Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Benim doktorum hpv varsa potansiyel oluyorsun 6 ayda bir smear demisti.ama tipine risk degerine gore yapiliyor sanirim

Hpv16 2 yildir pozitif enson 23 aralikta kolposkopi yaptirdim temiz geldi.doktor 6 ay sonra smear dedi.aralik 2020 de de hpv +smear dedi yine pozitif gelirse kolposkopi yapilacak kolposkopi tekrar temiz cikarsa leep yapacak daha genis bir parca alinacak rahim agzindan.benim anladigim su hpv 16 pzotifligi devam etmesine ragmen smear ve kolposkopiler temiz ise yinede leep yapiliyor.nedeni bazen gizli ilerleyebiliyormus.kolposkopidede yanilma payi var

Prensesimiz Artık mutlu prensesimiz ol lütfen. Hiç canını sıkma. Sen iyileştin bitti geçti seninki,sorunun yok. Aşıyıda olursan bir daha sorun yaşamayacaksın
Arkadaslar aslında hpvden okadar da korkmamamiz 8 senelik pozitif like hemde yuksek bi tip ve Ben kemdimi hic sormamistim cok sukur rabbime Ben kendimi en kotusune hazirlamistim bu sürede birsey olduguna kendimi hazirlamistim cok sukur
Aslında hpv vücuttan atılan bı hastalık bence

Aslında hpv vücuttan atılan bı hastalık bence
Inslalah oyledir Ben artik cok pozitif bakiyorum hastanede bugun gordugum bi kadin bi sendede negatif oldugunu soyledi 3 kutu deflagyn kulandini bol bol avakado meyve yedigini soyledi cin1den leep olmustu

Dr um profpolat dursun arkadaşlar hpv ve jinekolojik onkolojide bir numaradır instagram sayfasına bakin videolarda HPV GEÇİCİ BIR ENFEKSİYONDUR diyor yani kalıcı degil yinede kendimize iyi bakmakta fayda var
Canım benim polat dursun, süleyman engin akhan gibi hpv alanında uzman profesörler bu enfeksiyonum gecici olduğunu zaten söylüyorlar. Ama araştırmadan uzak, gelişmeleri takip etmeden kendine doktor diyen kişiler ise bu enfeksiyon ömürlük diyorlar. Sizce kime inanacağız? Ahahhaa tabiki de bu alanda uzmanlaşmış kişilere. Ama bu negatiflik sen ne yaparsan yap negatif olursun gibi bir durum değil. Negatif olmak mı istiyorsun en az 6 ay esasında 1 yıl cinsellikten uzak duracaksın, bu süreçte sigara alkol içmeyeceksin, bağışıklığı arttıracak değişiklikler yapacaksın hayatında. Malesef bunları yapmazsan ömür boyu taşırsın bu enfeksiyonu. Bu söylediklerimi yapıp da bir yılda negatif olmayan görmedim ben. Negatif olmayanlar hep cinselliğe devam edenler ve hayatını düzensiz yaşayanlar. Net.

Burada sürekli, geçmeyen bir önür boyu taşıyacaksınız fln yazıp insanları bosu bosuna üzmeyin. Kendinizi de öyle söyleyen doktorlara emanet etmeyin, düzgün bir doktora gidin.

Kızlar selam. Ben test negatif çıktı diye yazmıştım siz de araştırmalar yalnızca yüksek risklileri tarıyor demiştiniz ya. Doğruymuş. Siğil diye şüphelendiklerim siğilmiş. Üç kadın doğumcuya gittim üçü de anlamadı siğil olduğunu. Sonunda cildiyeye göstereyim bir de dedim ve siğil dedi. Kriyoterapi yapmayı uygun gördü. Bu arada zoretanin tedavisi alıyodum akneler için ona devam edeceğiz sürece katkısı olacak dedi. Ben de araştırıp yabancı bir makale buldum. İzotrenin etken maddeli ilaçlar gerçekten hpvnin atılmasında etkiliymiş. İsteyene de atarım o makaleyi. Size asıl sorum şu, kriyodan sonra akıntı yaşadınız mı? Bende koyu bi akıntı oldu.

Inslalah oyledir Ben artik cok pozitif bakiyorum hastanede bugun gordugum bi kadin bi sendede negatif oldugunu soyledi 3 kutu deflagyn kulandini bol bol avakado meyve yedigini soyledi cin1den leep olmustu
Ben kadın onkolog İstanbul'da egitim veren doktoru dinledim tıp 16. 18 bile 3 yıl içinde yüzde 98 atıldığını söyluyor

Çok bı akıntım yok bnm smear da da yara olduğu çıkmadı smear alınırken görüyor doktorlar o takılan aletle benim doktorum dedi ilişkide kanaman yoksa yakmayı tavsiye etmem dedi özel hastane gidiyorum
Benim de dedi ki akinti var orda dedi ve yara olmuş dedo. Benim de camasirima yoğun akıntı yok az var ama biraz kokuyor. Peki bu yara kendi kendine mi geçermiş? Bana fitil verdi o mu geçirecek ama bana akitnini durdurur dedi anlamadım bir şey. Gerçekten de özele gitmek lazım.
Servist rahim agzi yarami oluyor
Benim bildiğim öyle

Servisit internette yara oluo bendeki yaraya hiç bsy yapmadı gerek yok dedi yakmaya doktorum baya ilgili özel hastane istese parasıyla değil mi yapardı yani akıntı normal bı kadınsal akintidir bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…