Yapio Ben fakülte Hastanesi'ne gittim hpv tipleme için onlar bana çubuk yok elimizde diye saçma cvp verdi ama yapilio yaniAnladım cnm Allah yardımcın olsun hpv tipleme ben özelde 370 TL verdim normal hastanede yapio
Allah razi.olsun canim sofuyorum hastanelere yapmiyoruz dyolar en son arastrma hastanesine gdecegm artk ozelesordum 2 bin tlden baslar dediAnladım cnm Allah yardımcın olsun hpv tipleme ben özelde 370 TL verdim normal hastanede yapio
Ben biraz senin için araştırdım hastanede genelde yorumlar iyi değildi 2 bin çok demiş ya başka şehirde akraban varsa oraya git bı iki hafta olmadiAllah razi.olsun canim sofuyorum hastanelere yapmiyoruz dyolar en son arastrma hastanesine gdecegm artk ozelesordum 2 bin tlden baslar dedi
Dicle üniversitesi tıp fakültesine gittin mi cnm orda Dr Serdar ayçiçek ona git istersen bı yorumlar iyiBen biraz senin için araştırdım hastanede genelde yorumlar iyi değildi 2 bin çok demiş ya başka şehirde akraban varsa oraya git bı iki hafta olmadi
hic sorma canim ya ankaraliyim zaten ama inan burdaki hastaneler e Allah hic muhtac etmesin paran yoksa direköl daha iyivallahi .muhtemelen oyle yapacagim kuzum cok tesekkur ederim yaa hersey dilerim senin de gonlunce olur❤Ben biraz senin için araştırdım hastanede genelde yorumlar iyi değildi 2 bin çok demiş ya başka şehirde akraban varsa oraya git bı iki hafta olmadi
aynen canim randevu alacakti esim o doktora insallah o bari tedavi eder kuzum ya inan canim cok skkn 1 senedir cocugumuz olmuyor bu kadar kafaya inan takmiyorum ama kucucuk sigil hayatimi mahvedyo bir de o kadar mutlu birevliligimvarken doyasiya yasayamiyorum gunlerimi vallahiDicle üniversitesi tıp fakültesine gittin mi cnm orda Dr Serdar ayçiçek ona git istersen bı yorumlar iyi
Ne gelirse Allah'tan ben 7 yıldır evliyim çocuğum yok bende de siğil vardıaynen canim randevu alacakti esim o doktora insallah o bari tedavi eder kuzum ya inan canim cok skkn 1 senedir cocugumuz olmuyor bu kadar kafaya inan takmiyorum ama kucucuk sigil hayatimi mahvedyo bir de o kadar mutlu birevliligimvarken doyasiya yasayamiyorum gunlerimi vallahi
Amin cnm Allah'ım dermansız dert vermesinhic sorma canim ya ankaraliyim zaten ama inan burdaki hastaneler e Allah hic muhtac etmesin paran yoksa direköl daha iyivallahi .muhtemelen oyle yapacagim kuzum cok tesekkur ederim yaa hersey dilerim senin de gonlunce olur❤
amin insallahAmin cnm Allah'ım dermansız dert vermesin
insallah rabbim nasipetsin en yakin zamandaNe gelirse Allah'tan ben 7 yıldır evliyim çocuğum yok bende de siğil vardı
Evet smeariniz normal ama bence 6 ayda 1 yaptırın hpv pozitif olduğu için. İlacı falan yok zaten. Hpv aşınızı olun mutlaka tedavi etmese de süreci hızlandırıyor galiba. İlişki yapamayabiliyorsanız yapmayın ama olmaz diyorsanız da korunun negatif olana kadar. Bütün hpv tipleri atılabiliyor vücuttan ama dikkat etmeniz gerek işte. Başta aşı olmak ve sağlıklı beslenmek, korunmak gerek. Propolis sokabilirsiniz hayatınıza, yeşil çay, zerdeçal, zencefil çaylarını düzenli içebilirsiniz. İmuneks tablet kullanabilirsiniz veya AHCC var ama kesin bi kanıtı yok ve fiyatı baya yüksek. İmuneks ona göre daha uygun. Kan tahlili yaptırın herhangi bi değeriniz düşükse de tedavi olursunuz. Yani kısacası bağışıklığınızı güçlü tutun.Arkadaşlar selam. Bugun dr uma smear ve hpv sonucumu gösterdim. Hpv tip 59 pozitif, smear sonucumda da intraepitelyal lezyon ve malignite yönünden negatif yazıyor. Smear sonucun normal ama hpv pozitifsin, 1yıl sonra hpv ve smear testini tekrarlamayı ihmal etme dedi. başka bir yere yönlendirmedi, ilaç falan ad vermedi. Bu hpv tip 59vücuttan atılabiliyor mu? Yüksek risk ya bilemedim.
