• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kolposkopi için bekliyorum, 2500 tl fiyat verdiler, şu lanet hastalık cebimizi de yakıyor sadece canımızı değil, bir kurtulsaydım şundan artık

Kolposkopi için bekliyorum, 2500 tl fiyat verdiler, şu lanet hastalık cebimizi de yakıyor sadece canımızı değil, bir kurtulsaydım şundan artık
Özelde mi yaptırıyorsunuz? Tıp fakültesine falan gitseydiniz keşke

Bazen sonuçlar öyle çıkabiliyor alınan kültür yetersiz de gelebiliyor ya da enfeksiyon da etkiliyor. Ama yine de bakteriyel vajinozis için de tedavi vermeliydi. Fitilin adı nedir belki o tedavi ediyordur dediğimi. Mantar zaten dediğiniz gibi akıntı yapar. Hpv hakkında bir şey diyemeyeceğim çünkü bazen hiç belirti vermiyor. Rahim ağzında bi anormallik olsa smearde çıkıyor ama Smear de yetersiz demiş. Tekrar smear+hpv almış onda gözükür artık
Biokadin fitil verdi bide flucan tekli hap verdi. Tanı olarak vulva ve vajina kandidiyazı yazmış. Fitili sabah aksam kullanıcam, dün gece başladım. hapı da dün içtim. Kötü bişey varmıdır hocam dedim, sanmıyorum ama yine de bakalım dedi. Mantar olabilir mi dedim, büyük ihtimal öyledir dedi. Hpv korkutuyor beni

Biokadin fitil verdi bide flucan tekli hap verdi. Tanı olarak vulva ve vajina kandidiyazı yazmış. Fitili sabah aksam kullanıcam, dün gece başladım. hapı da dün içtim. Kötü bişey varmıdır hocam dedim, sanmıyorum ama yine de bakalım dedi. Mantar olabilir mi dedim, büyük ihtimal öyledir dedi. Hpv korkutuyor beni
İyi o fitil de geçirir vajinozisi. Forumdan ya da internet üzerinden okuyup durduk yere kendinizi strese sokmayın. Tekrar bakılacakmış öyle bir şey Varsa bile dünyanın sonu değil. Siz sağlığınıza dikkat edin her zaman ve rutin kontrollerinizi yaptırın bir şey olmaz inşallah

Dr iyi, güveniyorum, daha önce çapaya gittim, kolposkopi yaptım dedi, biopsi bile almadı, valla bıktım uğraşmaktan yoksa çok para bence de
Sizin smear nasıl çıkmıştı hangi tipler var bi de?

Çok fiyat kolposkopi için 300_500 arası çoğu hastanede neresi verdi bu fiyatı Süleyman engin Akhan bile 300 kolposkopi

Hanımlar merhaba, bu akşam instagramda Dr. Polat Dursun’un HPV ile ilgili canlı yayını olacak büyük ihtimalle. İnstagramdan takip edip bilgi edinebilirsiniz. drpolatdursun diye yazınca çıkıyor.

Çok fiyat kolposkopi için 300_500 arası çoğu hastanede neresi verdi bu fiyatı Süleyman engin Akhan bile 300 kolposkopi
2018 ağustosta bezmi alemce bile 600 tl almışlardı kolposkopi ve biopsi için, bence de 2500 fazla ,narkozla uyutarak yaptı ondan mi acaba

Merhaba sizi etiketliyorum ama herkese soruyorum, arkadaşlar bu hpvden tam anlamıyla kurtulabiliyor muyuz? Yoksa hep vücudumuzda kalıp uykuya mı dalıyor bu illet? Negatif çıksa bile uykuya dalmış diyenler var, vücuttan atılıyor diyenler var. Yani negatif çıksa bile hep tekrar pozitif olma ihtimali var mı negatif çıksa bile biz bunu bulaştırıyor muyuz ben anlamadım bu işi kafamda deli sorular.. bir de özellikle yüksek riskli grupları soruyorum vücuttan atılma konusunda.

