Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Ya kizlar bilgisi olan yazsın benim smear 1 ay oldu temiz 1 hafta önce hpv DNA negatif çıktı benim bir kac gundur dilimin boğaza doğru kısmında dilin kendi renginde kendi etinden kabarcıklar boğazım bugün hafif de agrio 1 hafta önce grip geçirdim balgamlı falan korkmaya başladım sizce hpv bogazdada olur çok cinsel hayatım yok yılda 3 hafta sadece

Canim geçmiş olsun oncelikle sakin ol bunu gercekten soyluyorum o kadar kafaya takilacak uzulecek bi bi sey yok emin ol bak ben 8 senedir yuksek tip tasiyorum daha ilk defa gecen gun biyopsi verdim ve bunca sene boyunca kemdimi herseye en kotusune hazirladim cok agladim cok uzuldum ama cok sukurki biyopsi sonucumda sadece Iltihap cikti hemde bunca sene ben 4 cocuk dogurdum hep side sezeryan ve benim haberim yoktu bilseydim savasirdim kendime bakardim bak senin daha cok yeni ve bilincli bi insan olarak ne yapman gerektigine bak kendini uzme inan bana bi cok kadında var heberleri bile yok. Allah korusun birsey olsa bile 10 veya 15 sene icinde kotu hastalik olur ama öyle birsye olamayacak cunki sen takip altinda olacaksin

Inmmotor kompleks eczeneden alabilrisin icerisin bircok yararli bitki var saglik ocaginda yaotirdiysan soylemiyorlar sen sor simir ayri hpv ayri aliyorlar

Çok sağol canım kötü bi psikolojiymiş ya hiç beklemediğim bi zamanda öğrendim. Kolposkopide kötü bi şey çıkmaz inşallah hemen kurtulsam şundan

Çok sağol canım kötü bi psikolojiymiş ya hiç beklemediğim bi zamanda öğrendim. Kolposkopide kötü bi şey çıkmaz inşallah hemen kurtulsam şundan
Cikmaz allaihin izniyle ben okadar cok kafama taktim uzuldumki kurban olayim annem sonuclarin temiz ciksin kurban vericem dedi cok sukur temiz. Canim annem kurban verecek

Cikmaz allaihin izniyle ben okadar cok kafama taktim uzuldumki kurban olayim annem sonuclarin temiz ciksin kurban vericem dedi cok sukur temiz. Canim annem kurban verecek
Oh ne güzel canım şükürler olsun çok geçmiş olsun sana da Allah kabul etsin

Gercekten kendini stree sokma eger kotu olan bir durumun olsaydi farkli sekillerde sinyanl.verirdi ama seni hersyin normal anladigim kadariyla ve haberi olmadan yasayan cok.kadin var doktorum bana kadinlarin yuzde 90 inda var dir cinsel hayati olan her kadin mutlaka hpv le.tanisir demisti yuzde 85ide atlatiyor atlatmayanalrda cesitli sebeblerden dolayi atlatamiyor demisti hic kaale bile.almiyor doktorlar daha ciddi seyler gordukleri icin gonlunu ferah tut hersyin temiz cikar insallaj Allahim tum hastalara sifa verson insalalh amin

Evet ben de test yaptırmasam anlamazdım valla çünkü hpvyle ilgili bi belirti yaşamadım.. valla bence bütün kadınlar belirti vermeden bu testi yaptırmalı. İnşallah herkes kurtulur çok sağolun

Evet ben de test yaptırmasam anlamazdım valla çünkü hpvyle ilgili bi belirti yaşamadım.. valla bence bütün kadınlar belirti vermeden bu testi yaptırmalı. İnşallah herkes kurtulur çok sağolun
Aynen tesadüfen yaptırdım hpv olduğumu öğrendim hiç bir belirtim yokken arkasından cin3 arkasından leep bir ara kafayı yiyecek gibi olmuştum

I
SERVİKS ; SMEAR (SIVI BAZLI İNCE TABAKA TEKNOLOJİ):
İNTRAEPİTELYAL LEZYON VEYA MALİGNİTE AÇISINDAN NEGATİF
İNFLAMASYONA BAĞLI REAKTİF HÜCRESEL DEĞİŞİKLİKLER
Bu ne demek arkadaşlar?

Bende yeni evliyim tip 16 var cocuk olmazsa diye korkuyorum bu hpv sürekli insanın aklını karıştırıyor

Bende yeni evliyim tip 16 var cocuk olmazsa diye korkuyorum bu hpv sürekli insanın aklını karıştırıyor
Kesinlikle icinizi ferah tutun sadece sexer
Kesinlikle icinizi ferah tutun Cocugunuz olacak inslalah bak ben 4 çoçuk dogurdum bu surede hepside cok sukur saglikli sadece sezeryanla yapin dogumlarinizi kadar tek fark bu olur

Beslenmene dikkat ediyor musun? Düzenli ve sağlıklı beslenmeye çalış ek takviyeler al ben şimdi daha çok dikkat ediyorum. Enfeksiyonun ne enfeksiyonuymuş belki eş tedavisi gerekiyordur öyle bir şey varsa ikiniz de tedavi olun enfeksiyon yenileyip durmasın ve korun mutlaka.

Dr um profpolat dursun arkadaşlar hpv ve jinekolojik onkolojide bir numaradır instagram sayfasına bakin videolarda HPV GEÇİCİ BIR ENFEKSİYONDUR diyor yani kalıcı degil yinede kendimize iyi bakmakta fayda var
Merhaba. Umarım dediğiniz gibi geçici bir şeydir ben eski erkek arkadaşımdan kaptım ve yaşım çok genç. Kansere dönüşmesinden ömür boyu taşıyıp başkasına bulaştırmakta çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…