Tesekkür ederim. Geçende burdan bir arkadaş imuneksi önermişti. Sizdiniz belkide. Ondan aldım. Bide dinamisin multi vitamini var, içerisinde vitamin karışımı ve 20gr beta glukan var. Ondan da aldım eczacımızın tavsiyesiyle. Bağışıklığa baya etkili dedi. İmunexte de 10mg var. Günlük 30gr almış oluyorum. Bir haftadır aç karına 1çay kaşığı çörek otu çiğneyip yutuyorum, suyu limonlu içiyorum. Ayrıca b1 b6 b12 vitamini desteği de aldım. İlişkiyi azalttık zaten. İşe yarar mı acaba bunlarEvet smeariniz normal ama bence 6 ayda 1 yaptırın hpv pozitif olduğu için. İlacı falan yok zaten. Hpv aşınızı olun mutlaka tedavi etmese de süreci hızlandırıyor galiba. İlişki yapamayabiliyorsanız yapmayın ama olmaz diyorsanız da korunun negatif olana kadar. Bütün hpv tipleri atılabiliyor vücuttan ama dikkat etmeniz gerek işte. Başta aşı olmak ve sağlıklı beslenmek, korunmak gerek. Propolis sokabilirsiniz hayatınıza, yeşil çay, zerdeçal, zencefil çaylarını düzenli içebilirsiniz. İmuneks tablet kullanabilirsiniz veya AHCC var ama kesin bi kanıtı yok ve fiyatı baya yüksek. İmuneks ona göre daha uygun. Kan tahlili yaptırın herhangi bi değeriniz düşükse de tedavi olursunuz. Yani kısacası bağışıklığınızı güçlü tutun.
Yarar tabiiki gayet güzelTesekkür ederim. Geçende burdan bir arkadaş imuneksi önermişti. Sizdiniz belkide. Ondan aldım. Bide dinamisin multi vitamini var, içerisinde vitamin karışımı ve 20gr beta glukan var. Ondan da aldım eczacımızın tavsiyesiyle. Bağışıklığa baya etkili dedi. İmunexte de 10mg var. Günlük 30gr almış oluyorum. Bir haftadır aç karına 1çay kaşığı çörek otu çiğneyip yutuyorum, suyu limonlu içiyorum. Ayrıca b1 b6 b12 vitamini desteği de aldım. İlişkiyi azalttık zaten. İşe yarar mı acaba bunlar
Herkes ayrı kafadan konuşuyor.. Sen doktorunun söylediğine bak.. Eğer atılmasaydı bunca insan nasıl yaşasın ? Atılıyor ki 2009 yılından bu zamana kadar yazan herkes yazardı dert yanardı.. yazan herkes yeni öğrenenler.. Bak eski yazanların hepsi hayatlarına devam ediyor çoluk çocuk sahibi oldu çoğu bekarlar evlendi falan.. Negatif olan çok var.. Aşını olman da çok önemli ... Bağışıklığını da yükseltep düzenli kontrollerini yaptın ma tamamdr..Hanımlar merhaba, az önce ilk doz aşımı oldum aile hekimliğinde. Aşıyı yapan hemşire gardasil de olan 6-11-16 ve 18 in vücuttan atılmadığını söyledi. Doktorum atılıyor demişti bana. Bilgisi olan var mı böyle bir şey doğru mu?
Bu virüs böyle anı öldüren çabuk bulaşan bişey olsa tıpkı Çin'de ki Corona gibi davranilirdi bize toplum tehlikeye atilio diyebirde makatim siğil olan fikir verebilirmi kaç genel cerrah gittim siğil yok diyorlar makatta cildiye var dedi dondurdu ama ben batma hissi hissediyorum anlamadımHerkes ayrı kafadan konuşuyor.. Sen doktorunun söylediğine bak.. Eğer atılmasaydı bunca insan nasıl yaşasın ? Atılıyor ki 2009 yılından bu zamana kadar yazan herkes yazardı dert yanardı.. yazan herkes yeni öğrenenler.. Bak eski yazanların hepsi hayatlarına devam ediyor çoluk çocuk sahibi oldu çoğu bekarlar evlendi falan.. Negatif olan çok var.. Aşını olman da çok önemli ... Bağışıklığını da yükseltep düzenli kontrollerini yaptın ma tamamdr..
Sizleri tanımasam bile iyi ki varsiniz ya...Canım hiç korkma korkacak bir şey yok gerçekten acı ağrı olmuyor
Bende de 16 tıp var ve 4 tane tip daha, kolposkopi temiz çıkarsa bende aşı olacağım. Dr seni korur bu asi dedi . Gardasili nette gormustum. Ama dr hangisini vur derse onu olurum. . Bence dr verdiyse dogrudurHerkes ayrı kafadan konuşuyor.. Sen doktorunun söylediğine bak.. Eğer atılmasaydı bunca insan nasıl yaşasın ? Atılıyor ki 2009 yılından bu zamana kadar yazan herkes yazardı dert yanardı.. yazan herkes yeni öğrenenler.. Bak eski yazanların hepsi hayatlarına devam ediyor çoluk çocuk sahibi oldu çoğu bekarlar evlendi falan.. Negatif olan çok var.. Aşını olman da çok önemli ... Bağışıklığını da yükseltep düzenli kontrollerini yaptın ma tamamdr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?