Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Belki doğumdan kaynaklı bi enfeksiyon falan olabilir mi? Doktorlar ilgisiz olabiliyor içinize sinmediyse başka doktora da gidin. Geçen yıl ki smearinizde bir şey çıkmış mıydı?
Hayır çıkmadı elhamdülillah. Şimdi de internette baktım buna bi enfeksiyon bi de bu illet hpv sebep olur diyor. Korktum yani hpv olmasaydı bende korkmazdim da bu ihtimal beni delirtiyor. Doktor ilgisizse de çok büyük ihmal yaptı eğer bana yok onunla ilgili değil diyerek. Ki inşaallah dediği gibidir... Bir bildiği vardır da diyordur..

Siğiliniz falan yok sanırım. Çok kafanıza takmayın şimdi dediğiniz gibi enfeksiyon da sebep olabiliyor ki doğumunuzdan sonra olmuş. Sonucu bekleyin bakalım ne çıkacak. Siz kendinize, sağlığınıza dikkat edin

Benimde biyopsi sonucumda servisit cikti yanı kronik akintim var benimde doktor bana hicbirsey vermedi nasil gecer bilmiyorum nasil kurtulsam bu akintidan

Şu an yokmuş dediğine göre ben daha önce çıkarmıştım siğil. İnşaallah temiz gelir
Benimde biyopsi sonucumda servisit cikti yanı kronik akintim var benimde doktor bana hicbirsey vermedi nasil gecer bilmiyorum nasil kurtulsam bu akintidan
HPV olmasin da akıntı bir şekilde geçer fitil vermedi mi

Şu an yokmuş dediğine göre ben daha önce çıkarmıştım siğil. İnşaallah temiz gelir

HPV olmasin da akıntı bir şekilde geçer fitil vermedi mi
İnşallah canım sen sağlığına dikkat et bağışıklığını güçlü tut

Bende inanıyorum, belki negatif oldum bile 6 aydır test vermiyorum.... Ama bu ara vajina dudaklarda sivilce yaşıyorum, geçen ay olmuştu patlamıştı, bu ay yine çıkmış, siğil olsa ağrı yapmaz öyle değil mi, mercimek kdr kırmızı şiş ve ağrıyor... Tam yeri yani sorma...

Yani akıntı hpv ye bağlı değilse sıkıntı yok ama işte akıntıya o sebepse kesinlikle önlem amaçlı tedavi olunması lazım.
Nasil bi tedavi yapilacak bilmiyorum 6 ay sonra smir 1sene sonra hpv arti smir.akintiya ne iyi geliyor ne yapmak lazim bilgisi olan varmi ne yaoacagimi bilmiyorum ilacda vermedi

Nasil bi tedavi yapilacak bilmiyorum 6 ay sonra smir 1sene sonra hpv arti smir.akintiya ne iyi geliyor ne yapmak lazim bilgisi olan varmi ne yaoacagimi bilmiyorum ilacda vermedi
Akıntıya fitil iyi geliyormuş akinti yara yapıyormuş. İnternette öyle yazıyor. Bana da fitil verdi

Merhabalar. Bende 2 ay önce herpes virüsüne yakalandım. 10 gün yatış verdiler ve asitli suyla pansuman yaparak tedavi gördüm. Sormak istediğim şey hastalık ortaya çıktığı gün adetim başlamıştı ama yarım gün sürdü ve kesildi. Hastahanede yattığım süre içerisinde birşey olmadı ama hastalıktan hemen sonra çamaşırım da kan lekesi vardı adetimin yarım kalmasından dolayı olabileceğini düşündüm bir süre önce de yine bi kan lekesi gördüm ama adetimden 2 hafta sonraydı. Sormak istediğim bu hastalık herhangi bir kanamaya sebeb olur mu ?

Siğil ağrı yapmıyor diye biliyorum, kaşıntı yapıyor falan yazmıştı bizimkiler :) tabi tonla dert tasa varken bide ordan sivilce patlak verir, cidden tam yeri yani.

Geçmiş olsun.

hpv virusu kendi kendine kanamaya sebep olmaz. farklı bir durum vardır, doktorunuza danışın

Siğil ağrı yapmıyor diye biliyorum, kaşıntı yapıyor falan yazmıştı bizimkiler :) tabi tonla dert tasa varken bide ordan sivilce patlak verir, cidden tam yeri yani.
Aynen canım, yüzümde de çıktı, patlamayan sert sivilce, dokununca ağrıyor ve çok uzun sürede geçiyor, vajinada da çıktı ve sıkıyorum fena acıyor, iltihaplı gibi değil... İnşallah başımı ağrıtmadan geçer....

Arkafaslar bu hpv 56. 8 senedir bende aktif ve biyopsi sonucumda sadece iltihap cikti.simdi bi hucre degisimi birsey olsaydi bunca sene birsey olurdu degilmi rahim icine ulasmamistir herhalde oyle birsey olsaydi cikardi bundan sonrada birsey olma ihtimali varmidir? Hpv olup hic cin olmayan vardir degilmi?

8 senedir aktif mi ? Ben çok şaşırdım ilk defa duyuyorum. Biyopsi sonucunuzda temiz çıktıysa birşey zaten yoktur merak etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…