Konuyu baska bir yere tasima derdinde degilim ama esim asilandi diyorum siz esiniz tek esli mi diyorsunuz sizi kirmak degildi amacim ama ya asilanmanin ne oldugunu bilmeyerek sordunuz ya okumadiniz diye dusunuyorum.esimle iliskiye girmeden once bir ameliyat gecirdigimden ona test yaptirip asi yapildi.yani onda riskli hpv olma olasiligi sıfır..benim doktorum hpv nin vucuddan tamamen atilmadigini dusunenlerden.o yuzden diyorum ki smear temiz cikabilir bu negatif oldugum anlamina gelmiyor vucudumda bir yerlerde hpv bekliyor.ne zaman bagisikligim dusse tekrar nuksediyor.biraz gerginim 6sinda hem leep hem kist ameliyati olucam size sert yazip kirdiysam kusura bakmayin.bu gerginligime verin
darisi bizim basimiza inslalah yani negatif olsak bile yeniden pozitif olma ihtimalimiz varmı? Vücut tan atilmiyormuKızlar valla negatif oldum ama yaşım daha çok genç 40 li yaşlarda pozitiflesir diye korkuyorum içim rahat değil
Yasin kac canimKızlar valla negatif oldum ama yaşım daha çok genç 40 li yaşlarda pozitiflesir diye korkuyorum içim rahat değil
Sonucunuz ne cikti?Arkadaşlar 1 aydan fazla oldu kolposkopi ve biyopsi yapıldı şuan sarımtırak bir akıntım var şu enfeksiyondan kurtalamıyorum ne yapmam gerek
Cin1 canım birde smear de enfeksiyon çıkıyor kurtulamıyorum bir türlüSonucunuz ne cikti?
Ben de 10 gun oldu kolposkopi olali benim de beyaz akintim oluyor doktor olur demisti ama sizin 1 ay olmus bundan olmasa gerek.Eger floraniz bozuksa enfeksiyon kacinilmaz oluyor.ben flora duzenleyici kullaniyorum.kullandigim zaman enfeksiyona yakalanma riskim cok azaliyor.sizin de dlora sorununuz var mi?Cin1 canım birde smear de enfeksiyon çıkıyor kurtulamıyorum bir türlü
Siğil olanlarda genelde düşük riskli hpv taşıyor anlamına geliyor ama bu yüksek tipli olmadığı anlamınada gelmez. Hpv tiplemesi de hangileri çıktımerhaba doktor bana siğil var yakıcaz dedi yaktı 1 ay oldu hala bişi çıkmadı ama test yaptırmadı acaba riskli birşey olabilir mi devlet hastanesine gittim de
Canım bak bende yillar once sigillerimi yaktırdım doktor bu konuda hic bi bilgi vermedi teste yapmadi oyle gecti gitti simdi bi ay once hpv testi yaptim ascus tip 56 cikti yani yuksek rirsklerden kesinlikle test olman gerek umarim yoktur ama baska yuksek tiplerde olabilirmerhaba doktor bana siğil var yakıcaz dedi yaktı 1 ay oldu hala bişi çıkmadı ama test yaptırmadı acaba riskli birşey olabilir mi devlet hastanesine gittim de
Valla florayla ilgili hiçbir bilgim ve fikrim yok doktorda birşey demedi ne kullanıyorsunuz flora içinBen de 10 gun oldu kolposkopi olali benim de beyaz akintim oluyor doktor olur demisti ama sizin 1 ay olmus bundan olmasa gerek.Eger floraniz bozuksa enfeksiyon kacinilmaz oluyor.ben flora duzenleyici kullaniyorum.kullandigim zaman enfeksiyona yakalanma riskim cok azaliyor.sizin de dlora sorununuz var mi?
Ilac ismi buradan vermek yasak mi bilmiyorum ozelden yaziyorum size.ama doktoruniza muayene olup alsaniz daha iyiValla florayla ilgili hiçbir bilgim ve fikrim yok doktorda birşey demedi ne kullanıyorsunuz flora için
Kultur testinizde ne negatif cikti anlamadim bakteri mi?Bende de sari akinti ve enfensiyon var Kültür testi yaptirdim negatif bakteri olmadan da enfensiyon olabilir mi?
EvetKultur testinizde ne negatif cikti anlamadim bakteri mi?
Ama enfeksiyon var dediniz.doktorunuz ne dedi bu duruma
Bakteri çıkmadığı için üşütmüşsündür dedi çok önemsemediAma enfeksiyon var dediniz.doktorunuz ne dedi bu duruma
Muhtemelen yıllık takip vericek sigaradan uzak dur eğer içiyorsan bol su iç vücudun atamayacağı bir virüs değil moralini bozma kafaya taktıkça virüsü kendine bağlarsın stres sayesinde...rahat ol aktif siğil varsa tedavini ol..sağlıklı günlerSonuçlarım çıktı dediğiniz gibi cın 1 pazartesi kontrolüm acaba şimdi nasıl bir süreç bekliyor
Smear sonucunda yazıyor mu cın 2 diye çünkü kolposkopi yapılması gerekmiyormu ondan sonra çıkıyor cın varsa rahim ağzından alınan sürüntülwrdeTedavi oldum rahim agzim alindi birkac sene smearim temiz cikti ama sanirim bazi tipler agresif ve inatci oluyormus vucud atamiyormus.bagisiklik dustugunde tekrar nuksediyormus.ve benim inanilmaz bir sekilde 6 ay icinde 3 oldu..aslinda 1 ay once smear sonucumdw cin2 idi.1 ayda 3 e gecmis.sitelerde forumlarda cin1 den 2 ye gecmesi yillar aliyor diye okuyorum ama sanirim bunu genellememek lazim.hizli evrim degiseni de oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?