• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Hanımlar şimdi ben sizlere bir şey soracağım, eşlerinde siğil çıkanlar cevaplarsa çok sevinicem. Tam olarak nerede çıktı siğilleri? Şekli nasıldı,su baloncuğu gibi yuvarlak mı, tahriş olmuş gibi mi? Siyah nokta gibi mi? Nasıl seyrediyor erkekler de? Şimdiden cevaplar için teşekkürler 🙏
Canım esim de vardı et beni şeklindeydi ten renginden bir iki ton koyuydu.. 2 taneydi hiç dikkat çekmiyordu hatta biz penisinin anatomik yapısı sanmıştık. Dr sprey ile dondurdu ve kendiliğinden düştü sonrada tekrarlamamisti. Bölge olarak penis kökündeydi biri diğeri penis üzerindeydi 😞

Canım esim de vardı et beni şeklindeydi ten renginden bir iki ton koyuydu.. 2 taneydi hiç dikkat çekmiyordu hatta biz penisinin anatomik yapısı sanmıştık. Dr sprey ile dondurdu ve kendiliğinden düştü sonrada tekrarlamamisti. Bölge olarak penis kökündeydi biri diğeri penis üzerindeydi 😞

Anladım prensescim,çok teşekkürler aydınlattığın için. Boyutu nasıldı peki?

Kızlar bendede siğiller vardı özel bi kliniğe gittim oda idrar kanalında var ben burda bunu yakarım fakat kanarsa senin açından sağlıklı olmaz diyip devlet hastanesinde iyi bir doktor arkadaşını arayıp yönlendirdi gittiğimde aldara krem antibiyotik ve fitil verdi kremle neredeyse cok küçük şekilde 2 siğilim kaldı fakat içeridekiler beni korkutuyor bu cok abartılacak bişey mi anlayamıyorum okudukça kafam daha cok karışıyor 🤷🏻‍♀️
Kanayınca ne oluyormuş? Benim vajen içindeydi, iğne yaparken de kanadı, işlem sonrası da. Ayrıca iyilesirken yara hafif kanlı sulu akıntı oluyor. Dr temiz yer artık orası, o akanlar temiz, bir şey olmaz dedi ben endişelenince. İç dudak içindeydi benimkiler, varlıklarını hissetmiyordum bile. Ama simdi diaarda iki rane kabartı gördüm, kalcaya giden yerde. Dışarda hiçbir seyim yoktu :( dün nette okudum, koterle yakma olunca deri altina ekilmiş baska yerde sigil varsa çıkmasına neden olurmuş :( beninki lazerle yakıldı, korerle aynı mı olur etkisi :( dr siğillerin çoğalmış, çok var, yakmamiz lazım dedi. 20 yıldır uzmanmiş dr bu konuda, op dr. Endişeliyim ben de. Bana kanaması zararlı demedi sizin dr gibi :(

Kızlar bendede siğiller vardı özel bi kliniğe gittim oda idrar kanalında var ben burda bunu yakarım fakat kanarsa senin açından sağlıklı olmaz diyip devlet hastanesinde iyi bir doktor arkadaşını arayıp yönlendirdi gittiğimde aldara krem antibiyotik ve fitil verdi kremle neredeyse cok küçük şekilde 2 siğilim kaldı fakat içeridekiler beni korkutuyor bu cok abartılacak bişey mi anlayamıyorum okudukça kafam daha cok karışıyor 🤷🏻‍♀️
İstanbul daysanız dr u söyler misiniz size ilaç veren. Geçmiş olsun bu arada.

Hanimlar merhaba..Leep yaptiranlara Birsey sormak istiyorum ben 26 Aralikta leep oldum.Nerdeyse 1 ay olacak.Ilk gunler normal kanama gibi oldu sonra yavaş yavaş azaldı.. ama hala bir ped dolacak kadar devam ediyor kanamam..Yoğun değil .Bana bilgi verirseniz çok sevinirim..Sizlerin ne kadar sürdü..Bu kadar uzun sürmesi normalmidir

Hanimlar merhaba..Leep yaptiranlara Birsey sormak istiyorum ben 26 aralikta leep oldum.Nerdeyse 1 ay olacakk..ilk gunler normal kanama gibi oldu sonra yavaş yavaş azaldı.. ama hala bir ped dolacak kadar devam ediyor kanamam..Yoğun değil .Bana bilgi verirseniz çok sevinirim..Sizlerin ne kadar sürdü..

