- 13 Aralık 2019
- 101
- 21
- 13
Geçmiş olsun. Son durumunuz nedir acaba?Ya bogazimdakiler küçülüp acısı azaldı sanki ya da bana öyle geliyo bilmiyorum ama dilimdeki de bi tuhaf sanki orayı isirmisim da dilimin derisinden ayrılmış gibi biseu üstü de beyazlasmis hafif. Anlamadım ben de bi tuhaflar bogazimdakiler aft gibi aslında ama dilim bi tuhaf. Psikiyatr imla da bu konuyu çok konuşuyoruz ama bi türlü asamadim
merhaba doktor bana siğil var yakıcaz dedi yaktı 1 ay oldu hala bişi çıkmadı ama test yaptırmadı acaba riskli birşey olabilir mi devlet hastanesine gittim deHımm baya pahalıymış.
Bu saatte hâlâ buraları okiyorum ve bu yazdıklarınızı şimdi gördüm. Bu konuyla ilgili son durumynuz nedir neler yaptınız 2019 a kadar. Genel cetrah vs buldunuz mu? Şimdi ben de korkmaya başladım. Çünkü aynı dr a yaktırdım, 3. Haftam olmak üzere be benim de makatıma doğru ve makat çevresinde kaşıntı oluştu. Benim bi tek vajina icindeydi, boyle kasintilarim da hiç yoktu. Ne vajina içinde, ne de dışarıda bir yerde. Anal iliski filan hiç yaşamadım. Hafif basürüm var, arada azdıkça kırem sürdüğüm. Yaktırmadan sonra da makatıma krem sürdüm, parmağımla içeri doğru sürüyordum hep, öyle sürdüm yine. Şimdi bu vajina içi yakildiktan sonra birkaç gün yara kremle nirlikte sulanip aktı, yatarken bu sivilar arkaya doğru ilerledi mi yani? kagit pecede koyup degisiyordum. Bu düşünce uyutmuyordu beni ve şimdi bu yazdiginizi gördüm, yaktirmadan önce gorseydim asla gidip o dr a yaktirmazdimHakaan topalismailoğlu hocayı kimseye tavsiye etmiyorum o hataya düşmeyin kötünün iyisi bir doktor biraz once aradım bana genel cerraha acil görün anaskopla makatın içine baktır hiç bekleme dedi ben zaten makatın içinde oldugunu ilk muayeneye gittiğimde söylemiştim beni hiç bilgilendirmemişti şimdide bunu diyor bide makatın içini yaktım diye bir yalan söyledi Bi an içim rahatlamıştı böyle bir para Tuzağı yok o doktorun uzmanlık alanı sadece vajina makatın yüzünü yakıyor vajinamın içine baktığınıda hiç zannetmiyorum kondilomu pozitif olan kişiler gerçekten arkasına önüne iyice baktırsın ben kanata kanata ıkındım makatı ve içindeki siğilleri gördüm daha bu hastalığı Ada'm akıllı tedavi eden biryer gerçekten varmı hiç bilmiyorum Mevlüt Topbaş'ı bile aradım bana Bi tedavi bakmıyoruz dedi sinir sistemim bozukdu devlet hastanesindeki doktorum ölümcül hastalıkmış gibi anlattı ben allah belasını versin boyle doktorlarındiyorum başkada Bişi demiyorum...siğil hızlı yayılıyor arkadaşlar doktorlara güvenmeyin be acil anoskopi kolonoskopi yaptırıp heryerinize baktırın o kaşıntılar boşuna değil...
