Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Doktora görünsün bence bi zorlayın tahlil, test vs yaptırsın. Tedavi olur heralde. Ama yine de riskli bir durum tabii açık açık onunla konuşmalısınız

Ben zaten hpv ile uğraşıyorum bir de siğil eklenirse yandım söyledim kendisine siğil gördüm diye.Ne köyü bişi bunlar yaa insanlara kendini de kötü hissettiriyor,halbuki çok naif birisi ve kırmak istemiyorum.Yeminle bu hpv kabus oldu hayatımda. Olmaz olası bela..

Merhaba;

Hpv virüsü malesef bende de çıktı. Ben çok araştırdım yaktırsanda yine çıkıyor. Bende internetten krem aldım onu kullandım siğiller için 1 haftada hepsi kayboldu. Bağışıklık inanın çok önemli. Tekrarlama olasılığı yüksek. Son olarak rahim ağzı yarası için önerileriniz nedir?

Sevgiliniz tedavi olsun ve sizde asi yaptirirsaniz sorun olmaz bence

Arkadaslar ahcc bugun elime gecti . Yarin baslicam allahin izniyle 6 ay yolculuga. Ama kafam allak bullak . Ahcc 6 ay kullanimdan sonra cocuk dusunuyorum . Bu ilac hormanlara zarar vermez degil mi ?

Herpes biraz zor geçiyor bağışıklığını yüksek tut sürekli uçuk sonuçta dudakta çıkanı hiçbir yere sürmeyeceksin işte geçmiş olsun
[/QUOTEbrn
Evet geçmiyormuş ilk olarak genital bölgemde çıkmıştı grip oldum dudağımda çıktı bu defasında bir tedavi uygulamadım gribim geçince geçti ama arada bir beyaz akıntılarım filan oluyor bunun için ilaç kullanmam gerekiyor mu

Merhabalar.bende pelvik iltihabı çıktı ve tüp kanalında büyüme var dedi bende vajinada sızlama ve kasıkta ağrı oluyor doktor çok zor geçer dedi.bu konuda bir bilginiz var mı acaba

Canım bi jinekolok onkoloğa git oradaki drler yardımcı olurlar sana kulaktan dolma şeylerle haraket etme buradaki arkadaşların hepsi drye gitmiş sonuçlarını anlatanlar herpes grubuna bak canım burası hpv olduğu için pek bilgi veren olmayabilir sana

Merhabalar.bende pelvik iltihabı çıktı ve tüp kanalında büyüme var dedi bende vajinada sızlama ve kasıkta ağrı oluyor doktor çok zor geçer dedi.bu konuda bir bilginiz var mı acaba
Benim biyopsi sonucumda kronik servisit cikti iltihap yani yillardir gecmeyen iltihabim var. Bilmiyorum benimde pelvik iltihabimi oluyor benimde Buna bağlı kasiklarimda agri vajinada iki kere yasadigim sidettli agri aradada sizi oluyor sizdede ağrı olurmu vajinada

Şiddetli bir ağrım yok nasıl geçmiyor bu ilaçlarla ben anlamıyorum.nasil tedavisi olmaz yaa

Ben sülük yaptırmaya başladım.ilk seans yapıldı 2tane daha yaptiricam 3kez olması gerekiyormuş.ve kadın hastalıklarına çok büyük faydası varmış bir araştırın isterseniz

Ben sülük yaptırmaya başladım.ilk seans yapıldı 2tane daha yaptiricam 3kez olması gerekiyormuş.ve kadın hastalıklarına çok büyük faydası varmış bir araştırın isterseniz
Evet bende duymustum iyi geldigini. sulukleri tam olarak nereye koyuyorsunuz sulukler tutuyormu

Tam alt karina koyuyor çokta güzel tutuyorpenisilin acısı gibi oluyor saniyede geçiyor çünkü uyuşuyor orası.

Sizde de mi hpv var anlamadım? Sizin siğiliniz yok mu ?

Böcek görünce migdesi bulanan ve odayı terk eden birisiyim inanki gözümü kapattım ve yaptırdım.bu sülük işini iyi düşün ve doktor doktor gezinmektense birde bunu yap.hepimizin şifasını rabbim tez elden versin inşallah

Amin inşallah canım evde kendinmi yapiyorsun yoksa bu isi bilen birilerine mi gidoyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…