Sonuçlarınızı doktora gösterdiniz mi peki
Belki de akıntı rahimagzinizda tahribata sebep olmamıştır. Bana fitil verdi ama yara olmuş ondan sanırımEvet jinekolji onkolok gordu 6 ay sonra smir 1 sene sonra smir +HPV testi istedi ama akintim var bunun icin birşey vermedi bu ilerde kotu birsey olurmu bilmiyorum
siz 8 yıl boyunca hiç smear aldırmadnız mı?Bagisiklik yenmemis evet ama bundan sonra savasacagim. Bu illetin bu kadar tehlikeli oldugunu bilmiyordum evliligimin ilk aylarinda siğil cikti yaktirdim ve o zaman doktor bana bu konuda hicbirsey demedi ve herhangi bi test yapmadı benimde cahilligim hic arastirmadim taki gecen ayalrda vajinamda sidetli agri ve sislik olustu bunun sonucunda kadin dogum doktorum Dan smir istedim oda bana saglik ocaginda test yapmami onerdi
İlla her hpv cin yapacak diye bir şey yok ki tabi ki biyopsi temizse daha neye bakılacak bu kadar endişelenmeyin ne güzel işte temiz çıkmış inş negatifte olursunuz peki bu 8 yılda çoxuk fln oldu mu olduysa doğum nasıl oldu? Hem belki bu gibi sebepler yüzünden atamamışsınızdır vücuttanCanim hpv testinde ascus cikti biyopsi sonucumda kironik servisit cikti yıllardır akimtim var benim
1 kere tek aldimsiz 8 yıl boyunca hiç smear aldırmadnız mı?
Inslalah hepimiz negatif oluruz. Bu sürede 4 cocugum oldu 4dude sezeryan oldu simdi kordunlari baglsttim. Hamilelik dogum hpvnin vucuttan atilmasini engelliyormu?İlla her hpv cin yapacak diye bir şey yok ki tabi ki biyopsi temizse daha neye bakılacak bu kadar endişelenmeyin ne güzel işte temiz çıkmış inş negatifte olursunuz peki bu 8 yılda çoxuk fln oldu mu olduysa doğum nasıl oldu? Hem belki bu gibi sebepler yüzünden atamamışsınızdır vücuttan
Bağışıklığınızı en çok baskılayan sebeplerden biri hamilelik bu yüzden atılması gecikmiş olabilirInslalah hepimiz negatif oluruz. Bu sürede 4 cocugum oldu 4dude sezeryan oldu simdi kordunlari baglsttim. Hamilelik dogum hpvnin vucuttan atilmasini engelliyormu?
Yorumunuzu okudum.bende 2017 yilindan beri hpv 16 var sadece bir kez cin1 ilerledi ama son kolposkopimde temizdi.doktor eger 2020 sonunda tekrae hpv pozitif smear temiz cikarsa dedi.bu sefer rahim agzindan daha genis parca alip inceleyeceklermis. Elmadan isirik almak gibi dusun kolposkopiyi dedi bazen aldigimiz noktalar temiz olabilir dedi senin vucudunun 3 yilda negatife donusturmesi lazim dedi donusmesse genis parca alinmasi sart dedi temiz ciktigi icinİlla her hpv cin yapacak diye bir şey yok ki tabi ki biyopsi temizse daha neye bakılacak bu kadar endişelenmeyin ne güzel işte temiz çıkmış inş negatifte olursunuz peki bu 8 yılda çoxuk fln oldu mu olduysa doğum nasıl oldu? Hem belki bu gibi sebepler yüzünden atamamışsınızdır vücuttan
Bendede Smaer sonucun iltihaptı Ascus veya başka bir kademesi çıkmadı tekrardan kontrole gidicem bakalım busefer ne çıkıcakBunu ben de çok merak ediyorum. HPV ye bulaşıp da hiç ascus dahil çıkmayan var mıdır
Herpes biraz zor geçiyor bağışıklığını yüksek tut sürekli uçuk sonuçta dudakta çıkanı hiçbir yere sürmeyeceksin işte geçmiş olsunMerhabalar. Bende 2 ay önce herpes virüsüne yakalandım. 10 gün yatış verdiler ve asitli suyla pansuman yaparak tedavi gördüm. Sormak istediğim şey hastalık ortaya çıktığı gün adetim başlamıştı ama yarım gün sürdü ve kesildi. Hastahanede yattığım süre içerisinde birşey olmadı ama hastalıktan hemen sonra çamaşırım da kan lekesi vardı adetimin yarım kalmasından dolayı olabileceğini düşündüm bir süre önce de yine bi kan lekesi gördüm ama adetimden 2 hafta sonraydı. Sormak istediğim bu hastalık herhangi bir kanamaya sebeb olur mu ?
