• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

8 senedir aktif mi ? Ben çok şaşırdım ilk defa duyuyorum. Biyopsi sonucunuzda temiz çıktıysa birşey zaten yoktur merak etmeyin.
Yani 8 sene once siğil cikti yaktırdım gitii ondan sonra ne smir ne bi hpv testi birsey yapmadim taki gecen aya kadar hpv pozitif yani birşey olsaydi simdiye dek olurdu yoksa risk hala devammi ediyor merak ettim

Yani 8 sene once siğil cikti yaktırdım gitii ondan sonra ne smir ne bi hpv testi birsey yapmadim taki gecen aya kadar hpv pozitif yani birşey olsaydi simdiye dek olurdu yoksa risk hala devammi ediyor merak ettim
Yani 8 sene boyunca hiç test yaptırmadiniz? Gecen aya kadar

8 senedir aktif olup birşey yapmaması mümkün değil ilk kez duyuyorum siğil olan başka tür bunu sonra almış olabilirsiniz

Arkafaslar bu hpv 56. 8 senedir bende aktif ve biyopsi sonucumda sadece iltihap cikti.simdi bi hucre degisimi birsey olsaydi bunca sene birsey olurdu degilmi rahim icine ulasmamistir herhalde oyle birsey olsaydi cikardi bundan sonrada birsey olma ihtimali varmidir? Hpv olup hic cin olmayan vardir degilmi?
Bunu ben de çok merak ediyorum. HPV ye bulaşıp da hiç ascus dahil çıkmayan var mıdır😒

Yani siz 8 sene sonunda hpv yaptırdınız ve pozitif mi çıktı yeni testiniZin sonucu?

Bu bağışıklık sisteminize bağlı ama 8 yıl değil tabiki zaten bağışıklık yense 8 sene kalmaz
Bagisiklik yenmemis evet ama bundan sonra savasacagim. Bu illetin bu kadar tehlikeli oldugunu bilmiyordum evliligimin ilk aylarinda siğil cikti yaktirdim ve o zaman doktor bana bu konuda hicbirsey demedi ve herhangi bi test yapmadı benimde cahilligim hic arastirmadim taki gecen ayalrda vajinamda sidetli agri ve sislik olustu bunun sonucunda kadin dogum doktorum Dan smir istedim oda bana saglik ocaginda test yapmami onerdi

Saglik ocaginda yaptim
Bagisiklik yenmemis evet ama bundan sonra savasacagim. Bu illetin bu kadar tehlikeli oldugunu bilmiyordum evliligimin ilk aylarinda siğil cikti yaktirdim ve o zaman doktor bana bu konuda hicbirsey demedi ve herhangi bi test yapmadı benimde cahilligim hic arastirmadim taki gecen ayalrda vajinamda sidetli agri ve sislik olustu bunun sonucunda kadin dogum doktorum Dan smir istedim oda bana saglik ocaginda test yapmami onerdi
Bana da test yapmadi bilmiyordum. Burası sayesinde bilinclendim

Back