Hayir gitmiyor negatif olarak vucudunda kaliyor.bagisikligin dustugunde devreye giriyor maalesefCok geçmiş olsun yani bi kere leep yapildiktan sonra yeniden cin olunuyormu bilgim yok bundan kurtulus yokmu yaa
Benim doktorum hpv varsa potansiyel oluyorsun 6 ayda bir smear demisti.ama tipine risk degerine gore yapiliyor sanirimArkadaşlar bugün hpv tipleme de negatif çıktı ama ömür boyu vücudumda tasiycam tedavisi yok sadece siğil çıkınca yakilcak bide 3 yılda bir smear testi yapcam asi içinde dedi 26 yaş ve üstü olmaz bide hpv aldıktan sonra çokta faydası yok dedi
Bu çok eski bir bilgi bağışıklık sisteminiz o virüsü tanıdığı zaman negatif olursunuzHayir gitmiyor negatif olarak vucudunda kaliyor.bagisikligin dustugunde devreye giriyor maalesef
Sadece şu var negatif olana kadar bağışıklık sisteminiz düştüğünde hücreleri değiştirmeye başlıyor.Hayir gitmiyor negatif olarak vucudunda kaliyor.bagisikligin dustugunde devreye giriyor maalesef
PrensesimizArtık mutlu prensesimiz ol lütfen. Hiç canını sıkma. Sen iyileştin bitti geçti seninki,sorunun yok. Aşıyıda olursan bir daha sorun yaşamayacaksın
Aslında hpv vücuttan atılan bı hastalık benceArkadaslar aslında hpvden okadar da korkmamamiz 8 senelik pozitif like hemde yuksek bi tip ve Ben kemdimi hic sormamistim cok sukur rabbime Ben kendimi en kotusune hazirlamistim bu sürede birsey olduguna kendimi hazirlamistim cok sukur
Çok bı akıntım yok bnm smear da da yara olduğu çıkmadı smear alınırken görüyor doktorlar o takılan aletle benim doktorum dedi ilişkide kanaman yoksa yakmayı tavsiye etmem dedi özel hastane gidiyorumKokulu akintiniz var mıydı smeari verirken?
Benim kokulu akıntım var da smeari etkiler diye korkuyorum
Servist rahim agzi yarami oluyorÇok bı akıntım yok bnm smear da da yara olduğu çıkmadı smear alınırken görüyor doktorlar o takılan aletle benim doktorum dedi ilişkide kanaman yoksa yakmayı tavsiye etmem dedi özel hastane gidiyorum
Inslalah oyledir Ben artik cok pozitif bakiyorum hastanede bugun gordugum bi kadin bi sendede negatif oldugunu soyledi 3 kutu deflagyn kulandini bol bol avakado meyve yedigini soyledi cin1den leep olmustuAslında hpv vücuttan atılan bı hastalık bence
Bu rahatlatıcı bir yorum... Bende rahim gribi diyorum...Dr um profpolat dursun arkadaşlar hpv ve jinekolojik onkolojide bir numaradır instagram sayfasına bakin videolarda HPV GEÇİCİ BIR ENFEKSİYONDUR diyor yani kalıcı degil yinede kendimize iyi bakmakta fayda var
Canım benim polat dursun, süleyman engin akhan gibi hpv alanında uzman profesörler bu enfeksiyonum gecici olduğunu zaten söylüyorlar. Ama araştırmadan uzak, gelişmeleri takip etmeden kendine doktor diyen kişiler ise bu enfeksiyon ömürlük diyorlar. Sizce kime inanacağız? Ahahhaa tabiki de bu alanda uzmanlaşmış kişilere. Ama bu negatiflik sen ne yaparsan yap negatif olursun gibi bir durum değil. Negatif olmak mı istiyorsun en az 6 ay esasında 1 yıl cinsellikten uzak duracaksın, bu süreçte sigara alkol içmeyeceksin, bağışıklığı arttıracak değişiklikler yapacaksın hayatında. Malesef bunları yapmazsan ömür boyu taşırsın bu enfeksiyonu. Bu söylediklerimi yapıp da bir yılda negatif olmayan görmedim ben. Negatif olmayanlar hep cinselliğe devam edenler ve hayatını düzensiz yaşayanlar. Net.Dr um profpolat dursun arkadaşlar hpv ve jinekolojik onkolojide bir numaradır instagram sayfasına bakin videolarda HPV GEÇİCİ BIR ENFEKSİYONDUR diyor yani kalıcı degil yinede kendimize iyi bakmakta fayda var
nasil bir koku oluyo akintinizdaHpv testini cerirken akintim vardi hemsirede farketti soyledi
Ben kadın onkolog İstanbul'da egitim veren doktoru dinledim tıp 16. 18 bile 3 yıl içinde yüzde 98 atıldığını söyluyorInslalah oyledir Ben artik cok pozitif bakiyorum hastanede bugun gordugum bi kadin bi sendede negatif oldugunu soyledi 3 kutu deflagyn kulandini bol bol avakado meyve yedigini soyledi cin1den leep olmustu
Onu bilmiyorum canım yanlış bilgilendirmek istememServist rahim agzi yarami oluyor
Servisit öyleymiş canimm baktimda nete rahim Ağzı yara illtihap demekmiş biz halk arası yara diyoruz tip da adı servist diiiye gecioServist rahim agzi yarami oluyor
Benim de dedi ki akinti var orda dedi ve yara olmuş dedo. Benim de camasirima yoğun akıntı yok az var ama biraz kokuyor. Peki bu yara kendi kendine mi geçermiş? Bana fitil verdi o mu geçirecek ama bana akitnini durdurur dedi anlamadım bir şey. Gerçekten de özele gitmek lazım.Çok bı akıntım yok bnm smear da da yara olduğu çıkmadı smear alınırken görüyor doktorlar o takılan aletle benim doktorum dedi ilişkide kanaman yoksa yakmayı tavsiye etmem dedi özel hastane gidiyorum
Benim bildiğim öyleServist rahim agzi yarami oluyor
Her doktorun görüşü farklı bende karar veremedim tabi öncelik negatif olmak
Ben asi olmadım kuzum ama benim doktorum onerdi mutlaka ol dedi
Servisit internette yara oluo bendeki yaraya hiç bsy yapmadı gerek yok dedi yakmaya doktorum baya ilgili özel hastane istese parasıyla değil mi yapardı yani akıntı normal bı kadınsal akintidir benceBenim de dedi ki akinti var orda dedi ve yara olmuş dedo. Benim de camasirima yoğun akıntı yok az var ama biraz kokuyor. Peki bu yara kendi kendine mi geçermiş? Bana fitil verdi o mu geçirecek ama bana akitnini durdurur dedi anlamadım bir şey. Gerçekten de özele gitmek lazım.
Benim bildiğim öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?