Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

kolposkopi ve biyopsi yaptırmanız gerek smear cin 1 çıkmış yaş kaç

Önceden yazmıştım canım yaş 25 kolposkopi 24 şubatta
yaşın genç sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam 24 şubatı beklemezdim bu çok birşey değiştirmez belki ama bekkeyemezdim sonuçta smear cin1 ise biyopsi cin2_cin3 çıkma olasılığı var benim smear ascus iken biyopsi cin3 çıkmıştı başka bir jinekolojik onkolog ile görüşebilirsin mesela ve mutlaka jinekolojik onkolog olsun

Ben devlete gitmiştim maalesef randevuyu çok geçe verdiler. Siz özele mi gittiniz? Özel de fiyatlar baya bi yüksektir diye düşünüyorum ama bilemedim ben de. Sizde hangi tip vardı ilk öğrendiğinizde yaş kaçtı ve belirtiler neydi?

Ben hastanede hemşireyim jinekolojik onkolog olmadığı için çalıştığım yerde doktor arkadaşım Üniversitede hocasına gönderdi hiçbir belirtim yoktu hiç bir şikayetim HPV 16 vardı 28 eylülde hpv olduğumu öğrendim ve 14 ekimde leep oldum

Yaşınız kaç peki

Merhaba arkadaslar bugun bana dr sordu hpv yaptirdinmi diye. Bilmiyorum dedim. Yaptir dedi. Biraz bakinca sigillere neden oluyormus. Daha once smeer falan yapildi ama ona bakildimi bilmiyorum. Benim esimde sigiller var yaktiriyor ama yine cikiyor. 10 yildir beraberiz bende hic cikmadi. Boyle bir ihtimal varmi cikmama gibi? Bilginiz var mi?

Yaşınız kaç peki
Yaşım 39 canım içini ferah tut umarım sonucun iyi çıkar belkide smear yanlıştır cin 1 için bazen normal çıkıp sonra sıkıntılı çıkabiliyor seninki tersi olmuştur belki ayrıca tedavisi olan bir şey cin1_2_3 yakınında Üniversite hastanesi yok mu

Evet var bende de hiç siğil yok burada çok kişide de eşlerinde olup kendinde olmayan keteme gidip hpv testinizi gecikmeden yaptırın

Var canım üni hastanesi ama orda da kolposkopiye gün verir heralde

Evet var bende de hiç siğil yok burada çok kişide de eşlerinde olup kendinde olmayan keteme gidip hpv testinizi gecikmeden yaptırın
Bugun regl diye alamadilar. Bitsin gidecegim. Birde asi demisler ama yas falanda diyorlar. Yaa 34 umarim sorun olmaz

Bugun regl diye alamadilar. Bitsin gidecegim. Birde asi demisler ama yas falanda diyorlar. Yaa 34 umarim sorun olmaz
Yaptırın yine de aşı bi zararı yok zaten biraz etkisi düşüyor diyorlar ama yine de 40a kadar etkili diyenler var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…