• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Benim arkadasim yeni asi yaptirdi bu dediginize ek olarak 6 ay sonrasi 5 yilda bir asi olunmasi gerek demis doktoru
Katılmıyorum. Arkadaşıma annesinin zoruyla bu aşı yapılmış üzerinden 10 sene geçmiş çok eşli ve negatif bence aşı koruyor kişisel fikrim tabiki

negatif olmadanda așı yapilirmi
Bazı doktorlar tedavi edici yanı olduğunu söylerken bazıları gereksiz görüyor. Kişisel fikrim tedavi edici bir yanı yok ama tek eşli değilseniz yaptırmanızı tavsiye ederim hatta tek eşli olup eşine güvenmeyenler de yaptırabilir. Ben kimseye güvenemem şahsen:)

Ben kendi doktoruma aşı olayını konuştuğumda keşke okullarda olsaydı vs bana dediği şuydu ilk çıktığı zaman aşı doktorlar bile önermiyormuş uzun bir süre araştırılmış aşının içeriği, ki zaten artık anneler bebeklerine normal aşılarını bile zararlı bulup yaptırmıyor. Kaldı ki bir deli kuyuya taş atıyor aşılar felç eder vs diye insanlar korkup yaptırmıyor. Böyle durumlar da yararı zararından fazla mı ona bakılmalı doktorum kendi kızına da yaptırdığını söyleyince düşünmeden yaptırdım

Ben kendi doktoruma aşı olayını konuştuğumda keşke okullarda olsaydı vs bana dediği şuydu ilk çıktığı zaman aşı doktorlar bile önermiyormuş uzun bir süre araştırılmış aşının içeriği, ki zaten artık anneler bebeklerine normal aşılarını bile zararlı bulup yaptırmıyor. Kaldı ki bir deli kuyuya taş atıyor aşılar felç eder vs diye insanlar korkup yaptırmıyor. Böyle durumlar da yararı zararından fazla mı ona bakılmalı doktorum kendi kızına da yaptırdığını söyleyince düşünmeden yaptırdım
bi kac gun sonra biyopsi sonucum cikacak bende ondan sonra yaptirmayi dusunuyorum. Iki küçük kizim var zamani gelince kesinlikle onlarada yaptiracam inslalah

Bi sorum daha olacak Arkadaslar simdi bu hpvnin size gore kulucka suresi ne kadar? biz esimle cok severek evlendik ve bende evlendikten 6ay sonra siğil cikti. Iki sene nisa li kaldik Nisanlilik suresindede yakinlasmamiz olmustu olsaydi o zaman cikmazmiydi siğil falan yani 6 aylik evlilik suresince gidip beni altattigina inanmiyorum. biraz kemalim yapmaz😃 gibi olacak ama oyle birsey oldugunu dusunmuyorum ama yinede ya olduysa oyle birsey diye içim icimi yiyor. Neten baktigim Kadariyla virusu aldik tan 2sene bazen 6sene yada 3ay gecyikten sonra ortaya cikar diyorlar

Bir daha evlenmiyceksin diye bsy yok cnm her hpv kanser demek değil sonucda vücuttan atılan bir enfeksiyon sadece biraz daha zahmetli diğer enfeksiyonlara göre aci badem Maslak hastanesi kadın doğum uzmani Mete gungorun yazısı var hatta okuyabilirsin yada Dr Süleyman Engin akhan var
Teşekkür ederim, okurum.

Bi sorum daha olacak Arkadaslar simdi bu hpvnin size gore kulucka suresi ne kadar? biz esimle cok severek evlendik ve bende evlendikten 6ay sonra siğil cikti. Iki sene nisa li kaldik Nisanlilik suresindede yakinlasmamiz olmustu olsaydi o zaman cikmazmiydi siğil falan yani 6 aylik evlilik suresince gidip beni altattigina inanmiyorum. biraz kemalim yapmaz😃 gibi olacak ama oyle birsey oldugunu dusunmuyorum ama yinede ya olduysa oyle birsey diye içim icimi yiyor. Neten baktigim Kadariyla virusu aldik tan 2sene bazen 6sene yada 3ay gecyikten sonra ortaya cikar diyorlar
Eşiniz sizden önce yaşadığı bir ilişkiden kapmış olabilir açıkçası kuluçka süresi siğil yapan bir tipse çok fazla olduğunu düşünmüyorum ben ama vücut bağışıklık direniyorsa bu 1-2 yıla çıkabilir

