Tesekkur ederimGrip vucuda girer bagisikliginiz olmazsa yataga dusurur.illa ki virusler vucudumuza girecek bagisikligimiz bublarla savasacak.bagisikliginizj dusuk diye dusunuyorsaniz immune ilaclar var onlardan alin.ama onlari da 1 ay kullanabiliyorsunuz fazla kullanmayin.gecmis olsun
Benim doktorum ahcc yi onermedi hatta bosa para verirsin dedi ama her doktor gorusu farklidir tabii.Eczane de normal bagisikligi arttirici ilaclar var.benim bagisiklik dipte oldugu donem doktor vermisti 1 aydan fazla kullanma demisti oradan biliyorum suresini.ahcc asiri pahali acikcasi amac bagisikligi guclendirmekse eczanede daha uygun ilaclar varTesekkur ederimBen ahcc almayi dusunuyorum hala doktoruma gorunemedim. Ona aorup ilk is ahcc almak . Birde o ilaclar sadecs 1 ay mi kullaniliyo .
Geçmiş olsun benimde sigillerim oldu hpv testinde sadece tip 56 yaziyordu sanirim sadece yuksek tiplere kamislar herhalde dusuk tiplerde vardir bende cunku yuksek tipler siğil yapmiyormus. Canim nasil iki kere cin 3oldun ilkinde herhangi bi tedavi olmadinmiBen de yuksek riskli tipim hatta bugun biyopsi sonucumu öğrendim cin3 ve ameliyat olucam ama bende hic sigil olusmadi.bu ikinci cin3 olusum.bu zamana kadar sigil olmadim.acaba baska tipini de mi tasiyorsunuz?esinizle oral yaptiydaniz agiza gecme olasiligi var diye okumustum burada ama umarim hpv degildir agizinizda ki
Bana dr verecek galiba, ama kaça hiç bilmiyorum?Kızlar ahcc yi hepsiburada sitesinden sipqris edicem . Time marka . Guvenilir olur mu sizce ?
Bana da dr Ahcc ve yeni çıkan başka bir ilaçtan/takviye?! daha bahsetti, henüz eczanelerde yok diye, haftaya gidince konuşacağız, bakalım. Ahcc nin yan etkisi gecenlerde burda mı yoksa baska bi forumda mı görmüştüm, böbreklere mi ne zararlarıymış, bilen ya da hatırlayan var mı?Benim doktorum ahcc yi onermedi hatta bosa para verirsin dedi ama her doktor gorusu farklidir tabii.Eczane de normal bagisikligi arttirici ilaclar var.benim bagisiklik dipte oldugu donem doktor vermisti 1 aydan fazla kullanma demisti oradan biliyorum suresini.ahcc asiri pahali acikcasi amac bagisikligi guclendirmekse eczanede daha uygun ilaclar var
Tedavi oldum rahim agzim alindi birkac sene smearim temiz cikti ama sanirim bazi tipler agresif ve inatci oluyormus vucud atamiyormus.bagisiklik dustugunde tekrar nuksediyormus.ve benim inanilmaz bir sekilde 6 ay icinde 3 oldu..aslinda 1 ay once smear sonucumdw cin2 idi.1 ayda 3 e gecmis.sitelerde forumlarda cin1 den 2 ye gecmesi yillar aliyor diye okuyorum ama sanirim bunu genellememek lazim.hizli evrim degiseni de oluyor.Geçmiş olsun benimde sigillerim oldu hpv testinde sadece tip 56 yaziyordu sanirim sadece yuksek tiplere kamislar herhalde dusuk tiplerde vardir bende cunku yuksek tipler siğil yapmiyormus. Canim nasil iki kere cin 3oldun ilkinde herhangi bi tedavi olmadinmi
Canım sendeki tip hangisiTedavi oldum rahim agzim alindi birkac sene smearim temiz cikti ama sanirim bazi tipler agresif ve inatci oluyormus vucud atamiyormus.bagisiklik dustugunde tekrar nuksediyormus.ve benim inanilmaz bir sekilde 6 ay icinde 3 oldu..aslinda 1 ay once smear sonucumdw cin2 idi.1 ayda 3 e gecmis.sitelerde forumlarda cin1 den 2 ye gecmesi yillar aliyor diye okuyorum ama sanirim bunu genellememek lazim.hizli evrim degiseni de oluyor.
