Yani 8 sene once siğil cikti yaktırdım gitii ondan sonra ne smir ne bi hpv testi birsey yapmadim taki gecen aya kadar hpv pozitif yani birşey olsaydi simdiye dek olurdu yoksa risk hala devammi ediyor merak ettim8 senedir aktif mi ? Ben çok şaşırdım ilk defa duyuyorum. Biyopsi sonucunuzda temiz çıktıysa birşey zaten yoktur merak etmeyin.
Anladım. Peki ilişkiye girme durumunda herhangi bir zorlama kanamaya sebeb olabilir mihpv virusu kendi kendine kanamaya sebep olmaz. farklı bir durum vardır, doktorunuza danışın
Yani 8 sene boyunca hiç test yaptırmadiniz? Gecen aya kadarYani 8 sene once siğil cikti yaktırdım gitii ondan sonra ne smir ne bi hpv testi birsey yapmadim taki gecen aya kadar hpv pozitif yani birşey olsaydi simdiye dek olurdu yoksa risk hala devammi ediyor merak ettim
8 senedir aktif olup birşey yapmaması mümkün değil ilk kez duyuyorum siğil olan başka tür bunu sonra almış olabilirsinizYani 8 sene once siğil cikti yaktırdım gitii ondan sonra ne smir ne bi hpv testi birsey yapmadim taki gecen aya kadar hpv pozitif yani birşey olsaydi simdiye dek olurdu yoksa risk hala devammi ediyor merak ettim
Bunu ben de çok merak ediyorum. HPV ye bulaşıp da hiç ascus dahil çıkmayan var mıdırArkafaslar bu hpv 56. 8 senedir bende aktif ve biyopsi sonucumda sadece iltihap cikti.simdi bi hucre degisimi birsey olsaydi bunca sene birsey olurdu degilmi rahim icine ulasmamistir herhalde oyle birsey olsaydi cikardi bundan sonrada birsey olma ihtimali varmidir? Hpv olup hic cin olmayan vardir degilmi?
Yani illaki ascus falan olurdu mu diyorsunuz? Belki hiç bir şey yapmamıştır gerçekten8 senedir aktif olup birşey yapmaması mümkün değil ilk kez duyuyorum siğil olan başka tür bunu sonra almış olabilirsiniz
Vücut çabuk atarsa oluşmama durumu var tabikiBunu ben de çok merak ediyorum. HPV ye bulaşıp da hiç ascus dahil çıkmayan var mıdır
Bu bağışıklık sisteminize bağlı ama 8 yıl değil tabiki zaten bağışıklık yense 8 sene kalmazYani illaki ascus falan olurdu mu diyorsunuz? Belki hiç bir şey yapmamıştır gerçekten
Yani siz 8 sene sonunda hpv yaptırdınız ve pozitif mi çıktı yeni testiniZin sonucu?Yani 8 sene once siğil cikti yaktırdım gitii ondan sonra ne smir ne bi hpv testi birsey yapmadim taki gecen aya kadar hpv pozitif yani birşey olsaydi simdiye dek olurdu yoksa risk hala devammi ediyor merak ettim
Aynen yapmadim sadece bi kere smir aldim oda temizdiYani 8 sene boyunca hiç test yaptırmadiniz? Gecen aya kadar
Bilmiyorum teste sadece tip 56 pozitif yaziyor dusuk tiplere bakilmamis herhalde8 senedir aktif olup birşey yapmaması mümkün değil ilk kez duyuyorum siğil olan başka tür bunu sonra almış olabilirsiniz
Canim hpv testinde ascus cikti biyopsi sonucumda kironik servisit cikti yıllardır akimtim var benimBunu ben de çok merak ediyorum. HPV ye bulaşıp da hiç ascus dahil çıkmayan var mıdır
Evet aynen öyle oldu biyopsi sonucumda kendimi herseye hazirlamistim bunca sene kesin birsey olmustur diyeYani siz 8 sene sonunda hpv yaptırdınız ve pozitif mi çıktı yeni testiniZin sonucu?
Ketemde mi yaptırdınız peki hpv testini?Canim hpv testinde ascus cikti biyopsi sonucumda kironik servisit cikti yıllardır akimtim var benim
Saglik ocaginda yaptimKetemde mi yaptırdınız peki hpv testini?
Sonuçlarınızı doktora gösterdiniz mi pekiCanim hpv testinde ascus cikti biyopsi sonucumda kironik servisit cikti yıllardır akimtim var benim
Bagisiklik yenmemis evet ama bundan sonra savasacagim. Bu illetin bu kadar tehlikeli oldugunu bilmiyordum evliligimin ilk aylarinda siğil cikti yaktirdim ve o zaman doktor bana bu konuda hicbirsey demedi ve herhangi bi test yapmadı benimde cahilligim hic arastirmadim taki gecen ayalrda vajinamda sidetli agri ve sislik olustu bunun sonucunda kadin dogum doktorum Dan smir istedim oda bana saglik ocaginda test yapmami onerdiBu bağışıklık sisteminize bağlı ama 8 yıl değil tabiki zaten bağışıklık yense 8 sene kalmaz
Cok sukur oyle akintim var onun disinda birsey cikmadiYani biyopsi sonucunda herşey temizse birşey yoktur daha zaten ötesi yokki bunun en son radde biyopsi..
Saglik ocaginda yaptim
Bana da test yapmadi bilmiyordum. Burası sayesinde bilinclendimBagisiklik yenmemis evet ama bundan sonra savasacagim. Bu illetin bu kadar tehlikeli oldugunu bilmiyordum evliligimin ilk aylarinda siğil cikti yaktirdim ve o zaman doktor bana bu konuda hicbirsey demedi ve herhangi bi test yapmadı benimde cahilligim hic arastirmadim taki gecen ayalrda vajinamda sidetli agri ve sislik olustu bunun sonucunda kadin dogum doktorum Dan smir istedim oda bana saglik ocaginda test yapmami onerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?