Bende tesadüfen smear verdiğim de öğrendim hpv 31 olduğumu 2 ay öncede biyopsi kolposkopi sonucum cin1 çıktı psikolojikmen çöktüm doktorum bir sonraki smear de sıkıntı çıkarsa leep yapacağını söyledi sizin şuan nasıl ne durumdasınızAynen tesadüfen yaptırdım hpv olduğumu öğrendim hiç bir belirtim yokken arkasından cin3 arkasından leep bir ara kafayı yiyecek gibi olmuştum
ben henüz Hangi Rio oldugunu ögrenemedim ayin 21inde doktora gidecegimBende tesadüfen smear verdiğim de öğrendim hpv 31 olduğumu 2 ay öncede biyopsi kolposkopi sonucum cin1 çıktı psikolojikmen çöktüm doktorum bir sonraki smear de sıkıntı çıkarsa leep yapacağını söyledi sizin şuan nasıl ne durumdasınız
ben henüz Hangi Tip oldugunu ögrenemedim ayin 21inde doktora gidecegim
Yaşınız kaç acaba siz de mi hiç belirti yaşamadınızBende tesadüfen smear verdiğim de öğrendim hpv 31 olduğumu 2 ay öncede biyopsi kolposkopi sonucum cin1 çıktı psikolojikmen çöktüm doktorum bir sonraki smear de sıkıntı çıkarsa leep yapacağını söyledi sizin şuan nasıl ne durumdasınız
Canım sana moral olsun çok şükür attım negatif oldumPeki vücudunuzdan atabildiniz mi ? Ben de eski sevgilimden kaptım ne yapacağım bilmiyorum ve hayatımda ilk defa birlikte olduğum halde biriyle başıma Bu geldi moralim çok bozuk
Cin1 de leep yapılmaz ki önce bi kolposkopi ve biyopsi yaptırBende tesadüfen smear verdiğim de öğrendim hpv 31 olduğumu 2 ay öncede biyopsi kolposkopi sonucum cin1 çıktı psikolojikmen çöktüm doktorum bir sonraki smear de sıkıntı çıkarsa leep yapacağını söyledi sizin şuan nasıl ne durumdasınız
tipleme yapılmadı kiSiğil olanlarda genelde düşük riskli hpv taşıyor anlamına geliyor ama bu yüksek tipli olmadığı anlamınada gelmez. Hpv tiplemesi de hangileri çıktı
Merhaba sonucunuz neoldu bende serdar beye gidiyorum ve kolposkopi biyopsi yapılıcak biyopsi esnasında canınız acıdımı ? Nasıl bi süreçtievet öyle yazıyordu CIN II
Selam brn serdar beye gitmiyorum ama yakin tarihte biyopsi oldum.benim doktorum uyutarak yapti.sonrasi kalkip normal hayatiniza devam ediyorsunuz.uyutmadan da oluyormjs ama ben paniklerim diye narkozlu sectimMerhaba sonucunuz neoldu bende serdar beye gidiyorum ve kolposkopi biyopsi yapılıcak biyopsi esnasında canınız acıdımı ? Nasıl bi süreçti
Ben leep konizasyon oldum 3 ay olduBende tesadüfen smear verdiğim de öğrendim hpv 31 olduğumu 2 ay öncede biyopsi kolposkopi sonucum cin1 çıktı psikolojikmen çöktüm doktorum bir sonraki smear de sıkıntı çıkarsa leep yapacağını söyledi sizin şuan nasıl ne durumdasınız
Cok sevindim adiniza Allah herkese nasip etsin <3Canım sana moral olsun çok şükür attım negatif oldum
ben serdar hocayla devam etmedim, şu an başka bir dr a gidiyorum,Merhaba sonucunuz neoldu bende serdar beye gidiyorum ve kolposkopi biyopsi yapılıcak biyopsi esnasında canınız acıdımı ? Nasıl bi süreçti
Akıntınızda koku var mıydı? Bakteriyel vajinozis yani gardnerella bakterisi olduğunu gösteriyor bu bakteri de koku yapar. Size uygun tedavi verecektirKızlar merhaba. Geçen gün smear testi yaptırdım sonucu bugun çıktı. Dr bugun yokmus sonuc gösteremedim.
Patolojik tanıda şöyle yazıyor, vajinal flora kaybı ile giden kokobasil predominansı (bakteriyel vaginosis)
Anlayan aydınlatabilir mi
Genelde koku yok ama sanki böyle ekşimsi bi koku var gibiydi. Kaşıntılı sivilcemsi şeyler çıkınca siğil olabilir mi diye düşündüydüm ama kendiliğinden geçti o sivilcemsi şeylerAkıntınızda koku var mıydı? Bakteriyel vajinozis yani gardnerella bakterisi olduğunu gösteriyor bu bakteri de koku yapar. Size uygun tedavi verecektir
Ekşimsi ya da bayat balık gibi koku yapar o bakteri. Yine de smear yaptırdığınız iyi olmuş. Tedavi olun mutlaka yoksa geçmezGenelde koku yok ama sanki böyle ekşimsi bi koku var gibiydi. Kaşıntılı sivilcemsi şeyler çıkınca siğil olabilir mi diye düşündüydüm ama kendiliğinden geçti o sivilcemsi şeyler
Tekrardan merhaba, benim smear sonucum böyle çıkmış yeni aldım. Hpv pozitif zaten 16-52-68 var. Sonuçtan anlayan var mı ben biraz baktım ama sanırım cin1 var. Bi de bakteriyel vajinozis tedavisi olmuştum o geçti artık. Hpv olduğumu da yeni öğrendim zaten smear ve hpv aynı anda yapılmıştı 2 ay önce. Sonuçlar geç çıktığı için yeni aldım. Bu sürede ne kadar değişiklik olmuş olabilir?Canım sana moral olsun çok şükür attım negatif oldum
Canım cin1 çıkmış ama bakteriyel vajinoz de buna neden olabilir kolposkopi ve biyopsi yapılması gerekiyor sanırım o daha net sonuç verirTekrardan merhaba, benim smear sonucum böyle çıkmış yeni aldım. Hpv pozitif zaten 16-52-68 var. Sonuçtan anlayan var mı ben biraz baktım ama sanırım cin1 var. Bi de bakteriyel vajinozis tedavisi olmuştum o geçti artık. Hpv olduğumu da yeni öğrendim zaten smear ve hpv aynı anda yapılmıştı 2 ay önce. Sonuçlar geç çıktığı için yeni aldım. Bu sürede ne kadar değişiklik olmuş olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?