduğuma ama değilmiş rahatladim

Kuzum naçizane tavsiyem Eger oradaki hpv ise bir aldara krem al İnan bana sirkenin yaptığını hemen yapacak etkide bişey ve kantaron yağı mücizevi bişey Çanakkale savasında bile yaralar icin kullanılan bişey onu tavsiye ederim umarım bir an önden iyi olursun sevgiler
Tşk ederim

Sevgili kadın arkadaşlarım selamlar. Merakla beni beklediğinizi biliyorum. Benim hocam yıllık izindeydi ve asistanı almıştı anamnezleri, haftalardır sonuç bekliyorum ne mesaj var ne bir şey. Dün gittim yanına sonuç görüntüleme ekranını bir açtı birde ne görelim ÖRNEK YETERSİZ 😂 Allahım dedim kafayı sıyırmamam için bana yardım et, hocam güldü alamamış sanırım içerden tam dedi. Dün tekrar verdim bi 15 gün daha uzuyorum, sonucu benim kadar sizlerde merak ettiğiniz için bilgilendirmek istedim 😃

Sevgili kadın arkadaşlarım selamlar. Merakla beni beklediğinizi biliyorum. Benim hocam yıllık izindeydi ve asistanı almıştı anamnezleri, haftalardır sonuç bekliyorum ne mesaj var ne bir şey. Dün gittim yanına sonuç görüntüleme ekranını bir açtı birde ne görelim ÖRNEK YETERSİZ 😂 Allahım dedim kafayı sıyırmamam için bana yardım et, hocam güldü alamamış sanırım içerden tam dedi. Dün tekrar verdim bi 15 gün daha uzuyorum, sonucu benim kadar sizlerde merak ettiğiniz için bilgilendirmek istedim 😃
ŞAKA! Ay nasıl boğuvermedin orda adamları🤬. Ben de öyle sana bakıyordum. Tüh, neyse hadi geç olsun da negatif ol inşallah canım. 🌹

Herseydr vardir bir hayir canim gec olsunda guc olmasin sıkma canını insallah negatif sonucunu alirsin bir an evvel 🙏

Bi bezenin siğil olup olmadığını üzerine sirke sürerek anlayabiliyo muyuz? Vajinanın tam girişinde bişey var siğil mi değil mi anlayamadım.

Günaydın kizlar nasılsınız bugün kizlar hep hastalıktan konuştuk peki bagisikliginizi güçlendirmek için evde neler yapıyorsunuz tablet kullanmak dışında ben köyde yaşıyorum yoğurt kendimiz yapioz ben zerdeçal ilave edip günlük bı kase tüketiyorum birde sarımsak cigniyip yutuyorum başka alternatif olarak neler yapiosunuz

Günaydın kizlar nasılsınız bugün kizlar hep hastalıktan konuştuk peki bagisikliginizi güçlendirmek için evde neler yapıyorsunuz tablet kullanmak dışında ben köyde yaşıyorum yoğurt kendimiz yapioz ben zerdeçal ilave edip günlük bı kase tüketiyorum birde sarımsak cigniyip yutuyorum başka alternatif olarak neler yapiosunuz
Çörek otu yağı içebilirsiniz icemiyosaniz kapsülünü alın.. bağışıklık için önemli

Sabah akşam süt portakal suyu yumurta ve probiyotik yani bağışıklık güçlendirici ilaç kullanıyorum benimde sonuçlarım 15 güne çıkacak cok heyecanlıyım korkuyorum birde sonuc icin gittiğimde aşımın ilk dozunu da olucam allah nasip ederse ☺️

Sabah akşam süt portakal suyu yumurta ve probiyotik yani bağışıklık güçlendirici ilaç kullanıyorum benimde sonuçlarım 15 güne çıkacak cok heyecanlıyım korkuyorum birde sonuc icin gittiğimde aşımın ilk dozunu da olucam allah nasip ederse ☺
İnşallah iyi olur herşey bende günlük portakal mandalina tüketiyorum yoğurt zerdeçal yiyorum sarımsak cigniyorum inşallah faydası olur

Back