Geçmiş olsun. Ağzınızla ilgili son durumunuz nedir acaba? Insallah bir sıkıntı yoktur tabi. Bende de tuhafliklar var da...@Coffeeeee canım okuyorum sürekli bu başlığı takip ediyorum. Çok panikledigini gördüm sakin ol lütfen biliyorum gerçekten zor bi süreçteyiz ama inan geçecek. Ben can-ı gönülden inanıyorum. Benimki vajinamda önce bi tane çıktı 3'e çıktı şimdi. Ağzımda da uzun süredir beni rahatsiz eden bişeyler var her ne kadar doktor ısrarla tat tomurcugu dese de ben hala korkuyorum üstelik yaşadığım yer inanılmaz gelişmemiş küçük bi yer. Bati tarafina gelecek maddi durumumuz da yok. Paralarimizi tüp bebeğe yatirdik o da olmadi onun psikolojisi ayri. Onun dışında ailevi problemlerim var bi haftadır yani velhasıl hepimizin sıkıntılari var ama nolur sakin ol. Hem maddi hem manevi olduğun an araştırıp makat bölgen için kolonoskopi yap. Ben onu basurum var diye yapmıştım çok da zor bişey değil inan. İçin rahatlar. Genel cerrah yapiyor
Gecmiş olsun, siz memnun mu kaldınız hakan bey den. Coffee nin basina geleni okuyunca korktum ben. Vajina icinde vardi yakukdi, oncesinde kasinti filan hissetmiyirdum, simdi makatima kadar kasinti hissediyirum, oralara kadar yayikdi diye korkuyorum. Yaktirma isleminden sonra yatarken yaranun sulanip akmasi ve bunlarin asagiya, majata doğru ikerlemiş ilması ve benim basur için her zamanku gibi parmagimla krem sürüp dışarıdaki çıkıntıları içeri ittirmem, yani yakma isleminden sonra bi de bununla iceriye tasimis olabilir miyimAyrica ücretsiz kontrol hakkin var kalanlari o zaman tedavi ettirebilirsin. Memnun kalmamana üzüldum. Ama benim arayip da bulamadigim bi doktor hakan bey. Uzun uzun anlatmistim...
Geçmiş olsun. Reisha mantarı olarak ne aldınız, nerden aldınız acaba?Ewet canım kullandım inmüm sistemini güçlendiren ilaç takviyesi aldım reisha mantarı hapı kullandım bol bol zencefil çayı içtim hala içiyorum beslenmeme çok dikkat ettim ve geçti şükür
Kesinlikle benim de cok yanıldığım bir doktor oldu bu kişi. İlk gittiğimizde baya ilgili göz boyayan hareketler fln ancak daha sonrasında düşündüğünüzde doğruluğu sorgulanacak onlarca yalan... komik bir örnek verecek olursam; yok meksikadaydım kongrede gecen hafta yok amerikadaydım hpv kongresine katıldım diyor sonra bi bakıyorsun o tarihte kongre fln yok ki kendisinin de zaten burada olduğunu başka hastalardan öğreniyorum, sanıyorki söylediklerim hiç sorgulanmaz. Bu sadece bir örnek bu şekilde onlarca seyi var. Asla önermiyorum ben.Bu saatte hâlâ buraları okiyorum ve bu yazdıklarınızı şimdi gördüm. Bu konuyla ilgili son durumynuz nedir neler yaptınız 2019 a kadar. Genel cetrah vs buldunuz mu? Şimdi ben de korkmaya başladım. Çünkü aynı dr a yaktırdım, 3. Haftam olmak üzere be benim de makatıma doğru ve makat çevresinde kaşıntı oluştu. Benim bi tek vajina icindeydi, boyle kasintilarim da hiç yoktu. Ne vajina içinde, ne de dışarıda bir yerde. Anal iliski filan hiç yaşamadım. Hafif basürüm var, arada azdıkça kırem sürdüğüm. Yaktırmadan sonra da makatıma krem sürdüm, parmağımla içeri doğru sürüyordum hep, öyle sürdüm yine. Şimdi bu vajina içi yakildiktan sonra birkaç gün yara kremle nirlikte sulanip aktı, yatarken bu sivilar arkaya doğru ilerledi mi yani? kagit pecede koyup degisiyordum. Bu düşünce uyutmuyordu beni ve şimdi bu yazdiginizi gördüm, yaktirmadan önce gorseydim asla gidip o dr a yaktirmazdimçok korkuyorum. Benim disarda hiç bir sıkıntım yoktu, kaldı ki icerdeki bike kasinmiyordu. 75 atış yapmış cihaz bak demişti, ama kren sürerken eldivenle, orda hala puturlar hissediyorum. Hiçbir şey kalmadı, tertemiz oldu demişti. En büyüğünü kesip aldı, laboratuvara gondermek için, digerlerini de yakti. Kalktivimda altima serilen kagitta avuc icim kadar kan vardı. 3 iğne yapmıştı bana.
