Onu ben bilemem kimse bilemezEvet haklısınız ama mümkün değil( p ki bu tedavi edilemezse ne olucak rahim kanseri falan olurmuyum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu ben bilemem kimse bilemezEvet haklısınız ama mümkün değil( p ki bu tedavi edilemezse ne olucak rahim kanseri falan olurmuyum
Sizi muayene eden doktor söyleyebilir bunu ancakEvet haklısınız ama mümkün değil( p ki bu tedavi edilemezse ne olucak rahim kanseri falan olurmuyum
İnşallah gidicem en kısa zamnda çok teşekkür ederimSizi muayene eden doktor söyleyebilir bunu ancak
Beni esas korkutan hpv. Acaba onunla ilgil birşey çıkar mı. Bakteriyel vajinozis yazıyodu, tam cıkmamıs dedi, tekrarlayalım hpv de alalım dedi. Hpv den korkuyorum.Canım candida albicans bı tür mantar hiç korkma 4 günluk bir ilaç tedavisiyle kurtulursun geçmiş olsun
Neden korkuyorsunuz hpv denBeni esas korkutan hpv. Acaba onunla ilgil birşey çıkar mı. Bakteriyel vajinozis yazıyodu, tam cıkmamıs dedi, tekrarlayalım hpv de alalım dedi. Hpv den korkuyorum.
Canım bende gidicem doktora hpv için aynı korkuyu bende yaşıyorum şuan ne kadar stresli bı surec bu böyle Allah kimseye vermesin inşallah bişey çıkmaz canimBeni esas korkutan hpv. Acaba onunla ilgil birşey çıkar mı. Bakteriyel vajinozis yazıyodu, tam cıkmamıs dedi, tekrarlayalım hpv de alalım dedi. Hpv den korkuyorum.
Benim ağzım temiz çıktı çok şükür. Makatta bende de catlak var, kaşıntılar filan psikolojik mi bilemiyorum, çünkü baya bozuldu psikolojim. Sadece vajen iç dudak içinde olmasına rağmen her yerimde olabilir korkusu ve hiç bi yerime dokunmamaya calisma vs.. kafayı yiyeceğim..Benim ağzımda bişi yok makatta çatlak var virüs açık yaraya çabuk yerleşiyor benim de geçmeyen fistül makat çatlağından geçmiyor aslında bitti siğil ne zaman tekrar açılıyor orası tekrar nüks vajina içi ve dışında bişi yok temiz
Ben doğum yaptım sezeryan 23 gün önce hpv den dolayı.. makatımda var yaktırcam bebeğimden gidemiyorum biyereBenim ağzım temiz çıktı çok şükür. Makatta bende de catlak var, kaşıntılar filan psikolojik mi bilemiyorum, çünkü baya bozuldu psikolojim. Sadece vajen iç dudak içinde olmasına rağmen her yerimde olabilir korkusu ve hiç bi yerime dokunmamaya calisma vs.. kafayı yiyeceğim..
Canım doktorumu bende izledim yine moral olduHanımlar merhaba, bu akşam instagramda Dr. Polat Dursun’un HPV ile ilgili canlı yayını olacak büyük ihtimalle. İnstagramdan takip edip bilgi edinebilirsiniz. drpolatdursun diye yazınca çıkıyor.
Sigiliniz disarda mi cikiyor icinde mi? Hala bitmedi miBen doğum yaptım sezeryan 23 gün önce hpv den dolayı.. makatımda var yaktırcam bebeğimden gidemiyorum biyere![]()
Evet çok iyi bi doktor gerçekten baya motive ettiCanım doktorumu bende izledim yine moral oldu![]()
Evet dogruKızlar bişey sormak istiyorum. Ketemde yapılan hpv testlerinde sadece yüksek riskli tiplere mi bakılıyor? Yuksek riskli hpv yoksa negatif çıkıyo diye birşey duydum ama doğru mudur, ben ketem de yaptırdım sonuç bekliyorum da merak ettim
Düşük riskli tip pozitif de olsa çıkmıyo yani. Enteresan. Özelde yaptırmak lazım ozaman.Evet dogru
Hayır çıkıyor siğil yapan 6 ve 11 gibi tiplerde çıkıyor ketemde çoğuna bakılıyorDüşük riskli tip pozitif de olsa çıkmıyo yani. Enteresan. Özelde yaptırmak lazım ozaman.
Gebelik bağışıklığımı düşürdüğü için evet çıktı..ilk gebe kaldıgım ayda 2 tane vajen de vardı ama şuan vajen temiz Anüs Çatlağımda gördüm belki bikaçtane daha vardırSigiliniz disarda mi cikiyor icinde mi? Hala bitmedi mi![]()
Peki vajrnde çıkanları siz mi yaktırdınız bazen dopum sonrası kendiliğinden kaybolduğunu da duymuştum da nasıl gittiGebelik bağışıklığımı düşürdüğü için evet çıktı..ilk gebe kaldıgım ayda 2 tane vajen de vardı ama şuan vajen temiz Anüs Çatlağımda gördüm belki bikaçtane daha vardır
Doktoru izlemedim negatif olunacağını söylüyor mu :)Canım doktorumu bende izledim yine moral oldu![]()