Ben tipimi bilmiyorum doktoruma sordum devrim 6 ayda bir smear yapiyoruz sana gerek yok dedi.ama yuksek tip oldugunu biliyorum cunku 2 oldu cin3 e geldim.sigilim hiçolmadiCanım sendeki tip hangisi
Canım sen cin3 için konizasyon oldun daha once sanırım ? Patoloji sonucunda sınırlar negatif geldi mi ? Ben seni daha önce tedavi edip konizasyon yapan doktoru hatalı buluyorum kesinlikle. Leepten sonra son care konizasyon uygulanır ve ondan sonra tekrarlama olasılığı neredeyse %0.05 gibi bir oran. Sen doktorunu değiştir kesinlikle ve bağışıklığa yüklenTedavi oldum rahim agzim alindi birkac sene smearim temiz cikti ama sanirim bazi tipler agresif ve inatci oluyormus vucud atamiyormus.bagisiklik dustugunde tekrar nuksediyormus.ve benim inanilmaz bir sekilde 6 ay icinde 3 oldu..aslinda 1 ay once smear sonucumdw cin2 idi.1 ayda 3 e gecmis.sitelerde forumlarda cin1 den 2 ye gecmesi yillar aliyor diye okuyorum ama sanirim bunu genellememek lazim.hizli evrim degiseni de oluyor.
Ben leep oldum patoloji sonucum sinirlar negatif geldi ama 2-3 yil onceydi bu..bu yillar icinde 6 ayda 1 smear yaptirdim temizdi.bagisikliga yuklenmedim pek de kendime bakmadim acikcasi..o yüzde miktari sanirim bana yetti..doktorum islem yapmadan once umraniye egitim arastirma hastanesi profesorune danismistim doktorumun dediklerinin aynisini dedi yapilacak islem olarak.doktorumun hatali oldugunu dusunmuyorum acikcasi 2008 den beri ayni doktorum ve beni benden fazla onemsedigini biliyorum..ama neden tekrarolustu sorarim kendisine buraya da yazarimCanım sen cin3 için konizasyon oldun daha once sanırım ? Patoloji sonucunda sınırlar negatif geldi mi ? Ben seni daha önce tedavi edip konizasyon yapan doktoru hatalı buluyorum kesinlikle. Leepten sonra son care konizasyon uygulanır ve ondan sonra tekrarlama olasılığı neredeyse %0.05 gibi bir oran. Sen doktorunu değiştir kesinlikle ve bağışıklığa yüklen
Canım bu hpv böyle birşey ömür boyu artık kendine bakmak zorundasın. Yoksa negatif olsan bile tekrar pozitiflesebilir. Bağışıklığa çok yüklen sigara asla yok korunmasız ilişki de yok umarım iyilesirsinyeniden emek verirsen olur eminim canımBen leep oldum patoloji sonucum sinirlar negatif geldi ama 2-3 yil onceydi bu..bu yillar icinde 6 ayda 1 smear yaptirdim temizdi.bagisikliga yuklenmedim pek de kendime bakmadim acikcasi..o yüzde miktari sanirim bana yetti..doktorum islem yapmadan once umraniye egitim arastirma hastanesi profesorune danismistim doktorumun dediklerinin aynisini dedi yapilacak islem olarak.doktorumun hatali oldugunu dusunmuyorum acikcasi 2008 den beri ayni doktorum ve beni benden fazla onemsedigini biliyorum..ama neden tekrarolustu sorarim kendisine buraya da yazarim
Ben yazmistim. Hpvliyoz sitesinde biri yazmisti bi eczaciya sordum oda diyalize kadar goturur yazmisti . Doktorunuzla konusunca burayada yazarmisinizBana dr verecek galiba, ama kaça hiç bilmiyorum?
Bana da dr Ahcc ve yeni çıkan başka bir ilaçtan/takviye?! daha bahsetti, henüz eczanelerde yok diye, haftaya gidince konuşacağız, bakalım. Ahcc nin yan etkisi gecenlerde burda mı yoksa baska bi forumda mı görmüştüm, böbreklere mi ne zararlarıymış, bilen ya da hatırlayan var mı?
