kolposkopi ve biyopsi yaptırmanız gerek smear cin 1 çıkmış yaş kaçTekrardan merhaba, benim smear sonucum böyle çıkmış yeni aldım. Hpv pozitif zaten 16-52-68 var. Sonuçtan anlayan var mı ben biraz baktım ama sanırım cin1 var. Bi de bakteriyel vajinozis tedavisi olmuştum o geçti artık. Hpv olduğumu da yeni öğrendim zaten smear ve hpv aynı anda yapılmıştı 2 ay önce. Sonuçlar geç çıktığı için yeni aldım. Bu sürede ne kadar değişiklik olmuş olabilir?
Önceden yazmıştım canım yaş 25 kolposkopi 24 şubattakolposkopi ve biyopsi yaptırmanız gerek smear cin 1 çıkmış yaş kaç
yaşın genç sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam 24 şubatı beklemezdim bu çok birşey değiştirmez belki ama bekkeyemezdim sonuçta smear cin1 ise biyopsi cin2_cin3 çıkma olasılığı var benim smear ascus iken biyopsi cin3 çıkmıştı başka bir jinekolojik onkolog ile görüşebilirsin mesela ve mutlaka jinekolojik onkolog olsunÖnceden yazmıştım canım yaş 25 kolposkopi 24 şubatta
Ben devlete gitmiştim maalesef randevuyu çok geçe verdiler. Siz özele mi gittiniz? Özel de fiyatlar baya bi yüksektir diye düşünüyorum ama bilemedim ben de. Sizde hangi tip vardı ilk öğrendiğinizde yaş kaçtı ve belirtiler neydi?yaşın genç sen bilirsin ama ben senin yerinde olsam 24 şubatı beklemezdim bu çok birşey değiştirmez belki ama bekkeyemezdim sonuçta smear cin1 ise biyopsi cin2_cin3 çıkma olasılığı var benim smear ascus iken biyopsi cin3 çıkmıştı başka bir jinekolojik onkolog ile görüşebilirsin mesela ve mutlaka jinekolojik onkolog olsun
Canım hayırlı olsun aşıyı nasıl buldun? Arayan kişiler var bana da soruyorlar. Onlara bilgi olsun.
Ben hastanede hemşireyim jinekolojik onkolog olmadığı için çalıştığım yerde doktor arkadaşım Üniversitede hocasına gönderdi hiçbir belirtim yoktu hiç bir şikayetim HPV 16 vardı 28 eylülde hpv olduğumu öğrendim ve 14 ekimde leep oldumBen devlete gitmiştim maalesef randevuyu çok geçe verdiler. Siz özele mi gittiniz? Özel de fiyatlar baya bi yüksektir diye düşünüyorum ama bilemedim ben de. Sizde hangi tip vardı ilk öğrendiğinizde yaş kaçtı ve belirtiler neydi?
Ay canım bütün doktor arkadaşlarım seferber oldu sağolsunlar hiç yokken birden 12 tane buldumCanım hayırlı olsun aşıyı nasıl buldun? Arayan kişiler var bana da soruyorlar. Onlara bilgi olsun.
Piyasada yok gibi bir şeyCanım hayırlı olsun aşıyı nasıl buldun? Arayan kişiler var bana da soruyorlar. Onlara bilgi olsun.
Yaşınız kaç pekiBen hastanede hemşireyim jinekolojik onkolog olmadığı için çalıştığım yerde doktor arkadaşım Üniversitede hocasına gönderdi hiçbir belirtim yoktu hiç bir şikayetim HPV 16 vardı 28 eylülde hpv olduğumu öğrendim ve 14 ekimde leep oldum
Yaşım 39 canım içini ferah tut umarım sonucun iyi çıkar belkide smear yanlıştır cin 1 için bazen normal çıkıp sonra sıkıntılı çıkabiliyor seninki tersi olmuştur belki ayrıca tedavisi olan bir şey cin1_2_3 yakınında Üniversite hastanesi yok muYaşınız kaç peki
Evet var bende de hiç siğil yok burada çok kişide de eşlerinde olup kendinde olmayan keteme gidip hpv testinizi gecikmeden yaptırınMerhaba arkadaslar bugun bana dr sordu hpv yaptirdinmi diye. Bilmiyorum dedim. Yaptir dedi. Biraz bakinca sigillere neden oluyormus. Daha once smeer falan yapildi ama ona bakildimi bilmiyorum. Benim esimde sigiller var yaktiriyor ama yine cikiyor. 10 yildir beraberiz bende hic cikmadi. Boyle bir ihtimal varmi cikmama gibi? Bilginiz var mi?
Var canım üni hastanesi ama orda da kolposkopiye gün verir heraldeYaşım 39 canım içini ferah tut umarım sonucun iyi çıkar belkide smear yanlıştır cin 1 için bazen normal çıkıp sonra sıkıntılı çıkabiliyor seninki tersi olmuştur belki ayrıca tedavisi olan bir şey cin1_2_3 yakınında Üniversite hastanesi yok mu
Bugun regl diye alamadilar. Bitsin gidecegim. Birde asi demisler ama yas falanda diyorlar. Yaa 34 umarim sorun olmazEvet var bende de hiç siğil yok burada çok kişide de eşlerinde olup kendinde olmayan keteme gidip hpv testinizi gecikmeden yaptırın
Bence bir şansını dene belkide daha erken tarih alırsın kafan rahat ederVar canım üni hastanesi ama orda da kolposkopiye gün verir heralde
Yaptırın yine de aşı bi zararı yok zaten biraz etkisi düşüyor diyorlar ama yine de 40a kadar etkili diyenler varBugun regl diye alamadilar. Bitsin gidecegim. Birde asi demisler ama yas falanda diyorlar. Yaa 34 umarim sorun olmaz
Yarın arayıp bi sorayım olmadıBence bir şansını dene belkide daha erken tarih alırsın kafan rahat eder
Önce testinizi yaptırın sonuçlar netleşsin ona göre yaptırırsınız aşıyıBugun regl diye alamadilar. Bitsin gidecegim. Birde asi demisler ama yas falanda diyorlar. Yaa 34 umarim sorun olmaz
45 yaşına kadar aşınızı yaptırabilirsinizYaptırın yine de aşı bi zararı yok zaten biraz etkisi düşüyor diyorlar ama yine de 40a kadar etkili diyenler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?