• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Sevgili hpv li arkadaşlarım İlk bu konuya girdiğimde yani Eylül gibi hep sorguladım acaba 2009 lu yıllarda yazan hpv li cin 2_3 leep olan arkadaşlar neden konulara cvp vermiyorlar diye ama anladım ki sebebi buymuş tekrar konuya girmeyeceğim artık sadece özel yazıştığım arkadaşlarla fikir alış verişinde bulunmaya karar verdim çünkü hiç bu konuda araştırma yapmadan veya panikle of hpv çıkarmı napacağım hayatın sonu veya hpv çıktı hayatım bitti yazıları hpv olan ben üstelik bu yüzden leep geçirmişken motivasyonumu yükseltmek yerine düşürüyor bunun geçici bir durum olduğunu hatta öğrenerek şanslı olduğumu tüm doktor arkadaşlarımdan duyduğum halde beni geriyor biliyorum ki takiplerimi olduğum sürece bilmeden yaşayanlara göre bir sıfır öndeyim herkese geçmiş olsun sağlıklı günler

Beni esas korkutan hpv. Acaba onunla ilgil birşey çıkar mı. Bakteriyel vajinozis yazıyodu, tam cıkmamıs dedi, tekrarlayalım hpv de alalım dedi. Hpv den korkuyorum.
Canım bende gidicem doktora hpv için aynı korkuyu bende yaşıyorum şuan ne kadar stresli bı surec bu böyle Allah kimseye vermesin inşallah bişey çıkmaz canim

Benim ağzımda bişi yok makatta çatlak var virüs açık yaraya çabuk yerleşiyor benim de geçmeyen fistül makat çatlağından geçmiyor aslında bitti siğil ne zaman tekrar açılıyor orası tekrar nüks vajina içi ve dışında bişi yok temiz
Benim ağzım temiz çıktı çok şükür. Makatta bende de catlak var, kaşıntılar filan psikolojik mi bilemiyorum, çünkü baya bozuldu psikolojim. Sadece vajen iç dudak içinde olmasına rağmen her yerimde olabilir korkusu ve hiç bi yerime dokunmamaya calisma vs.. kafayı yiyeceğim..

Benim ağzım temiz çıktı çok şükür. Makatta bende de catlak var, kaşıntılar filan psikolojik mi bilemiyorum, çünkü baya bozuldu psikolojim. Sadece vajen iç dudak içinde olmasına rağmen her yerimde olabilir korkusu ve hiç bi yerime dokunmamaya calisma vs.. kafayı yiyeceğim..
Ben doğum yaptım sezeryan 23 gün önce hpv den dolayı.. makatımda var yaktırcam bebeğimden gidemiyorum biyere:(

Kızlar bişey sormak istiyorum. Ketemde yapılan hpv testlerinde sadece yüksek riskli tiplere mi bakılıyor? Yuksek riskli hpv yoksa negatif çıkıyo diye birşey duydum ama doğru mudur, ben ketem de yaptırdım sonuç bekliyorum da merak ettim

Sigiliniz disarda mi cikiyor icinde mi? Hala bitmedi mi :KK43:
Gebelik bağışıklığımı düşürdüğü için evet çıktı..ilk gebe kaldıgım ayda 2 tane vajen de vardı ama şuan vajen temiz Anüs Çatlağımda gördüm belki bikaçtane daha vardır

Gebelik bağışıklığımı düşürdüğü için evet çıktı..ilk gebe kaldıgım ayda 2 tane vajen de vardı ama şuan vajen temiz Anüs Çatlağımda gördüm belki bikaçtane daha vardır
Peki vajrnde çıkanları siz mi yaktırdınız bazen dopum sonrası kendiliğinden kaybolduğunu da duymuştum da nasıl gitti

Dr Polat dursun kısa youtube videosu. Geçici bir enfeksiyondur diyor. Ama tabii kimse kontrollerini aksatmamalı ve dikkat edip önlemini almalı

Back