Hanimlar merhaba..Leep yaptiranlara Birsey sormak istiyorum ben 26 Aralikta leep oldum.Nerdeyse 1 ay olacak.Ilk gunler normal kanama gibi oldu sonra yavaş yavaş azaldı.. ama hala bir ped dolacak kadar devam ediyor kanamam..Yoğun değil .Bana bilgi verirseniz çok sevinirim..Sizlerin ne kadar sürdü..Bu kadar uzun sürmesi normalmidir
Adet kanamanız Falan olabilir mi acaba? Çok bilgim yok ama bence doktorunuza danışmalısınız

Kızlar derdinizi cok iyi anlıyorum doktor randevum vardı cok güzel konuştu bu bi enfeksiyon kanser degil abartılacak bi şey değil dedi aldara kremi 3 hafta kullan sonra gel kalanları yakıcaz ve test uygularız bi sıkıntı varsa tedavi ederiz sonrada aşı olursun dedi size tek ve en önemli tavsiyem burda kim ne yazıyorsa ona göre kendinizi sekillendirmeyin herkesin hastalığıyla sizin hastalığınız bir değil bu kadar abartılacak bişey yok doktor randevularınızı aksatmayın hijyene önem verin ve Allah’ın izniyle atlatın bunu takıntı yapmayın ben neler yaşadım bacağıma kadar attı stresten suan topal yürüyorum ama doktorla konusunca geçti annem rahim kanseri tedavisi gören ve atlatan bi kişi suanda gayet iyi en kötüsü bile olsa rabbim şifasının vermiş bol bol dua edin ben mutlu olun grip gibi atlatıp gidicez 😇🙏🏻❤️

Kanayınca ne oluyormuş? Benim vajen içindeydi, iğne yaparken de kanadı, işlem sonrası da. Ayrıca iyilesirken yara hafif kanlı sulu akıntı oluyor. Dr temiz yer artık orası, o akanlar temiz, bir şey olmaz dedi ben endişelenince. İç dudak içindeydi benimkiler, varlıklarını hissetmiyordum bile. Ama simdi diaarda iki rane kabartı gördüm, kalcaya giden yerde. Dışarda hiçbir seyim yoktu :KK43: dün nette okudum, koterle yakma olunca deri altina ekilmiş baska yerde sigil varsa çıkmasına neden olurmuş :KK43: beninki lazerle yakıldı, korerle aynı mı olur etkisi :KK43: dr siğillerin çoğalmış, çok var, yakmamiz lazım dedi. 20 yıldır uzmanmiş dr bu konuda, op dr. Endişeliyim ben de. Bana kanaması zararlı demedi sizin dr gibi :KK43:
Kuzum gittiğim yer klinik ameliyat ortamı olmadığı icin yapamam gibisinden konuştu kanama zararlı demedi anlayacağın devlet hastanesi Bursa’dayım bu arada lazer cok daha etkili bişey hic merak etme yakıcaklar ve geçip gidicek

Kuzum gittiğim yer klinik ameliyat ortamı olmadığı icin yapamam gibisinden konuştu kanama zararlı demedi anlayacağın devlet hastanesi Bursa’dayım bu arada lazer cok daha etkili bişey hic merak etme yakıcaklar ve geçip gidicek
teşekkür ederim cevap için. Benim yaktırmadan önce bir kez bi sızı hissetmistim, onun dışında kaşıntı filan yoktu, varlıklarını hissetmiyordum bile, içerde olduklarından. Şimdi içerden kaşıntı ve daha farkli yerlerden sızlamalar hissediyorum. Bir de dedigim gibi popoma doğru gidiş yolunda iki tane çıkıntı gördüm, incelemeye korkuyorum. Dediğin gibi geçer gider inşallah tüm bunlar, korkularımız.. :(

