Dua etmeyi unutma namaz kılma sansın varsa günde 2 rekat bile kılsan Allah’tan şifa dilesen gönlün daha ferah olur canım benim yine senin bileceğin şey belkide 5 vakit kılıyosumdur yanlış anlama hadsizlk degil seni düşündüğüm icin söyledimİnşallah iyi olur herşey bende günlük portakal mandalina tüketiyorum yoğurt zerdeçal yiyorum sarımsak cigniyorum inşallah faydası olur
Ha yok zaten hpv yi ogreneli namaza da baslatim 5 vakit kılıyorum her seferinde şifa istiyorum ,Dua etmeyi unutma namaz kılma sansın varsa günde 2 rekat bile kılsan Allah’tan şifa dilesen gönlün daha ferah olur canım benim yine senin bileceğin şey belkide 5 vakit kılıyosumdur yanlış anlama hadsizlk degil seni düşündüğüm icin söyledim ❤
Cok sevindim bende öyle allah bizi huzuruna çağırdı gerçekten ufacık bi hastalık bile nelere Kadir daha 22 yasındayım bu yaşta bana bu yoğun duyguları verdi inşallah hep böyle kalırız inşallah şifa buluruzHa yok zaten hpv yi ogreneli namaza da baslatim 5 vakit kılıyorum her seferinde şifa istiyorum ,❤❤
İnsallh bnde 26 yaşındayım normalde sadece oruç tutarken namaz kilardim şimdi 5 vakit kılıyorum çok şükür ben bide kizlar soğan suyuna basliycam baya faydalı kayinbabam soganci zaten evde bol varCok sevindim bende öyle allah bizi huzuruna çağırdı gerçekten ufacık bi hastalık bile nelere Kadir daha 22 yasındayım bu yaşta bana bu yoğun duyguları verdi inşallah hep böyle kalırız inşallah şifa buluruz
Tadı cok cirkin Allah’ günah yazmasın ama faydalı bende içiyorum aradaİnsallh bnde 26 yaşındayım normalde sadece oruç tutarken namaz kilardim şimdi 5 vakit kılıyorum çok şükür ben bide kizlar soğan suyuna basliycam baya faydalı kayinbabam soganci zaten evde bol var
Orası öyle ama suyunu rende yaparak çıkan suyu da icebilirsin illa haşlama şart değil benceTadı cok cirkin Allah’ günah yazmasın ama faydalı bende içiyorum arada
Bilmiyorum ki hiç bağışıklık sistemi baktirmadim hani makattakine kondilom denildi ya o yüzden yapıyorum bağışıklık yener diyeKaynatarak bütün değerleri suya katıyorsun gibi daha faydalı bence ama tabiki öylede içebilirsin bağışıklığın cok düşük mu senin canım
Onun için kan mi vercez immünoloji mi bakio olmadı baktiririmBilmiyorum ki hiç bağışıklık sistemi baktirmadim hani makattakine kondilom denildi ya o yüzden yapıyorum bağışıklık yener diye
Makattaki alındı patolojiye gitti kondilom denildi ilçede yaptırdım smear yaptım temiz sonra hpv kaynaklı oluyor kondilom denildi şehirde özel hastaneye gittim hpv DNA testi yaptırdım ücretli negatif geldi doktor muayene etti vajinada yok dedi enjeksiyon vardı fitil falan verdi aşı oldum ilk doz sonraHangi tip falan test yaptırmadın mı peki belkide hic önemli bişey değildir yaktırırsın olur biter
Yüksek tiplere bakıldı düşük tıp bakilmadiMakattaki alındı patolojiye gitti kondilom denildi ilçede yaptırdım smear yaptım temiz sonra hpv kaynaklı oluyor kondilom denildi şehirde özel hastaneye gittim hpv DNA testi yaptırdım ücretli negatif geldi doktor muayene etti vajinada yok dedi enjeksiyon vardı fitil falan verdi aşı oldum ilk doz sonra
Allah buyuktur inşallah gönlünce olsun herşey bu arada seni tanıdığıma çok memnun oldum yardımların için fikirlerin için ayrıca tşk ederim Allah hep iyi insallarla karsilastirsinCok iyi maşallah bende aldara kullandım dışarıdakilerin hepsi geçti sadece vajina girişinde var önce smear ve hpv yapalım ona göre sonuçlar çıkınca içerdekini hallederiz dedi inşallah önemli bişey çıkmaz bende de
