- 25 Ekim 2018
- 2.779
- 2.772
- 133
Canım testi nerde yaptırdın? Bence tekrarla testi 8 tip aynı kişiden kapmış olamazsın heralde ya partnerin çok esli biri miydi ? Yinede testi tekrarlamani oneriyorum bazen hata olabiliyorGeçmiş olsun, son durumunuz nedir acaba? Umarım kurtulmuşsunuzdur. Ben de yeni öğrendim, 5 i tehlikeli olmak üzere 8 tip varmış.
Evet, hayatına epey giren çıkan olmuş.Canım testi nerde yaptırdın? Bence tekrarla testi 8 tip aynı kişiden kapmış olamazsın heralde ya partnerin çok esli biri miydi ? Yinede testi tekrarlamani oneriyorum bazen hata olabiliyor
Başka laboratuvarda da tekrarlarım, ama nasıl, siğiller yakıldı ve ben bakireyim.Evet, hayatına epey giren çıkan olmuş.
Küstüğümüz zamanlarda da birileri oldu diye düşünüyorum. Arayış içindeydi hep. Erkeklere bir şey olmuyor diye de rahatlığı tabi.Canım testi nerde yaptırdın? Bence tekrarla testi 8 tip aynı kişiden kapmış olamazsın heralde ya partnerin çok esli biri miydi ? Yinede testi tekrarlamani oneriyorum bazen hata olabiliyor
Bakireysen rahîm ağzına bulaşma ihtimali yokKüstüğümüz zamanlarda da birileri oldu diye düşünüyorum. Arayış içindeydi hep. Erkeklere bir şey olmuyor diye de rahatlığı tabi.
O kişiyle ilişkiye ara ver hatta mümkünse uzak dur çünkü bu sendeki viral yükü arttırır ve virüsü yenme süreni uzatırKüstüğümüz zamanlarda da birileri oldu diye düşünüyorum. Arayış içindeydi hep. Erkeklere bir şey olmuyor diye de rahatlığı tabi.
Dr muayenede dedi ki, kızlık zarı sağlam ve temiz. Orda yok çok şükür dedi. Yoksa bir süre sonra duvardan da sızar dedi. Yani böyle şeyler de varmış. Allah korusun, herkesi..Bakireysen rahîm ağzına bulaşma ihtimali yok
Ayrıldım. Kimseyi de düşünmüyorum artık, bu yaşadığım korkulardan sonra.O kişiyle ilişkiye ara ver hatta mümkünse uzak dur çünkü bu sendeki viral yükü arttırır ve virüsü yenme süreni uzatır
Evet benim esimin oyleAslinda ogrenmek istediğim erkekte siğil olmadanda hpv olabilir mi
Bir daha evlenmiyceksin diye bsy yok cnm her hpv kanser demek değil sonucda vücuttan atılan bir enfeksiyon sadece biraz daha zahmetli diğer enfeksiyonlara göre aci badem Maslak hastanesi kadın doğum uzmani Mete gungorun yazısı var hatta okuyabilirsin yada Dr Süleyman Engin akhan varAyrıldım. Kimseyi de düşünmüyorum artık, bu yaşadığım korkulardan sonra.
Canım peki sen bakire olduğundan nasıl test aldılar senden?Dr muayenede dedi ki, kızlık zarı sağlam ve temiz. Orda yok çok şükür dedi. Yoksa bir süre sonra duvardan da sızar dedi. Yani böyle şeyler de varmış. Allah korusun, herkesi..
Daha önce smear artı co test ikisini aynı anda yapıyor sağlık ocaklarıSiz hpv testi mi yaptirdiniz?ben de smeradan hpv tipini goren ilk sizi duydum.gidince doktoruma bakicam ama tip yaziyor mu diye.
Ben son dozunu eylülde oldum yan etki yaşamadım sadece bir kaç gün kolum ağrıdı fiyat olarak da aşının tanesine 520 TL ödedimKızlar yakınlarda Gardasil asi yaptıran var mı? Yan etki gördünüz mü ve güncel fiyatı ne kadar ?
Hpv asisi mi oluyor bu?oyle ise kac doz yapilmasi gerekiyor?Ben son dozunu eylülde oldum yan etki yaşamadım sadece bir kaç gün kolum ağrıdı fiyat olarak da aşının tanesine 520 TL ödedim
Evet 3 doz şeklinde yapılıyor toplamda 6 ay sürüyorHpv asisi mi oluyor bu?oyle ise kac doz yapilmasi gerekiyor?
Teşekkkür ederim cevabınız için:) rakam çok astronomik olsada el mahkum yaptiracagizEvet 3 doz şeklinde yapılıyor toplamda 6 ay sürüyor
Yaptırmanızı tavsiye ederim, ben zaman ilerledikçe fiyatın daha da artacağını düşünüyorum bundan 3/4 sene önce fiyat 300 keredeydi :)Teşekkkür ederim cevabınız için:) rakam çok astronomik olsada el mahkum yaptiracagiz
Benim arkadasim yeni asi yaptirdi bu dediginize ek olarak 6 ay sonrasi 5 yilda bir asi olunmasi gerek demis doktoruEvet 3 doz şeklinde yapılıyor toplamda 6 ay sürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?