• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Smear sonucunda yazıyor mu cın 2 diye çünkü kolposkopi yapılması gerekmiyormu ondan sonra çıkıyor cın varsa rahim ağzından alınan sürüntülwrde
Smear sonunda cin2 cikti.1 ay sonra kolposkopi-biyopsi yaptirdim cin3 çıktı simdi leep ve over kist ameliyati olucam.smearde de cikiyor cin1lerde ascus olarak cikiyor ama cin2 yada cin3 iseniz smearde de cikiyor

Arkadaslar simdi erkekte hpv olup olmadigi nasil belli olur yani esimde hic siğil cikmamis bende hic gormedim cok afedersiniz sadece bi et beni var o siğil olsaydi cogalirdi yada buyurdu herhelde.yıllardır var. Yani demek istediğim erkekte siğil olmadanda hpv olabilir mi. Bende siğil cikti yuksek tip hpv var

Arkadaslar simdi erkekte hpv olup olmadigi nasil belli olur yani esimde hic siğil cikmamis bende hic gormedim cok afedersiniz sadece bi et beni var o siğil olsaydi cogalirdi yada buyurdu herhelde.yıllardır var. Yani demek istediğim erkekte siğil olmadanda hpv olabilir mi. Bende siğil cikti yuksek tip hpv var
Et beni sanan çok oluyor çünkü büyümüyor ya da coğalmıyor. Muhakkak gösterin onu. Erkeklerde de özel laboratuvarlarda sürüntü testi ile hpv bakılıyor

Et beni sanan çok oluyor çünkü büyümüyor ya da coğalmıyor. Muhakkak gösterin onu. Erkeklerde de özel laboratuvarlarda sürüntü testi ile hpv bakılıyor
Yani o et beni gibi olan benden Önceden de varmis yıllardır var siğiller buyuyup cogalmiyormu

Aslinda ogrenmek istediğim erkekte siğil olmadanda hpv olabilir mi
Oluyor erkekde hpv siğil nadir çıkarmış doktorum dedi sadece bize bulaştiriyor onların dedi siğil olasiligi düşük penis kanseri olasılığı düşük olduğu için kadınlar on planda tedavi için kadında hani kanser riski daha yüksek siğil çıkması yüksek ya ondan

Oluyor erkekde hpv siğil nadir çıkarmış doktorum dedi sadece bize bulaştiriyor onların dedi siğil olasiligi düşük penis kanseri olasılığı düşük olduğu için kadınlar on planda tedavi için kadında hani kanser riski daha yüksek siğil çıkması yüksek ya ondan
Anladim canim saol en iyisi bi test yaptırmak ama erkeler icin heryerde test yapilmiyor sanirim

Benim eşimde de yıllardır et beni sandığımız şey siğilmiş maalesef
Beniö eşimde de var et beni kaç doktora göründü et beni denildi şimdi aklım karıştı. Ama bendede aynı şekilde var doktorum Kolkoskopi sırasında onuda alıp patalojiye yolladı bişey çıkmadı. En doğrusu ondakinide aldırayım.

arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Eğe

arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Eğer hala siğilleriniz duruyorsa kesinlikle ve kesinlikle altın suyu öneriyorum bunu kullanıp tecrübe ettiğim için yazıyorum 20 gün gibi sürede yok oluyor.

1 YILDIR bu hastalıkla mücadele ediyorum 14 hpv tipi vardı bende
HPV hastalığına yakalandıktan sonra AŞI yaptıran oldumu? Aşıdan sonra HPV de ne gibi değişim oldu artış oldumu?
AŞI yaptırmış kaç arkadaş vardı acaba?
Geçmiş olsun, son durumunuz nedir acaba? Umarım kurtulmuşsunuzdur. Ben de yeni öğrendim, 5 i tehlikeli olmak üzere 8 tip varmış.😔

Smear sonunda cin2 cikti.1 ay sonra kolposkopi-biyopsi yaptirdim cin3 çıktı simdi leep ve over kist ameliyati olucam.smearde de cikiyor cin1lerde ascus olarak cikiyor ama cin2 yada cin3 iseniz smearde de cikiyor

Ben daha önce ilk smear verdiğimde sonuç sadece hpv 16 pozitif yazıyordu daha sonra kolposkopi yapıldı cın 2 çıktı smear de sonuç normaldi anlamadım bu işi

Ben daha önce ilk smear verdiğimde sonuç sadece hpv 16 pozitif yazıyordu daha sonra kolposkopi yapıldı cın 2 çıktı smear de sonuç normaldi anlamadım bu işi
Siz hpv testi mi yaptirdiniz?ben de smeradan hpv tipini goren ilk sizi duydum.gidince doktoruma bakicam ama tip yaziyor mu diye.

Merhaba bende 10 ay önce cın 2 ile ameliyat oldum tamamen temizlendim derken şimdide siğil çıktı vajina dışında ve içinde haftaya yaktırıcam siğilleri patolojiye gidecek biyops yapılacak ve smear alındı
Naptiniz peki sigilleriniz gitti mi patolojiye?

Back