Mantık çerçevesinde düşününce pozitif olan bir şey negatif oluyorsa atılıyor demek, bir şey pozitifse pozitif negatif ise negatiftir. Her zaman söylüyorum, bilimsel veri ve buna bağlı olarak gerçeklik konuşur. Önceki yazılarımda hocaya madde madde soracağım demiştim, sonuçlar çıkınca soru-cevap yapacağım hocayla. Tekrar pozitif olması mümkün mü, negatifse bile hamilelik gibi yada psiko-sosyal süreçte yaşanan üzüntü sıkıntı bağışıklığı düşürdüğünde pozitifleşme ihtimali var mı diye başta bu 1. Soru olmak üzere bir çok soru yönelteceğim ses kaydı alıp kelimesi kelimesine yazıp dökeceğim buraya. Esen kalın,tedirginliğinizi biraz olsun üzerinizden atmaya çalışın. En azından en kötü senaryoda rahim ağzını komple aldırırız biter gider, çünkü rahim ağızı yok demek = KOMPLE HPV YOK DEMEK. (bu arada rahim ağzı alınınca cinsel ilişkide hissiyat kaybı,ay partnerim boş yere girip çıkıyor hissiyatı mı verecek bu şey yapılınca diye düşünmeyin,cinsel hayatınıza bir etkisi olmuyor demişti benim hocama daha önce sorunca,tüm fonksiyonlar normal şekilde devam ediyor yani.) bu hpv enfeksiyonu bizi öldürmeyecek artık bunu bizler forumca biliyoruz. 🥰

İki ay olucak hala korkudan doktora bile gidemiyorum kızlar erkek arkadasimdada var bendede var şuan büyük ihtimal bu durum evlenmemize engel mi sizce??

Merhaba, arkadaşlar bişey sormak istiyorum.smear sonucumda sadece bakteriyel vajinozis yazıyodu,dün druma sonucu gösterdim, akıntın yoğun olduğu için sonuç net çıkmamış dedi. Ama candida içiin tedavi başlattı, günde 2 kez fitil ve 1tane tek kullanımlık mantar ilacı verdi. Beyaz sarımsı hafif parça parça akıntım var. Sonuc net çıkmamış istersen yenileyelim testi bu sefer hpv de alalım dedi, tamam dedim ben de. Farklı bi sonuç çıkar mı acaba, korktum bu sefer,. HPV ile bir ilgisi olabilir mi, eksik çıkmış derken? Dünden beri çok korktum

Canım candida albicans bı tür mantar hiç korkma 4 günluk bir ilaç tedavisiyle kurtulursun geçmiş olsun

Şuan da sıkıntınız sadece evlenmenize engelmi kısmıysa hayır değil evlenirsiniz ama iki aydır siğillerle muayene olmadan nasıl sabır ettiniz tedavi olmanız gerek tipini öğrenmelisiniz ve ona göre tedaviye başlamalısınız
Biliyorum ama öğrenciyim ve annem hastanede çalışıyor devlet Hastanesi'ne gitsem görebilir onlara kesinlikle söyleyemem ne yapsam bilemiyorum bı yandanda icim içimi yiyor. Çevremde danisabilecegim hickimse yok

Şuan da sıkıntınız sadece evlenmenize engelmi kısmıysa hayır değil evlenirsiniz ama iki aydır siğillerle muayene olmadan nasıl sabır ettiniz tedavi olmanız gerek tipini öğrenmelisiniz ve ona göre tedaviye başlamalısınız
Bu arada bende tek bir tane var sadece dokununca hissedebiliyorum görünmüyor bile hiç yayılma falan olmadı

Bu arada bende tek bir tane var sadece dokununca hissedebiliyorum görünmüyor bile hiç yayılma falan olmadı
Önemli olan siğil olması değil yaşın çok genç tipini ve smear yaptırmalısın üzgünüm ama bir çözüm bulmalısın bence en güzeli annenle paylaşmak

Back