Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Arkadaşlar kadın doğuma gittim geçen hafta smear vermeye burada da paylaştım hatırlarsınız.

Şimdi oradayken görevli kişi soyunup sandalyeye yatmami istedi ben de alelacele çıkardım tam oturdum ki oraya sermesi gereken tek kullanımlık örtüyü sermemis. Oturduğum gibi kalktım sermemissiniz ama dedim. Tamam ben de masum değilim de benim derdim bana yeter ya benden önce başka biri de çıplak oturduysa ondan bana bir şey geçmiş mıdır diye için içimi yiyor. Obsesif im bu korku beni mahvetti. Sonuçta bu virüs bakireler e de bulaşıyor illa cinsellik şart değil siz ne düşünüyorsunuz bu konuda napmam lazim

Bir şey olmaz o kadar sakin olun stres yapmayın hemen kalkmışsınız zaten uyarmanız iyi olmuş.

Yaşınız kaç? 23 benimde çok genç ilerde nolur bilmiyorum bende korkuyorum şimdilik negatif

Kızlar özel bölge temizliğini nasıl yapıyorsunuz? Ben jilet kullanıyorum ama tahris veya tetikleme gibi bişey olmasın diye ayda bir alıyorum ve malesef fazla temiz kalmıyor doktorum sık sık alma dedi siz ne sıklıkta alıyorsunuz?

Ben lazere gidiyorum canım çözümü onda buldum siğilim yok çünkü

Neden sık sık alma desi ki

Benimde siğilim yok şükür canım cesaretim yok sanırım lazere başlıycam bende acıyor ama
Belki eldivenle falan alabilirsin? Siğilin yoksa ağda da olur aslında ama ya kendin alcaksın ya da kendine özel kutu ağdayı kullancaksın. Sonra da tahriş önleyici falan krem sürersin bir kaç gün öyle olmaz mı acaba

Aynen tesadüfen yaptırdım hpv olduğumu öğrendim hiç bir belirtim yokken arkasından cin3 arkasından leep bir ara kafayı yiyecek gibi olmuştum
Zaten hicbir belirti gostermemesi rahim agzi kanserini en tehlikeli kanser turlerinden biri yapiyor.iliski yasayan her kadin en az yilda bir smear yaptirmali.gecmis olsun.bir de birsey sorucam.ben de sali gunu leep oldum bir de sol yumurtalik kistim alindi.daha once de olsum ama hatirlamiyorum.kanamam inanilmaz fazla ve 4 gundur ayni sekilde bu normal midir?

Benim sızıntı şeklinde sadece tuvalete gittiğimde oluyordu bence doktorunuz ile görüşün çok kanama olmaması gerekiyor

Peki vücudunuzdan atabildiniz mi ? Ben de eski sevgilimden kaptım ne yapacağım bilmiyorum ve hayatımda ilk defa birlikte olduğum halde biriyle başıma Bu geldi moralim çok bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…