Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Aşı mutlaka olunmalı hpv varsa bile etkisini azalttığına ve cin3 gibi konizasyon sonrası tekrarlama olasılığını azalttığını gösteren çalışmalar var ve tostosi dediği gibi cinselliğe ara vermek çok doğru çünkü yükü azaltıyorsunuz ben evli olmama rağmen 4 ayı geçkin süredir yaşamıyoruz eşimle yada en azından prezervatif şart bağışıklık sistemi mutlaka altta yatan bir hastalığınız yoksa bağışıklık baskılayıcı virüsü tanıyor kimisine 1 yıl kimisi uzun sürüyor ama negatif olur yoksa hep vücutta kalsa etrafımız serviks kanseri dolardı ve en önemlisi bu işi bilenler jinekolojik onkologlar muayene ve tedavilerinizi mutlaka onlara yaptırmalısınız ben sağlıkçıyım ve kendi enaz 20 jinekolog arkadaşım operasyonumu jinekolojik onkologa olmamı söyledi ve bu arkadaşlarımın hepsi işinde çok iyi oldukları halde çünkü hpv takip ve tedavisi jinekolojik onkologun işi

Can
Servisit internette yara oluo bendeki yaraya hiç bsy yapmadı gerek yok dedi yakmaya doktorum baya ilgili özel hastane istese parasıyla değil mi yapardı yani akıntı normal bı kadınsal akintidir bence
canim bende onu dusunuyorum iste doktor hicbirsey demedi bi mudahale etmedi simdi bu servist yaraysa bunu yakmak gerekmezmi

Bende bugun asi icin sordum doktora gerek yok dedi ama yinede sen bikirsin dedi. Ama deflagyne daha sicak bakti aranizda bu ilaci kullanip iyi sonuc Alan varmı Ben asi ve daflagyn arasinda kararsizim Arkadaslar sizce asimi olmaliyim yoksa bu ilacimi almaliyim

Aslında akintim cokda degil ben hep normal bi kadında olmasi gerektigi kadar dusundum. Kokuda oyle rahatsiz edici bi koku yok hafif
o zaman akintiyla hpv nin ilgisi yok diyebiliriz cunku ben kendimi bildim bileli bende var bu akinti cok degil ama var

Deflagayn ile ilgili şunu söyleyebilirim prospekdüsünü bir dahiliye doktoru arkadaşım çeviri yaptı içeriğinde asit var yani rahim ağzına yakma işlemi yapıyor bu durum size uygunsa kullanabilirsiniz ama şöyle bir dezavantajı var arkada herhangi bir ilerleme olacaksa ön taraf ilaç ile yandığı için smear de çıkmayabilir

o zaman akintiyla hpv nin ilgisi yok diyebiliriz cunku ben kendimi bildim bileli bende var bu akinti cok degil ama var
İlgisi varmıdır bilmiyorum yalnız yaşadıklarımdan şunu söyleyeyim konizasyon öncesi azda olsa renksiz bile olsa çamaşırım mutlaka kirlenirdi konizasyon sonrası hiç yok sıfır akıntı ama onunla mı ilgilidir bilemiyorum

Bencede ilgisi yok akinti her kadında var sanirim ascus akinti oluyor hpv olmayip smiri ascus cikanda var ve ascus cogunlukla akinti oluyor

Tesekur ederim icinde asit varsa oyle bi durumun olmasi kacinilmaz olur bana ne kadar uygun bilmiyorum dogrusu biyopsi sonucu aktif kronik servist

Tesekur ederim icinde asit varsa oyle bi durumun olmasi kacinilmaz olur bana ne kadar uygun bilmiyorum dogrusu biyopsi sonucu aktif kronik servist
Benimde sonuç kronik servisit çıkmıştı doktorum fitil ve hap verdi şu an daha iyiyim

Arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim ben bugün tipleme yaptım negatif çıktı smear da negatif vajinal sigilim yok hiç olmadı zaten makatta oldu neyse aşı olmak istiyorum ama bilemiyorum doktorum gerek yok dio bı kere aldın hpv faydası yok vücuttan atmassin dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…