Smearda "iltihap var " mı yaziyordu peki?Bendede Smaer sonucun iltihaptı Ascus veya başka bir kademesi çıkmadı tekrardan kontrole gidicem bakalım busefer ne çıkıcak
Canım bende aynı durumdayım çok şükür negatif oldum ama ben asiya sıcak bakıyorum doktorum kesinlikle yaptır dedi yaptiracagim ay başında çünkü pahalı bir asiArkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim ben bugün tipleme yaptım negatif çıktı smear da negatif vajinal sigilim yok hiç olmadı zaten makatta oldu neyse aşı olmak istiyorum ama bilemiyorum doktorum gerek yok dio bı kere aldın hpv faydası yok vücuttan atmassin dio
Canım uçuk patladiysa veya yaraya donustuyse camasirina bulaşmış olabilir bence bi doktoruna görün yine ihmal etmeMerhabalar. Bende 2 ay önce herpes virüsüne yakalandım. 10 gün yatış verdiler ve asitli suyla pansuman yaparak tedavi gördüm. Sormak istediğim şey hastalık ortaya çıktığı gün adetim başlamıştı ama yarım gün sürdü ve kesildi. Hastahanede yattığım süre içerisinde birşey olmadı ama hastalıktan hemen sonra çamaşırım da kan lekesi vardı adetimin yarım kalmasından dolayı olabileceğini düşündüm bir süre önce de yine bi kan lekesi gördüm ama adetimden 2 hafta sonraydı. Sormak istediğim bu hastalık herhangi bir kanamaya sebeb olur mu ?
Anladım o halde arkadaşın tekrar mı yaptırması lazımYorumunuzu okudum.bende 2017 yilindan beri hpv 16 var sadece bir kez cin1 ilerledi ama son kolposkopimde temizdi.doktor eger 2020 sonunda tekrae hpv pozitif smear temiz cikarsa dedi.bu sefer rahim agzindan daha genis parca alip inceleyeceklermis. Elmadan isirik almak gibi dusun kolposkopiyi dedi bazen aldigimiz noktalar temiz olabilir dedi senin vucudunun 3 yilda negatife donusturmesi lazim dedi donusmesse genis parca alinmasi sart dedi temiz ciktigi icin
Ben anlamadim sonuclariniz temiz ciktigi halde neden daha buyuk parca aliyorlar ki hpv birsey yapmadan vucutta durabilir herhaldeYorumunuzu okudum.bende 2017 yilindan beri hpv 16 var sadece bir kez cin1 ilerledi ama son kolposkopimde temizdi.doktor eger 2020 sonunda tekrae hpv pozitif smear temiz cikarsa dedi.bu sefer rahim agzindan daha genis parca alip inceleyeceklermis. Elmadan isirik almak gibi dusun kolposkopiyi dedi bazen aldigimiz noktalar temiz olabilir dedi senin vucudunun 3 yilda negatife donusturmesi lazim dedi donusmesse genis parca alinmasi sart dedi temiz ciktigi icin
Smearda "iltihap var " mı yaziyordu peki?
[/QUOT
Enfeksiyon yazıyordu
Enfeksiyon yazıyorduSmearda "iltihap var " mı yaziyordu peki?
Teşekkür ederimEnfeksiyon yazıyordu
Bende yapacam 500 TL civarıCanım bende aynı durumdayım çok şükür negatif oldum ama ben asiya sıcak bakıyorum doktorum kesinlikle yaptır dedi yaptiracagim ay başında çünkü pahalı bir asi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?