[/QUOTyaQUOT bende sordum doktora asi yi 26 yaş ve üstü lere yapilmiyormus bende tam sinirdayim yapsan da fayda sağlamaz dedi bı kere kaptım bu vurisi dedim en azından yüksek tıp kansere karşı koruyucu sağlar onu önceden hpv olmadan önce olunsa olur dedi artık vurisi alınca olmaz dediBen asi olmadım kuzum ama benim doktorum onerdi mutlaka ol dedi
Aslında akintim cokda degil ben hep normal bi kadında olmasi gerektigi kadar dusundum. Kokuda oyle rahatsiz edici bi koku yok hafifnasil bir koku oluyo akintinizda
canim bende onu dusunuyorum iste doktor hicbirsey demedi bi mudahale etmedi simdi bu servist yaraysa bunu yakmak gerekmezmiServisit internette yara oluo bendeki yaraya hiç bsy yapmadı gerek yok dedi yakmaya doktorum baya ilgili özel hastane istese parasıyla değil mi yapardı yani akıntı normal bı kadınsal akintidir bence
Zararsiz olduğu icin doktorlar hicbirsey yapmiyor herhaldeServisit öyleymiş canimm baktimda nete rahim Ağzı yara illtihap demekmiş biz halk arası yara diyoruz tip da adı servist diiiye gecio
Benim ki gerek görmedi bsy yapmadi valaZararsiz olduğu icin doktorlar hicbirsey yapmiyor herhalde
o zaman akintiyla hpv nin ilgisi yok diyebiliriz cunku ben kendimi bildim bileli bende var bu akinti cok degil ama varAslında akintim cokda degil ben hep normal bi kadında olmasi gerektigi kadar dusundum. Kokuda oyle rahatsiz edici bi koku yok hafif
Deflagayn ile ilgili şunu söyleyebilirim prospekdüsünü bir dahiliye doktoru arkadaşım çeviri yaptı içeriğinde asit var yani rahim ağzına yakma işlemi yapıyor bu durum size uygunsa kullanabilirsiniz ama şöyle bir dezavantajı var arkada herhangi bir ilerleme olacaksa ön taraf ilaç ile yandığı için smear de çıkmayabilirBende bugun asi icin sordum doktora gerek yok dedi ama yinede sen bikirsin dedi. Ama deflagyne daha sicak bakti aranizda bu ilaci kullanip iyi sonuc Alan varmı Ben asi ve daflagyn arasinda kararsizim Arkadaslar sizce asimi olmaliyim yoksa bu ilacimi almaliyim
İlgisi varmıdır bilmiyorum yalnız yaşadıklarımdan şunu söyleyeyim konizasyon öncesi azda olsa renksiz bile olsa çamaşırım mutlaka kirlenirdi konizasyon sonrası hiç yok sıfır akıntı ama onunla mı ilgilidir bilemiyorumo zaman akintiyla hpv nin ilgisi yok diyebiliriz cunku ben kendimi bildim bileli bende var bu akinti cok degil ama var
Bencede ilgisi yok akinti her kadında var sanirim ascus akinti oluyor hpv olmayip smiri ascus cikanda var ve ascus cogunlukla akinti oluyoro zaman akintiyla hpv nin ilgisi yok diyebiliriz cunku ben kendimi bildim bileli bende var bu akinti cok degil ama var
Tesekur ederim icinde asit varsa oyle bi durumun olmasi kacinilmaz olur bana ne kadar uygun bilmiyorum dogrusu biyopsi sonucu aktif kronik servistDeflagayn ile ilgili şunu söyleyebilirim prospekdüsünü bir dahiliye doktoru arkadaşım çeviri yaptı içeriğinde asit var yani rahim ağzına yakma işlemi yapıyor bu durum size uygunsa kullanabilirsiniz ama şöyle bir dezavantajı var arkada herhangi bir ilerleme olacaksa ön taraf ilaç ile yandığı için smear de çıkmayabilir
Benimde sonuç kronik servisit çıkmıştı doktorum fitil ve hap verdi şu an daha iyiyimTesekur ederim icinde asit varsa oyle bi durumun olmasi kacinilmaz olur bana ne kadar uygun bilmiyorum dogrusu biyopsi sonucu aktif kronik servist
Bana neden vermediki gerci kadin dogum doktorum bana devamli fitil ve hap veriyor bu turlu kurtulamadan bu akintidanBenimde sonuç kronik servisit çıkmıştı doktorum fitil ve hap verdi şu an daha iyiyim
Biyopsinizi kim yaptı jinekolog mu yoksa jinekolojik onkolog muTesekur ederim icinde asit varsa oyle bi durumun olmasi kacinilmaz olur bana ne kadar uygun bilmiyorum dogrusu biyopsi sonucu aktif kronik servist
Jinekolojik onkolok yaptiBiyopsinizi kim yaptı jinekolog mu yoksa jinekolojik onkolog mu
Geçmiş olsun gerekli görmemiştir belkideJinekolojik onkolok yapti
Tesekur ederimGeçmiş olsun gerekli görmemiştir belkide
Bu aşı konusunda bende çok kararsızım doktor gerek yok dio bı kere aldın bu virüsü araştırıyorum olmam lazım ne yapsam bilemedimTesekur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?