Biz bide esimle kullanicaz baya pahaloua patliyo ama baska care yokmus gibi geliyo banaBenim doktorum ahcc yi onermedi hatta bosa para verirsin dedi ama her doktor gorusu farklidir tabii.Eczane de normal bagisikligi arttirici ilaclar var.benim bagisiklik dipte oldugu donem doktor vermisti 1 aydan fazla kullanma demisti oradan biliyorum suresini.ahcc asiri pahali acikcasi amac bagisikligi guclendirmekse eczanede daha uygun ilaclar var
Evet omur boyu demisti doktorumda.birkac yildir yoktu ama bunyaz annem cok agir hasta oldu ona cok uzuldum hala da iyilesmedi.stres olmamak mumkun degil.sigara konusunda haklisiniz onu da abarttim su siralar.ve inanin aklima da geldi nuksedecek diye ama hayat sartlari bazen mumkun kilmiyor bazi seyleriCanım bu hpv böyle birşey ömür boyu artık kendine bakmak zorundasın. Yoksa negatif olsan bile tekrar pozitiflesebilir. Bağışıklığa çok yüklen sigara asla yok korunmasız ilişki de yok umarım iyilesirsinyeniden emek verirsen olur eminim canım
Ben leep oldum patoloji sonucum sinirlar negatif geldi ama 2-3 yil onceydi bu..bu yillar icinde 6 ayda 1 smear yaptirdim temizdi.bagisikliga yuklenmedim pek de kendime bakmadim acikcasi..o yüzde miktari sanirim bana yetti..doktorum islem yapmadan once umraniye egitim arastirma hastanesi profesorune danismistim doktorumun dediklerinin aynisini dedi yapilacak islem olarak.doktorumun hatali oldugunu dusunmuyorum acikcasi 2008 den beri ayni doktorum ve beni benden fazla onemsedigini biliyorum..ama neden tekrarolustu sorarim kendisine buraya da yazarim
Hayir degil tek esliyim ve esim asili :) bunun tek sebebi hpvnin bazi turlerinin tamamen vucuddan atilamamasi.Bunun tek sebebi farklı bir tiple enfekte olmak bence.
Hayir degil tek esliyim ve esim asili :) bunun tek sebebi hpvnin bazi turlerinin tamamen vucuddan atilamamasi.
Esim aşılı yazdim bilmem farkinda misiniz?ve evet kesin eminim yeni evlendik zaten yasimiz 40 ikinci evliliklerimiz capkinlik yapacak olsa bu yasinda tekrar evlenmezdi sanirim..burada esimin namuslulugunu konusmak icin degilim kusura bakmayin.Kadınlarımız zaten tek eşli, aksi hali ne mümkün :) yeterince bela var başımızda. Yanlış anlamazsanız tabikide tek eşlisiniz de eşinizinde tek eşli olduğundan kesin emin misiniz?
Esim aşılı yazdim bilmem farkinda misiniz?ve evet kesin eminim yeni evlendik zaten yasimiz 40 ikinci evliliklerimiz capkinlik yapacak olsa bu yasinda tekrar evlenmezdi sanirim..burada esimin namuslulugunu konusmak icin degilim kusura bakmayin.
Konuyu baska bir yere tasima derdinde degilim ama esim asilandi diyorum siz esiniz tek esli mi diyorsunuz sizi kirmak degildi amacim ama ya asilanmanin ne oldugunu bilmeyerek sordunuz ya okumadiniz diye dusunuyorum.esimle iliskiye girmeden once bir ameliyat gecirdigimden ona test yaptirip asi yapildi.yani onda riskli hpv olma olasiligi sıfır..benim doktorum hpv nin vucuddan tamamen atilmadigini dusunenlerden.o yuzden diyorum ki smear temiz cikabilir bu negatif oldugum anlamina gelmiyor vucudumda bir yerlerde hpv bekliyor.ne zaman bagisikligim dusse tekrar nuksediyor.biraz gerginim 6sinda hem leep hem kist ameliyati olucam size sert yazip kirdiysam kusura bakmayin.bu gerginligime verinNe yazdığınızın farkındayım, çok fazla farkındayım hatta. Olay çapkınlığı ya da ne kadar namuslu olduğu da değil. Tartışmayı saçma sapan bir tabana çekmenin mantığı yok. Uzun zaman sonra cin3 yazmışsınız. Burada bunu sorma sebebim tekrar etmesinin olası nedenleri. Negatif olan bir şey nasıl da oluyor uzun süre sonra pozitifleşiyor. Bu sorunun cevabı değil bu forumda yıllar boyunca yüzlerce vaka görmüş tıp hekimlerimizde yok. Tahminen birşeyleri algılamaya çalışıyoruz. Anlaşılan o ki aynı mantionda buluşmamamız gerekiyor. Geçmiş olsun, iyi akşamlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?