• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Aynen tesadüfen yaptırdım hpv olduğumu öğrendim hiç bir belirtim yokken arkasından cin3 arkasından leep bir ara kafayı yiyecek gibi olmuştum
Bende tesadüfen smear verdiğim de öğrendim hpv 31 olduğumu 2 ay öncede biyopsi kolposkopi sonucum cin1 çıktı psikolojikmen çöktüm doktorum bir sonraki smear de sıkıntı çıkarsa leep yapacağını söyledi sizin şuan nasıl ne durumdasınız

Bende tesadüfen smear verdiğim de öğrendim hpv 31 olduğumu 2 ay öncede biyopsi kolposkopi sonucum cin1 çıktı psikolojikmen çöktüm doktorum bir sonraki smear de sıkıntı çıkarsa leep yapacağını söyledi sizin şuan nasıl ne durumdasınız
ben henüz Hangi Rio oldugunu ögrenemedim ayin 21inde doktora gidecegim

Yaşınız kaç acaba siz de mi hiç belirti yaşamadınız

Cin1 de leep yapılmaz ki önce bi kolposkopi ve biyopsi yaptır

Merhaba sonucunuz neoldu bende serdar beye gidiyorum ve kolposkopi biyopsi yapılıcak biyopsi esnasında canınız acıdımı ? Nasıl bi süreçti
Selam brn serdar beye gitmiyorum ama yakin tarihte biyopsi oldum.benim doktorum uyutarak yapti.sonrasi kalkip normal hayatiniza devam ediyorsunuz.uyutmadan da oluyormjs ama ben paniklerim diye narkozlu sectim

Bayanlar bir şey sorucam vajina iç dudakta dağınık olmayan sıralı iki taraflı dil altındaki gibi uzantılardan var doktor kendi yapısı dedi araştırdığım kadarıyla Google’da vestibular papilla diyor. Çok emin olamadım herkeste mi olur mu? Çok sık mantar olurum ondan olmuş dedi

Ben leep konizasyon oldum 3 ay oldu

Kızlar ahcc mi yoksa immuneks tabletler mi? Ben her gün ekstradan propolis, probiyotik tablet, multivitamin (içinde çoğu vitamin mineral var.), zerdeçal çayı (ekstratını almayı düşünüyorum), aç karına her gün sarımsak kullanıyorum. İmmuneks tablet de bi kaç güne elimde olacak. Şimdi ahccye de bakıyorum ama hem fiyatı çok yüksek hem de hemen bitiyor sürekli de almak gerekiyor uzun süre. Bir de bu kadar şey kullanıyorum bünyemi çok mu fazla yormuş olurum bi de ona başlarsam? Bu kullandıklarım ve immuneks yeterli olur mu sizce, ahccye gerek var mı?

Kızlar merhaba. Geçen gün smear testi yaptırdım sonucu bugun çıktı. Dr bugun yokmus sonuc gösteremedim.
Patolojik tanıda şöyle yazıyor, vajinal flora kaybı ile giden kokobasil predominansı (bakteriyel vaginosis)
Anlayan aydınlatabilir mi

Kızlar merhaba. Geçen gün smear testi yaptırdım sonucu bugun çıktı. Dr bugun yokmus sonuc gösteremedim.
Patolojik tanıda şöyle yazıyor, vajinal flora kaybı ile giden kokobasil predominansı (bakteriyel vaginosis)
Anlayan aydınlatabilir mi
Akıntınızda koku var mıydı? Bakteriyel vajinozis yani gardnerella bakterisi olduğunu gösteriyor bu bakteri de koku yapar. Size uygun tedavi verecektir

Akıntınızda koku var mıydı? Bakteriyel vajinozis yani gardnerella bakterisi olduğunu gösteriyor bu bakteri de koku yapar. Size uygun tedavi verecektir
Genelde koku yok ama sanki böyle ekşimsi bi koku var gibiydi. Kaşıntılı sivilcemsi şeyler çıkınca siğil olabilir mi diye düşündüydüm ama kendiliğinden geçti o sivilcemsi şeyler

Genelde koku yok ama sanki böyle ekşimsi bi koku var gibiydi. Kaşıntılı sivilcemsi şeyler çıkınca siğil olabilir mi diye düşündüydüm ama kendiliğinden geçti o sivilcemsi şeyler
Ekşimsi ya da bayat balık gibi koku yapar o bakteri. Yine de smear yaptırdığınız iyi olmuş. Tedavi olun mutlaka yoksa geçmez

Canım sana moral olsun çok şükür attım negatif oldum 🥰🥰🥰
Tekrardan merhaba, benim smear sonucum böyle çıkmış yeni aldım. Hpv pozitif zaten 16-52-68 var. Sonuçtan anlayan var mı ben biraz baktım ama sanırım cin1 var. Bi de bakteriyel vajinozis tedavisi olmuştum o geçti artık. Hpv olduğumu da yeni öğrendim zaten smear ve hpv aynı anda yapılmıştı 2 ay önce. Sonuçlar geç çıktığı için yeni aldım. Bu sürede ne kadar değişiklik olmuş olabilir?

Eklentiler

• 395EF162-7EC4-43CC-97D7-7C6426EC54C5.jpeg
    395EF162-7EC4-43CC-97D7-7C6426EC54C5.jpeg
    133 KB · Görüntüleme: 188
Tekrardan merhaba, benim smear sonucum böyle çıkmış yeni aldım. Hpv pozitif zaten 16-52-68 var. Sonuçtan anlayan var mı ben biraz baktım ama sanırım cin1 var. Bi de bakteriyel vajinozis tedavisi olmuştum o geçti artık. Hpv olduğumu da yeni öğrendim zaten smear ve hpv aynı anda yapılmıştı 2 ay önce. Sonuçlar geç çıktığı için yeni aldım. Bu sürede ne kadar değişiklik olmuş olabilir?
Canım cin1 çıkmış ama bakteriyel vajinoz de buna neden olabilir kolposkopi ve biyopsi yapılması gerekiyor sanırım o daha net sonuç verir

Back