Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Evet jinekolji onkolok gordu 6 ay sonra smir 1 sene sonra smir +HPV testi istedi ama akintim var bunun icin birşey vermedi bu ilerde kotu birsey olurmu bilmiyorum
Belki de akıntı rahimagzinizda tahribata sebep olmamıştır. Bana fitil verdi ama yara olmuş ondan sanırım

siz 8 yıl boyunca hiç smear aldırmadnız mı?

Canim hpv testinde ascus cikti biyopsi sonucumda kironik servisit cikti yıllardır akimtim var benim
İlla her hpv cin yapacak diye bir şey yok ki tabi ki biyopsi temizse daha neye bakılacak bu kadar endişelenmeyin ne güzel işte temiz çıkmış inş negatifte olursunuz peki bu 8 yılda çoxuk fln oldu mu olduysa doğum nasıl oldu? Hem belki bu gibi sebepler yüzünden atamamışsınızdır vücuttan

Inslalah hepimiz negatif oluruz. Bu sürede 4 cocugum oldu 4dude sezeryan oldu simdi kordunlari baglsttim. Hamilelik dogum hpvnin vucuttan atilmasini engelliyormu?

Inslalah hepimiz negatif oluruz. Bu sürede 4 cocugum oldu 4dude sezeryan oldu simdi kordunlari baglsttim. Hamilelik dogum hpvnin vucuttan atilmasini engelliyormu?
Bağışıklığınızı en çok baskılayan sebeplerden biri hamilelik bu yüzden atılması gecikmiş olabilir

Yorumunuzu okudum.bende 2017 yilindan beri hpv 16 var sadece bir kez cin1 ilerledi ama son kolposkopimde temizdi.doktor eger 2020 sonunda tekrae hpv pozitif smear temiz cikarsa dedi.bu sefer rahim agzindan daha genis parca alip inceleyeceklermis. Elmadan isirik almak gibi dusun kolposkopiyi dedi bazen aldigimiz noktalar temiz olabilir dedi senin vucudunun 3 yilda negatife donusturmesi lazim dedi donusmesse genis parca alinmasi sart dedi temiz ciktigi icin

Herpes biraz zor geçiyor bağışıklığını yüksek tut sürekli uçuk sonuçta dudakta çıkanı hiçbir yere sürmeyeceksin işte geçmiş olsun

Canım bende aynı durumdayım çok şükür negatif oldum ama ben asiya sıcak bakıyorum doktorum kesinlikle yaptır dedi yaptiracagim ay başında çünkü pahalı bir asi

Canım uçuk patladiysa veya yaraya donustuyse camasirina bulaşmış olabilir bence bi doktoruna görün yine ihmal etme

Anladım o halde arkadaşın tekrar mı yaptırması lazım

Ben anlamadim sonuclariniz temiz ciktigi halde neden daha buyuk parca aliyorlar ki hpv birsey yapmadan vucutta durabilir herhalde

Kızlar sevgilimin o bölgesinde 3 4 tane siğil gördüm..ilişki olmadı ama ben şimdi napıcam? diyor ki ben 4 senedir kimseyle olmadım..Siğil uzun süre kalıyorsa ben nasıl beraberlik kurucam bu kişiyle? ciddi düşündüğüm biri..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…