Geçmiş olsun. Ben özel bir klinikte yaktırdım lazerle. İki ay önce yaklaşık. 2 bin lira. Muayene ücreti almadı, yakma yapacağı için, öyle dedi. Gittiğim an yaktırdım çünkü. Ayda bir kez olmak üzere 3 ay kontrol var, kontrolde yeni çıkanlar varsa ücretsiz yakılıyor. Benim ilk kontrolde iki tane çıkmıştı, onları yaktı. Makatıma doğru da kaşıntı olmaya başladı ilk yakımdan sonra, hatta kuyruk sokumuna doğru. Kamerayla şöyle bi baktı dışardan görebildiği yere makata elindeki kamera ile, bir şey yok dedi. Makatta çatlak ve bagsur olayım için krem surerken bulastirdim endişesi var. Ya da yeni okuduğuma göre yakma işleminden sonra deri altinda baska yerlerde ekilmisler varsa onlar cikabiliyormuş.

ya da yakilan yer iyilesirken birkac gün kanlı sulu sonra sadece sulu akıntı oluyor, yatar pozisyonda o akıntı makata doğru ilerletmiş midir diye düşündüm, dr uma bunu sordum hayir o temiz akinti dedi, olmaz ondan dedi. Onun için ayrıca cerrah bulup gitmem gerekecek. Bunları anlatıyorum ki öncesinde sen de sor dr una diye. Bu arada gittiğim dr op. Onkolog a gidicem ayrıca. Asıl gitmemiz gereken onkologmuş. Dr unun onkolog olmasına dikkat et, değilse de bir onkolog bulup ona da görünmeni tavsiye ederim.