Yaptırıp öğrensen iyi olurtipleme yapılmadı ki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaptırıp öğrensen iyi olurtipleme yapılmadı ki
Geçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. Kolaylık da versin inşallah. Vajenden makata mı sıçradı pekiBen doğum yaptım sezeryan 23 gün önce hpv den dolayı.. makatımda var yaktırcam bebeğimden gidemiyorum biyere![]()
Insallah doğrudur bu, paylaştığın için teşekkürler. Bi araştıralım bakalım. Dr unu paylaşabilir misin peki?Kızlar ben bugun bir tedavi yöntemi öğrendim. Sizinde bu konuyla ilgili bilginiz varsa öğrenmek isterim yoksada duymuş olup araştırın derim. Hpv tedavisi açısından ozon tedevi si bağışıklığı hemen yükseltip bu virüsü yok ettiğini duydum hemde kadın doğum doktorundan. Kronik sistit olanlardada bu tedavi işe yarıyormuş. Bana umut oldu araştıracam daha da İnş kurtulacağız en azından atmasakta negatif edecez. Ama kadın doktor yok oluyor diyor.
Yaktırdım tabi ben kendiliğinden kaybolan siğil hiç görmedim aksine ürüyor hatta ve hatta büyüyor zaten hiç yakılmazsa mukoza deride karnı bahar şeklini alır koca koca olur kahverengi siğil de büyüyor et ben gibiPeki vajrnde çıkanları siz mi yaktırdınız bazen dopum sonrası kendiliğinden kaybolduğunu da duymuştum da nasıl gitti
Bunda korkacak bişi yok paran varsa gider yaktırırsın:) kurtulursun bu iş ticaret olmuş doktorlar tarafından.. Ben çok çektim bu yönden zor takip etmek lazım siğilleri.. biter gider zaten bağışıklık 2 yıl sonra bastırıyor eskisi kadar nüx etmiyor doktorada veda ediyorsunuz artıkparasıylada olsa iyi ve vicdanlı bir doktor psikolojik destek.. makatta ille cinsellik olup siğil çıkacak diye bişi yok evet akıntı dan açık yaradan filan falan daha çabuk yerleşiyor yaktırmaktanda korkmayın valla ben koşa koşa gidiyordum doktor yaktıkça ben içimden kurtuluyorum diyordumGeçmiş olsun. Allah analı babalı büyütsün. Kolaylık da versin inşallah. Vajenden makata mı sıçradı pekiben makata yaktirma sonrası akıntıyla bulasmiş midir diye şüpheleniyorum. Eldivenle krem sürdüm catlaklardan dolayı, içeri ittirerek parmağımla, ondan korkuyorum. Insallah yoktur öyle bir şey
Allah herkesin yardımcısı olsun, şifa versin inşallah.
Canım benim doktorum değil başka bir doktorun videosunda izledim kadın bağışıklık sistemini ozon tedavisiyle yükseltiyor ve bitiriyoruz ablamaında konuşuyor bende giderde fayda görürsem ozamn Dr önerisinde bulunacağım.Insallah doğrudur bu, paylaştığın için teşekkürler. Bi araştıralım bakalım. Dr unu paylaşabilir misin peki?
Bunda korkacak bişi yok paran varsa gider yaktırırsın:) kurtulursun bu iş ticaret olmuş doktorlar tarafından.. Ben çok çektim bu yönden zor takip etmek lazım siğilleri.. biter gider zaten bağışıklık 2 yıl sonra bastırıyor eskisi kadar nüx etmiyor doktorada veda ediyorsunuz artıkparasıylada olsa iyi ve vicdanlı bir doktor psikolojik destek.. makatta ille cinsellik olup siğil çıkacak diye bişi yok evet akıntı dan açık yaradan filan falan daha çabuk yerleşiyor yaktırmaktanda korkmayın valla ben koşa koşa gidiyordum doktor yaktıkça ben içimden kurtuluyorum diyordumayrıyetten eskiden 15 günde bir ayda bir giderdim maddi olarak çok zorladı beni ve psikolojim en çok hastalıgım değil bu hastalıga yatırdığım canım kaçküsür binliracıklarımdı
şimdi yılda gidicem oda bana çok geliyor ama ayda birden iyidir..
16 dan ne kadar sürede kurtuldunuz acaba? Tekrar geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin inşallah.Eslerde nasil öğreniliyor bilmiyorum tipleme problois sivi olan evet yesil cay da aktarda Acik satilanlardan aliyorum sallama posetlerden degil canim
Sagol canim tsk ederim benim bir sene de gecti16 dan ne kadar sürede kurtuldunuz acaba? Tekrar geçmiş olsun. Allah bir daha göstermesin inşallah.
Umut verici. Bende de var 8 tip hem deSagol canim tsk ederim benim bir sene de gecti
Sana ciddi anlamda interntette arastirmamano tavsiye ederim insani okuduklari cook kotu yapiyor doktorda bana internetten arastirma herseyin en kötüsü yazar dedi o donemde kendini de uzme.kotu senaryolar.yazma kafanda senun gibi bir den fazla tip olan cok kadin var kolposkopi yapildimi sana bilmiyorum ama kadinlarin hemen hemen tumunde olan bir enfeksyon ve bagisiklik sistemi bunu yok ediyor sende bagisikliga yuklen cinsel iliskin varsa kondomla korunmya calis canimUmut verici. Bende de var 8 tip hem deen tehliklelisi 16
bağışıklığım da hipotiroid nedeniyle düşük
vulvada renk değişimi var, son okuduklarımla daha da korktum, vulva kanseri diye bir şey daha varmış. Gittiğim jinekolog op. sorduğumda bir şey yok dedi, ama onkologa gideceğim net olsun diye. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah.
Bakireyim, yok ilişkim. Olmaz da artık, uzak bana öyle şeyler.Sana ciddi anlamda interntette arastirmamano tavsiye ederim insani okuduklari cook kotu yapiyor doktorda bana internetten arastirma herseyin en kötüsü yazar dedi o donemde kendini de uzme.kotu senaryolar.yazma kafanda senun gibi bir den fazla tip olan cok kadin var kolposkopi yapildimi sana bilmiyorum ama kadinlarin hemen hemen tumunde olan bir enfeksyon ve bagisiklik sistemi bunu yok ediyor sende bagisikliga yuklen cinsel iliskin varsa kondomla korunmya calis canim
8 tip oldugunu nerden biliyosun Hpv testi nasil yapildi anlamdigimBakireyim, yok ilişkim. Olmaz da artık, uzak bana öyle şeyler.
Siğil vardı, yakmadan önce dr en büyüğünü kesip aldi, teste göndermek için. Ona bakıldı.8 tip oldugunu nerden biliyosun Hpv testi nasil yapildi anlamdigim
Sigili teste gonderince 8 tip hpvmi cikti sende yani yanlis anlamadim sanirim sigil yapan tip.disinda ki.hpvde mi var canim hangi tipler?Siğil vardı, yakmadan önce dr en büyüğünü kesip aldi, teste göndermek için. Ona bakıldı.![]()
6, 11, 16, 51, 52, 56, 59, 83Sigili teste gonderince 8 tip hpvmi cikti sende yani yanlis anlamadim sanirim sigil yapan tip.disinda ki.hpvde mi var canim hangi tipler?