- 7 Şubat 2020
- 87
- 13
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar imuneks i 50mg mi kullanıyorsunuz? Ve kaç ay devam ediliyor ?Yarar tabiiki gayet güzelbende imuneksin 50 mg olanı var onu almıştım ama sizin de 30 iyi. Sonra 50ye geçersiniz olmadı. Çörek otu da söyleyen çok evet. Kefir, yoğurt falan da tüketin. Kurtulucaz inşallah
![]()
ALDARA hiç kullanmadım kasintim yokta arada batma hissi var sirke iyi geldi de hindistan la kantoron arası kararsız kaldımAldara geçirmedi mi canım benim ordada vardı aldara geçirdi hep suan kaşıntı falan da yok kantaron yağı kullanabilirsin
Olsun bu Allah’ın bi sınavı bence bir ders her yaşanılandan bi ders çıkartmak gerekiyor çok şükür de ve dua et sağlığını kaybetmemek icinKasım ayında hpv bu diyen dört doktoru napsam bilmiyorm....sonuclarim temiz boşuna o kadar teste girdim hpv yok....üç aydır yerde miyim gökte miyim bilmiyorum
Evet 50 mg kullanıyorum ben günde 1 taneMerhabalar imuneks i 50mg mi kullanıyorsunuz? Ve kaç ay devam ediliyor ?
Evet çok şükür....zor bir süreç inşallah hepimiz tertemiz olursunuz....ben çok inandım öyle olduğuma ama değilmiş rahatladimOlsun bu Allah’ın bi sınavı bence bir ders her yaşanılandan bi ders çıkartmak gerekiyor çok şükür de ve dua et sağlığını kaybetmemek icinİnşallah bizlerde o mutluluğu yaşarız cümlemiz
Tşk ederimKuzum naçizane tavsiyem Eger oradaki hpv ise bir aldara krem al İnan bana sirkenin yaptığını hemen yapacak etkide bişey ve kantaron yağı mücizevi bişey Çanakkale savasında bile yaralar icin kullanılan bişey onu tavsiye ederim umarım bir an önden iyi olursun sevgiler
ŞAKA! Ay nasıl boğuvermedin orda adamlarıSevgili kadın arkadaşlarım selamlar. Merakla beni beklediğinizi biliyorum. Benim hocam yıllık izindeydi ve asistanı almıştı anamnezleri, haftalardır sonuç bekliyorum ne mesaj var ne bir şey. Dün gittim yanına sonuç görüntüleme ekranını bir açtı birde ne görelim ÖRNEK YETERSİZAllahım dedim kafayı sıyırmamam için bana yardım et, hocam güldü alamamış sanırım içerden tam dedi. Dün tekrar verdim bi 15 gün daha uzuyorum, sonucu benim kadar sizlerde merak ettiğiniz için bilgilendirmek istedim
![]()
Herseydr vardir bir hayir canim gec olsunda guc olmasin sıkma canını insallah negatif sonucunu alirsin bir an evvelSevgili kadın arkadaşlarım selamlar. Merakla beni beklediğinizi biliyorum. Benim hocam yıllık izindeydi ve asistanı almıştı anamnezleri, haftalardır sonuç bekliyorum ne mesaj var ne bir şey. Dün gittim yanına sonuç görüntüleme ekranını bir açtı birde ne görelim ÖRNEK YETERSİZAllahım dedim kafayı sıyırmamam için bana yardım et, hocam güldü alamamış sanırım içerden tam dedi. Dün tekrar verdim bi 15 gün daha uzuyorum, sonucu benim kadar sizlerde merak ettiğiniz için bilgilendirmek istedim
![]()
Çörek otu yağı içebilirsiniz icemiyosaniz kapsülünü alın.. bağışıklık için önemliGünaydın kizlar nasılsınız bugün kizlar hep hastalıktan konuştuk peki bagisikliginizi güçlendirmek için evde neler yapıyorsunuz tablet kullanmak dışında ben köyde yaşıyorum yoğurt kendimiz yapioz ben zerdeçal ilave edip günlük bı kase tüketiyorum birde sarımsak cigniyip yutuyorum başka alternatif olarak neler yapiosunuz
Ben çiğneyip yutarim sorun değil tadı sağlık için önemli 2 ay sonra 2 ci doz asim olcak o zaman ballı propolis almayı düşünüyorumÇörek otu yağı içebilirsiniz icemiyosaniz kapsülünü alın.. bağışıklık için önemli
Propolis ben de kullanıyorum ama damlasını kullanıyorum o da iyi oluyorBen çiğneyip yutarim sorun değil tadı sağlık için önemli 2 ay sonra 2 ci doz asim olcak o zaman ballı propolis almayı düşünüyorum
Ben hem damla hem ballı karışımı almayı düşünüyorumPropolis ben de kullanıyorum ama damlasını kullanıyorum o da iyi oluyor
İnşallah iyi olur herşey bende günlük portakal mandalina tüketiyorum yoğurt zerdeçal yiyorum sarımsak cigniyorum inşallah faydası olurSabah akşam süt portakal suyu yumurta ve probiyotik yani bağışıklık güçlendirici ilaç kullanıyorum benimde sonuçlarım 15 güne çıkacak cok heyecanlıyım korkuyorum birde sonuc icin gittiğimde aşımın ilk dozunu da olucam allah nasip ederse ☺