Kızlar derdinizi cok iyi anlıyorum doktor randevum vardı cok güzel konuştu bu bi enfeksiyon kanser degil abartılacak bi şey değil dedi aldara kremi 3 hafta kullan sonra gel kalanları yakıcaz ve test uygularız bi sıkıntı varsa tedavi ederiz sonrada aşı olursun dedi size tek ve en önemli tavsiyem burda kim ne yazıyorsa ona göre kendinizi sekillendirmeyin herkesin hastalığıyla sizin hastalığınız bir değil bu kadar abartılacak bişey yok doktor randevularınızı aksatmayın hijyene önem verin ve Allah’ın izniyle atlatın bunu takıntı yapmayın ben neler yaşadım bacağıma kadar attı stresten suan topal yürüyorum ama doktorla konusunca geçti annem rahim kanseri tedavisi gören ve atlatan bi kişi suanda gayet iyi en kötüsü bile olsa rabbim şifasının vermiş bol bol dua edin ben mutlu olun grip gibi atlatıp gidicez 😇🙏🏻

teşekkür ederim cevap için. Benim yaktırmadan önce bir kez bi sızı hissetmistim, onun dışında kaşıntı filan yoktu, varlıklarını hissetmiyordum bile, içerde olduklarından. Şimdi içerden kaşıntı ve daha farkli yerlerden sızlamalar hissediyorum. Bir de dedigim gibi popoma doğru gidiş yolunda iki tane çıkıntı gördüm, incelemeye korkuyorum. Dediğin gibi geçer gider inşallah tüm bunlar, korkularımız.. :KK43:
Bütün bu acı hissetmeler normal sonuçta orası hassas ve deri bile olmayan Bi bölge tahriş olduğunda pişik olduğunda bile nasıl acıyor yapman gereken siğillerden kurtulmak ve temizliğine dikkat etmek kanser olmak kolay değil annem 9 ay boyunca Çeşme gibi boşalırcasına kanama yasıyordu bu gibi büyük tepkiler olmadığı sürece kafaya takmanın kendini parçalamanın lüzumu yok tedavi olucaz ve geçecek ☺️

Evet çoktu 3 tane falandı sonra jilet uyguladım kanattım 20 30 tane oldu simdi krem uygulamamın 3. Haftasındayım toplasan 2 3 tane küçük siğilim kaldı Bunları size salak saçma yazılan seylere kafa takıp mutsuz olmayın diye söylüyorum tabiki benimki hafif sizinki ağırda olabilir ama kesinlikle çözümü olmayan bişey değil enfeksiyon alt tarafı

Kızlar ablamın makatinda bişey cikinca biz de hemoroid sandık ve genel cerraha gittik kadın baktı ve giyinin dedikten sonra bir saat kendini dezenfetke etti siğil dedi kapmissiniz cildiye gidip dondurun ne ilaç verdi ne hap bı açıklama da yapmadı. Hatta resmen kovaladı bizi. Devlette cildiye hep dolu özelde dondurma işlemi ne kadar tutar acaba bilgisi olan var mi

Bütün bu acı hissetmeler normal sonuçta orası hassas ve deri bile olmayan Bi bölge tahriş olduğunda pişik olduğunda bile nasıl acıyor yapman gereken siğillerden kurtulmak ve temizliğine dikkat etmek kanser olmak kolay değil annem 9 ay boyunca Çeşme gibi boşalırcasına kanama yasıyordu bu gibi büyük tepkiler olmadığı sürece kafaya takmanın kendini parçalamanın lüzumu yok tedavi olucaz ve geçecek ☺️
Teşekkür ederim, inşallah. 🙏

Kızlar ablamın makatinda bişey cikinca biz de hemoroid sandık ve genel cerraha gittik kadın baktı ve giyinin dedikten sonra bir saat kendini dezenfetke etti siğil dedi kapmissiniz cildiye gidip dondurun ne ilaç verdi ne hap bı açıklama da yapmadı. Hatta resmen kovaladı bizi. Devlette cildiye hep dolu özelde dondurma işlemi ne kadar tutar acaba bilgisi olan var mi
Geçmiş olsun. Iyi de belki iceride de var Allah korusun, orası da cerrahın alanı değil mi! Dr lara gidip tedavi olamayacaksak neden dr oluyorlar ki! (Hepsi için demiyorum tabi, görevini hakkıyla yapanlar bize "Allah ın bir lütfu" çünkü gerçekten herkes dr olamaz.)

Back