Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Anlıyorum sorun değil,farkındayım hepimizi çıldırtan lanet gibi bir süreç bu. Tekrardan geçmiş olsun.

Kızlar valla negatif oldum ama yaşım daha çok genç 40 li yaşlarda pozitiflesir diye korkuyorum içim rahat değil

Kızlar valla negatif oldum ama yaşım daha çok genç 40 li yaşlarda pozitiflesir diye korkuyorum içim rahat değil
darisi bizim basimiza inslalah yani negatif olsak bile yeniden pozitif olma ihtimalimiz varmı? Vücut tan atilmiyormubide nasil negatif oldun anlatirmisin

Arkadaşlar 1 aydan fazla oldu kolposkopi ve biyopsi yapıldı şuan sarımtırak bir akıntım var şu enfeksiyondan kurtalamıyorum ne yapmam gerek

Cin1 canım birde smear de enfeksiyon çıkıyor kurtulamıyorum bir türlü
Ben de 10 gun oldu kolposkopi olali benim de beyaz akintim oluyor doktor olur demisti ama sizin 1 ay olmus bundan olmasa gerek.Eger floraniz bozuksa enfeksiyon kacinilmaz oluyor.ben flora duzenleyici kullaniyorum.kullandigim zaman enfeksiyona yakalanma riskim cok azaliyor.sizin de dlora sorununuz var mi?

merhaba doktor bana siğil var yakıcaz dedi yaktı 1 ay oldu hala bişi çıkmadı ama test yaptırmadı acaba riskli birşey olabilir mi devlet hastanesine gittim de
Siğil olanlarda genelde düşük riskli hpv taşıyor anlamına geliyor ama bu yüksek tipli olmadığı anlamınada gelmez. Hpv tiplemesi de hangileri çıktı

merhaba doktor bana siğil var yakıcaz dedi yaktı 1 ay oldu hala bişi çıkmadı ama test yaptırmadı acaba riskli birşey olabilir mi devlet hastanesine gittim de
Canım bak bende yillar once sigillerimi yaktırdım doktor bu konuda hic bi bilgi vermedi teste yapmadi oyle gecti gitti simdi bi ay once hpv testi yaptim ascus tip 56 cikti yani yuksek rirsklerden kesinlikle test olman gerek umarim yoktur ama baska yuksek tiplerde olabilir

Valla florayla ilgili hiçbir bilgim ve fikrim yok doktorda birşey demedi ne kullanıyorsunuz flora için

Bende de sari akinti ve enfensiyon var Kültür testi yaptirdim negatif bakteri olmadan da enfensiyon olabilir mi?

Merhabalar Bende hpv tıp 16 vardı cin 1 çıktı doktor yıllık takip verdi siğil yoktu hamile kalabilirmiyim normal doğum yapabilirmiyim dedim ewet gebede kalabilirsin normal doğumda yapabilirsin dedi şuan 4 aylık geneyim Her şeyde bir hayır vardır o dönem sigara içiyordum doktor bırak demesine rağmen zorlamıyordum bırakamıyordum gebe kalınca bir anda tiksindim martta hpv dna testi yaptırcam yıllık kontrolüm geldi şuan için herşey normal görünüyor zaten bir şikayetim yoktu inanirmisiniz hiç inanmıyorum bile hpv oldu geçti moral çok önemli...normal doğum yapmayı düşünüyorum Allahın izniyle varmı benim gibi olupta normal doğum yapan arkadaşlar

Sonuçlarım çıktı dediğiniz gibi cın 1 pazartesi kontrolüm acaba şimdi nasıl bir süreç bekliyor
Muhtemelen yıllık takip vericek sigaradan uzak dur eğer içiyorsan bol su iç vücudun atamayacağı bir virüs değil moralini bozma kafaya taktıkça virüsü kendine bağlarsın stres sayesinde...rahat ol aktif siğil varsa tedavini ol..sağlıklı günler

Smear sonucunda yazıyor mu cın 2 diye çünkü kolposkopi yapılması gerekmiyormu ondan sonra çıkıyor cın varsa rahim ağzından alınan sürüntülwrde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…