Yaa aşkım benim mesajın yüzümü güldürdürabbim bu yeni yılda seni ve tum kadinlari bu virüsten kurtarsin umarim negatif olursun sende en kisa surede guzelim guzel kalbin sayesinde eminim sende yeneceksin hayırlı haberlerini alacagima eminim
Amin canim❤Herkesin yeni yilini kutluyorum.2020 hepimize saglik huzur mutluluk getirsin..Hasta olana sifa bebek isteyene nurtopu gibi evlatlar versin
İnşallah güzel haberlerle gelirsiniz. İyi düşünün iyi olsun. Hangi tipler mevcuttu? 8 senede atardınız aslında.Yarin biyopsi sonucumu alacam kalbim carpiyor resmen. bendeki 8senelik bi geçmiş cok korkuyorum. dua edin Arkadaslar bakalim ne cikacak
Ya sanirim her tipi atilmiyor benim de 8 senelik bir durum.tipimi ben bilmiyorum ama cin3 ten bir kere leep olmustum simdi tekrar cin3 leep olucamİnşallah güzel haberlerle gelirsiniz. İyi düşünün iyi olsun. Hangi tipler mevcuttu? 8 senede atardınız aslında.
Çok geçmiş olsun inşallah iyileşiriz hepimiz.Ya sanirim her tipi atilmiyor benim de 8 senelik bir durum.tipimi ben bilmiyorum ama cin3 ten bir kere leep olmustum simdi tekrar cin3 leep olucam
inslalah saolun bende 8 sene once siğil cikti hpvnin tehlikeli oldugunu bilmiyordum sigilleri yakan doktor ne bi test nede bi bilgi verdi. Geçen ay test yaptim tip 56 cikti sadece yuksek tiplere bakilmis herhaldeİnşallah güzel haberlerle gelirsiniz. İyi düşünün iyi olsun. Hangi tipler mevcuttu? 8 senede atardınız aslında.
Cok geçmiş olsun yani bi kere leep yapildiktan sonra yeniden cin olunuyormu bilgim yok bundan kurtulus yokmu yaaYa sanirim her tipi atilmiyor benim de 8 senelik bir durum.tipimi ben bilmiyorum ama cin3 ten bir kere leep olmustum simdi tekrar cin3 leep olucam
Bendede yara var çocuğum yok smear da birşey çıkmadı temiz di hpv tipleme içinde tıp fakültesi araştırma hstnsi yaparlar smeari banada 3 yılda bir verdi doktor hpv den dolayıArkadaşlar hpv testini ketemde yaptırdım geçen sene negatif ti bu yıl yapmadılar o yüzden 5 yılda birmis. Tıp fak. yaparlar mı hpv ? Normal hastanede smear aldılar. Rahimagzimda yara varmış daha önce siğil tedavisi olmuştum. Beni tatmin etmedi doktor. Bastan savma bakti. Yara olduğu zaman smear kötü mü gelir?
Sanırım iltihap oluyor servisit smearda ne çıktı?Arkadaslar hpv 56 ascus sonucu biyopsi sonucum aktif kronik servist cikti doktor sadece 6 ay sonra smir istedi 1 sene sonrda hpv+smir istedi. Birsey demedi doktor bu aktif kronik servist ne oluyor ascusa bagli iltihapmi oluyor baska bi doktora gitmeme gerek varmı
Kokulu akintiniz var mıydı smeari verirken?Bendede yara var çocuğum yok smear da birşey çıkmadı temiz di hpv tipleme içinde tıp fakültesi araştırma hstnsi yaparlar smeari banada 3 yılda bir verdi doktor hpv den dolayı
Smir vermedim hpv dna testinde tip 56 ascus ciktiSanırım iltihap oluyor servisit smearda ne çıktı?
Hpv testini cerirken akintim vardi hemsirede farketti soylediKokulu akintiniz var mıydı smeari verirken?
Benim kokulu akıntım var da smeari etkiler diye korkuyorumHpv testini cerirken akintim vardi hemsirede farketti soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?