- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
- 23
Benimde sonuc kagidimda aynisi yaziyordu doktora gosterdim bisey yok dediI
SERVİKS ; SMEAR (SIVI BAZLI İNCE TABAKA TEKNOLOJİ):
İNTRAEPİTELYAL LEZYON VEYA MALİGNİTE AÇISINDAN NEGATİF
İNFLAMASYONA BAĞLI REAKTİF HÜCRESEL DEĞİŞİKLİKLER
Bu ne demek arkadaşlar?
TeşekkürlerBenimde sonuc kagidimda aynisi yaziyordu doktora gosterdim bisey yok dedi
Bir şey olmaz o kadar sakin olun stres yapmayın hemen kalkmışsınız zaten uyarmanız iyi olmuş.Arkadaşlar kadın doğuma gittim geçen hafta smear vermeye burada da paylaştım hatırlarsınız.
Şimdi oradayken görevli kişi soyunup sandalyeye yatmami istedi ben de alelacele çıkardım tam oturdum ki oraya sermesi gereken tek kullanımlık örtüyü sermemis. Oturduğum gibi kalktım sermemissiniz ama dedim. Tamam ben de masum değilim de benim derdim bana yeter ya benden önce başka biri de çıplak oturduysa ondan bana bir şey geçmiş mıdır diye için içimi yiyor. Obsesif im bu korku beni mahvetti. Sonuçta bu virüs bakireler e de bulaşıyor illa cinsellik şart değil siz ne düşünüyorsunuz bu konuda napmam lazim
Yaşınız kaç? 23 benimde çok genç ilerde nolur bilmiyorum bende korkuyorum şimdilik negatifMerhaba. Umarım dediğiniz gibi geçici bir şeydir ben eski erkek arkadaşımdan kaptım ve yaşım çok genç. Kansere dönüşmesinden ömür boyu taşıyıp başkasına bulaştırmakta çok korkuyorum
Gerçekten mi inşaallah dediğiniz gibi bir şey olmazBir şey olmaz o kadar sakin olun stres yapmayın hemen kalkmışsınız zaten uyarmanız iyi olmuş.
Ben lazere gidiyorum canım çözümü onda buldum siğilim yok çünküKızlar özel bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ben jilet kullanıyorum ama tahris veya tetikleme gibi bişey olmasın diye ayda bir alıyorum ve malesef fazla temiz kalmıyordoktorum sık sık alma dedi siz ne sıklıkta alıyorsunuz?
Neden sık sık alma desi kiKızlar özel bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ben jilet kullanıyorum ama tahris veya tetikleme gibi bişey olmasın diye ayda bir alıyorum ve malesef fazla temiz kalmıyordoktorum sık sık alma dedi siz ne sıklıkta alıyorsunuz?
Epilasyon yöntemleri o bölgedeki bağışıklığı düşürüyormuş ve siğil çıkmasını veya yayılmasını tetikleyebilirNeden sık sık alma desi ki
Anladım canım makasla kes kısalt olmaz mı benim siğilim olmadığı için lazer yaptırıyorumEpilasyon yöntemleri o bölgedeki bağışıklığı düşürüyormuş ve siğil çıkmasını veya yayılmasını tetikleyebilir
Benimde siğilim yok şükür canım cesaretim yok sanırım lazere başlıycam bendeAnladım canım makasla kes kısalt olmaz mı benim siğilim olmadığı için lazer yaptırıyorum
Belki eldivenle falan alabilirsin? Siğilin yoksa ağda da olur aslında ama ya kendin alcaksın ya da kendine özel kutu ağdayı kullancaksın. Sonra da tahriş önleyici falan krem sürersin bir kaç gün öyle olmaz mı acabaBenimde siğilim yok şükür canım cesaretim yok sanırım lazere başlıycam bendeacıyor ama
Zaten hicbir belirti gostermemesi rahim agzi kanserini en tehlikeli kanser turlerinden biri yapiyor.iliski yasayan her kadin en az yilda bir smear yaptirmali.gecmis olsun.bir de birsey sorucam.ben de sali gunu leep oldum bir de sol yumurtalik kistim alindi.daha once de olsum ama hatirlamiyorum.kanamam inanilmaz fazla ve 4 gundur ayni sekilde bu normal midir?Aynen tesadüfen yaptırdım hpv olduğumu öğrendim hiç bir belirtim yokken arkasından cin3 arkasından leep bir ara kafayı yiyecek gibi olmuştum
Buzlu lazere gidiyorum acımıyor gönül rahatlığıyla gidebilirsin ama buzluya canımBenimde siğilim yok şükür canım cesaretim yok sanırım lazere başlıycam bendeacıyor ama
Benim sızıntı şeklinde sadece tuvalete gittiğimde oluyordu bence doktorunuz ile görüşün çok kanama olmaması gerekiyorZaten hicbir belirti gostermemesi rahim agzi kanserini en tehlikeli kanser turlerinden biri yapiyor.iliski yasayan her kadin en az yilda bir smear yaptirmali.gecmis olsun.bir de birsey sorucam.ben de sali gunu leep oldum bir de sol yumurtalik kistim alindi.daha once de olsum ama hatirlamiyorum.kanamam inanilmaz fazla ve 4 gundur ayni sekilde bu normal midir?
Deneyeceğim artık kuzumBelki eldivenle falan alabilirsin? Siğilin yoksa ağda da olur aslında ama ya kendin alcaksın ya da kendine özel kutu ağdayı kullancaksın. Sonra da tahriş önleyici falan krem sürersin bir kaç gün öyle olmaz mı acaba
ben 21 yaşındayımYaşınız kaç? 23 benimde çok genç ilerde nolur bilmiyorum bende korkuyorum şimdilik negatif
Canım ben öğrendiğimde 20 yaşındaydım allahin belası eski eşimden kaptım.ben 21 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?