Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Kızlar asi yok mu piyasada ya ? Bugün eczacı da ön siparis oluşturuyoruz dedi korkmaya başladım asi olamayacak miyiz neden stok sıkıntısı oluyor bilginiz varmi ?

Kızlar asi yok mu piyasada ya ? Bugün eczacı da ön siparis oluşturuyoruz dedi korkmaya başladım asi olamayacak miyiz neden stok sıkıntısı oluyor bilginiz varmi ?
Valla ben de sordum bugün yoktu kendi sistemlerinden baktılar. Gardasilin fiyatı da 500 tl. Size de fiyat falan dediler mi? Bi de aşıyı kime vurduracaksınız kim yapıyor

Aşı zor bulunuyor canım sen siparişini ver yoksa mümkün değil çünkü az aşı geliyor yurtdışında rutin yapıldığı için bulunması zor olduğu için ben üçünü de getirtip eczaneye orada bekletiyorum ilkini vuruldum diğer ikisi eczanede bekliyor fiyat 525lira üçünü getirtmemin sebebi eğer ilk dozdan sonraki ikinci dozu zamanında olmazsanız aşıya baştan başlamanız gerekiyor

Alıp eczaneden sağlık ocağında vurdurabilirsiniz ben kendi kendime yaptım ama sağlık ocağı aile hekimi yapar
Peki bu 3 doz hangi aralıklarla yapılıyor? Bi 0-1-6. Aylar diyor bi 0-2-6. Aylar deniyor. Hangisi doğru?

Arkadaşlar bende pelvik iltihapi ve mantar çıktı.adet dönemim yakin.kasikta sancı ve vajina da sizi ve yanma oluyor.bu normal mi.ilk defa başıma geliyor

Eveeet. Bugun tip belirleme testi yapildi ve ayni anda da uyutularak koterizasyon islemi ile sigillerden kurtuldum.
Bakalim ne olacak, ne tip cikacak. Biraz canim acimakta. Dilerim hemen gecer ve tip kötu cikmaz...yeni bir bekleme sureci basliyor.

Kadınlar Selamlar, dün anamnezlerim alındı hpv+smear. Çıplak gözle ve vajinadan yapılan ultrasonla muayenede de herhangi bir sorun çıkmadı,içte yada dışta siğil/yara tespit edilmedi. Hpv olduğumu öğreneli ve süreç başlayalı tam 1 sene oldu,tüm yüksek tipleri taratmıştım tam olarak kaç bilmiyorum,hatırlamayanlar için yazıyorum. Yalnızca yüksek tipler taranıp negatif gelmişti,düşük tiplerden biri ama dediğim gibi düşükse diğer şeklinde belirtilmişti. 15-20 gün içinde smear ve hpv sonuçları elimde olacak,tekrar burayı yeşillendireceğim

Benim ağzımda bişi yok makatta çatlak var virüs açık yaraya çabuk yerleşiyor benim de geçmeyen fistül makat çatlağından geçmiyor aslında bitti siğil ne zaman tekrar açılıyor orası tekrar nüks vajina içi ve dışında bişi yok temiz

Merhaba sizi etiketliyorum ama herkese soruyorum, arkadaşlar bu hpvden tam anlamıyla kurtulabiliyor muyuz? Yoksa hep vücudumuzda kalıp uykuya mı dalıyor bu illet? Negatif çıksa bile uykuya dalmış diyenler var, vücuttan atılıyor diyenler var. Yani negatif çıksa bile hep tekrar pozitif olma ihtimali var mı negatif çıksa bile biz bunu bulaştırıyor muyuz ben anlamadım bu işi kafamda deli sorular.. bir de özellikle yüksek riskli grupları soruyorum vücuttan atılma konusunda.

Atılmıyor diyenler hep eski çalışmalar kesinlikle atılıyor ama başka bir tip alabilirsiniz o başka %80 kadında bu olup atamadığını düşünsenize

Merhaba, arkadaşlar bişey sormak istiyorum.smear sonucumda sadece bakteriyel vajinozis yazıyodu,dün druma sonucu gösterdim, akıntın yoğun olduğu için sonuç net çıkmamış dedi. Ama candida içiin tedavi başlattı, günde 2 kez fitil ve 1tane tek kullanımlık mantar ilacı verdi. Beyaz sarımsı hafif parça parça akıntım var. Sonuc net çıkmamış istersen yenileyelim testi bu sefer hpv de alalım dedi, tamam dedim ben de. Farklı bi sonuç çıkar mı acaba, korktum bu sefer,. HPV ile bir ilgisi olabilir mi, eksik çıkmış derken? Dünden beri çok korktum

Bazen sonuçlar öyle çıkabiliyor alınan kültür yetersiz de gelebiliyor ya da enfeksiyon da etkiliyor. Ama yine de bakteriyel vajinozis için de tedavi vermeliydi. Fitilin adı nedir belki o tedavi ediyordur dediğimi. Mantar zaten dediğiniz gibi akıntı yapar. Hpv hakkında bir şey diyemeyeceğim çünkü bazen hiç belirti vermiyor. Rahim ağzında bi anormallik olsa smearde çıkıyor ama Smear de yetersiz demiş. Tekrar smear+hpv almış onda gözükür artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…