İzlediğim videoda bir doktor enfekte olduktan sonra 6 ila 8 ay icinde sigilin cikabilecegini soylemisti.benim hpv sigil yapmadigindan sadece duyduklarimdan söyleyebilirim ama burada olan arkadaslar daha iyi biliyordur

Canım bende yuksek tipde var 56
Muhtemelen iki tipi birden almışsınızdır siğil artık çıkmıyor ama 56 rahim ağzına yerleşmiş 8 yıl uzun bir süre umarım biyopsiniz temiz gelir testi de tekrarlamanızı tavsiye ederim bazen laboratuvarlarda karışıklık da olabiliyor

Muhtemelen iki tipi birden almışsınızdır siğil artık çıkmıyor ama 56 rahim ağzına yerleşmiş 8 yıl uzun bir süre umarım biyopsiniz temiz gelir testi de tekrarlamanızı tavsiye ederim bazen laboratuvarlarda karışıklık da olabiliyor
Tesekur ederim inslalah temiz cikar beklemedeyim. Saglik ocaginda yaptim testi sadece ascus 56yaziyirdu sanirim dusuk risklilere bakilmamis

Siğilleri yakmaya başlamadan önce büyük olanı kesip aldı, laboratuvara teste göndermek için, ondan sadece tiplemeye bakıldı, smear testi filan yapılmış değil yani. Kalanları da lazerle yaktı.
Canım ben bir siğil üzerinde 8 tip olabileceğine inanmıyorum. Muhtemelen test yanlıs. Okumadığım forum kalmadı 8 tip hiç duymadım.

Canım ben bir siğil üzerinde 8 tip olabileceğine inanmıyorum. Muhtemelen test yanlıs. Okumadığım forum kalmadı 8 tip hiç duymadım.
insallah öyledir, ama uzerinde kümelenemişse hepsi :KK43: bilemiyorum ki :KK43: inşallah öyledir. Ama ben bi dr un videosunda gördüm, nadir de olsa bi hastamda 8 tane tip vardı dedi. Bende 8 tane olduğunu öğrenince nette aradım 8 tane olan var mı, napmıs diye? Ama bi tek o dr un aciklama videosunu gördüm, devam da etmedim aramaya sonra.. :KK43:

Kızlar yakınlarda Gardasil asi yaptıran var mı? Yan etki gördünüz mü ve güncel fiyatı ne kadar ?

Canım sen aşı olmuştun diye hatırlıyorum. Ben doktoruma sordum virüs bikere vucuda girdikten sonra aşı fayda sağlamaz demişti
. Hatta 2 doktora. Sordum nebilim herkes bişeyler diyor neye inanacağımı şaşırdım. Sen beni bir aydınlatırmısın? 🤗

Canım sen aşı olmuştun diye hatırlıyorum. Ben doktoruma sordum virüs bikere vucuda girdikten sonra aşı fayda sağlamaz demişti
. Hatta 2 doktora. Sordum nebilim herkes bişeyler diyor neye inanacağımı şaşırdım. Sen beni bir aydınlatırmısın? 🤗
Ben asi olmadım kuzum ama benim doktorum onerdi mutlaka ol dedi

Prensesimiz❤ Artık mutlu prensesimiz ol lütfen. 🙏 Hiç canını sıkma. Sen iyileştin bitti geçti seninki,sorunun yok. Aşıyıda olursan bir daha sorun yaşamayacaksın❤❤❤
Yaa aşkım benim mesajın yüzümü güldürdü 🥰 rabbim bu yeni yılda seni ve tum kadinlari bu virüsten kurtarsin umarim negatif olursun sende en kisa surede guzelim 😊😊😊🥰🌺 guzel kalbin sayesinde eminim sende yeneceksin hayırlı haberlerini alacagima eminim😍

Back