Cin1 gerileyen bir durum çoğu doktor müdehale bile etmiyor, bağışıklık ile yenebilirsin.. Bol meyve, yeşillik, ciğer, kelle paça falan.... Propolis çok etken mesela... Kefir, ev yoğurdu, kekik çayı.. Çörek otu yağı... Bunların sadece bir ikisini düzenli kullanıp negatif olan çok... Haaaa hiç olmadı en kötü senaryo leep olursun olur biter... Takma kafana.... Stresi azalt gerisi olduğu kdr...Merhaba, bende de 16,18,51 çıktı ve kolposkopi yapıldı. Cin1 olduğunu öğrendim. Onkoloji kadın doğuma yönlendirdiler. Deflagyn diye bir ilaç varmış 3 aylık. Vajinaya ondan enjekte ediyorum her gece. Doktor tavsiyesi ile Ahcc içmeye başlamıştım ama iki ay içtim. 3. ay gastrit atağı geçirdim ve ahcc ben de midemde alerji yapmaya başladı ve iki hafta boyunca bunu bilmeden içip 4 kez acillik oldum. Tabi bu sürede sürekli kustugum için bağışıklık sistemim zayıfladı ve siğiller çıktı. Deneme yanılma yöntemiyle bende sorun yapan şeyin ahcc olduğunu bulup onu bıraktım. Size sormak istediğim, cin1 geçtiğinde yeniden tekrarlar mi ve nasıl negatif olurum? Yanıtlarsanız çok mutlu olurum, günlerdir ağlıyorum..
Benimde makatımda 4 tane sigil çıktı Eskisehir tıpta iyi bir hoca buldum, genel cerrah tecrubeli ozel randevu aldik ve gittik. Muayene etti. Bunlardan birsey olmaz öyle içeri de yayılmazlar dedi. Bu kadar yani. Acaba başka dr ada mı gitsem yaAllah buyuktur inşallah gönlünce olsun herşey bu arada seni tanıdığıma çok memnun oldum yardımların için fikirlerin için ayrıca tşk ederim Allah hep iyi insallarla karsilastirsin
Uyuşturup mu alıyorlar acaba bende de var tekrar eder diye korkuyorumBenim de makat da var 2 tane aldırdım bugünde ufak bı tane vardı kriyo ile dondurdu ama ben sürekli otururken diken batma hissi hissediyorum sizdede batma hissi var mı
Ne yaptınız acaba merak ettim.benide genel cerrah bu siğiller 4 tane falan bisey olmaz deyip.cildiyeye yolladıKizlar Allah rızası için bana da akıl verin hpv tipleme negatif çıktı smear temiz vajina temiz di kondilom vardı makatta aldılar sonuç temiz cerrahi bölüm gittim sonradan siğil yok dedi aynı yerde aynı dakika cildiyeye gittim var dedi dondurdu ilk doz aşımı yaptım 1 hafta önce günlük duş alıyorum iç çamaşırsız uyuyorum hava alsın diye 2 gündür yine kaşıntı batma hissi var sürekli sarımsak cigniyip yutuyorum zerdeçal tüketiyorum bol meyve yiyorum eşim yanımda değil yılda 1 gelio ilişki yok
cildiye almadı mı siğilleri alsın sizde yazılanları uygulayın tekrar ederse özel bi doktora gidip tavsiyeler alırsınız gerçekten basit bi hastalık burda destanlar yazıp günlerce ağlanacak bi hastalık degil me olur kendinize bunu yapmayın biz kadınlar cok takımtılıyız ve herşeyin bası stres neye inanırsanız onunla beraber olursunuz ilk işiniz bir yolla siğillerden kurtulmak sonra sağlıklı beslenmek Eger cin1 durumu vücuttan atılmazsa arkadaşımın dediği gibi leep olup kurtulmak kanser değilsiniz ve Allah’ın izniyle tedbirli oldukça olmayacaksınız bunu kafanıza sokun ve kendinizi yıpratmayınNe yaptınız acaba merak ettim.benide genel cerrah bu siğiller 4 tane falan bisey olmaz deyip.cildiyeye yolladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?