Kesinlikle benim de cok yanıldığım bir doktor oldu bu kişi. İlk gittiğimizde baya ilgili göz boyayan hareketler fln ancak daha sonrasında düşündüğünüzde doğruluğu sorgulanacak onlarca yalan... komik bir örnek verecek olursam; yok meksikadaydım kongrede gecen hafta yok amerikadaydım hpv kongresine katıldım diyor sonra bi bakıyorsun o tarihte kongre fln yok ki kendisinin de zaten burada olduğunu başka hastalardan öğreniyorum, sanıyorki söylediklerim hiç sorgulanmaz. Bu sadece bir örnek bu şekilde onlarca seyi var. Asla önermiyorum ben.
Prof tugan beşe, bi öncekinde tuna diye yanliş yazmisimKesinlikle benim de cok yanıldığım bir doktor oldu bu kişi. İlk gittiğimizde baya ilgili göz boyayan hareketler fln ancak daha sonrasında düşündüğünüzde doğruluğu sorgulanacak onlarca yalan... komik bir örnek verecek olursam; yok meksikadaydım kongrede gecen hafta yok amerikadaydım hpv kongresine katıldım diyor sonra bi bakıyorsun o tarihte kongre fln yok ki kendisinin de zaten burada olduğunu başka hastalardan öğreniyorum, sanıyorki söylediklerim hiç sorgulanmaz. Bu sadece bir örnek bu şekilde onlarca seyi var. Asla önermiyorum ben.
Evet çok duydum onun adını ben de. Bende de tarif ettiğin gibi bir kaşıntı oluyor bazen gecti sanıyorum gün içinde tekrar oluyor. Sarı renkli kokusuz bir akıntımda oluyor. Bi türlü çözüm bulamadık.Prof tugan beşe, bi öncekinde tuna diye yanliş yazmisim
Vajinadan alındı pap ile boyandı negatif çıktı bugün genel cerraha gittim siğil bı tane daha var diye baktı yok dedi eliyle içine baktı bsy yok dedi cildiyeye gittim oda kriyotrapi yaptıMakattan mı aldılar sürüntüyü vajinadanmı?
Bilmiyorum sadece smear alındıButun tiplere bakildi mi ?
Suruntu vajinadan alındı pap ile boyandı negatif çıktı bugün tekrar genel cerrah gittim siğil yok dedi cildiyeye gittim kriyotrapi yaptıMakattan mı aldılar sürüntüyü vajinadanmı?
Bende hiç akıntı filan olmazdı ama 3-4 gündür cok acik bir yeşil gibi var, banyo yapmadım, vc simrasi islak ve kuru kagitla temizlik, bir de ilk hafta günde 2 kez silverdin, sinraki hafta günde 1 kez. Neden oldu bu akinti iltihap mı oldu.Evet çok duydum onun adını ben de. Bende de tarif ettiğin gibi bir kaşıntı oluyor bazen gecti sanıyorum gün içinde tekrar oluyor. Sarı renkli kokusuz bir akıntımda oluyor. Bi türlü çözüm bulamadık.
acaba hangi doktorla doğum yaptınız şehirde.Benim gebelikte siğillerim vardı. Hamileliğin sonuna doğru döküldü. Ama siğil varken gittiğim devlet hastanesinde çok tatlı bir Doktorum vardı. Beni bu konuda çok bilgilendirmşti. Hatta doğumda ona denk gelmezsem diye bir not düşmüştü hem bilgisayara hem bana yazarak vermişti. Doğum başladığı gün gittiğimde onun nöbeti değildi. Ama nöbetçi doktor kabul etmedi notu. O onun tercihi siğillerin dökülmüş normal doğum için hazırsın demişti. Ama bilgilendirilirken siğil dökülse bile 2 sene normal doğum yapmamam gerektiğiydi. Öyle söylemişti meslektaşı. Kabul etmedim. İmza karşılığı eşim hastaneden sancılı bir şekilde çıkarttı beni. Çok anlayışlı iyi niyetli bir doktor tanımıştım gebeliğin başında ama muayene ücretleri yüksek diye devam edemeyip devlete başlamıştım. Bu durumla karşılaşınca tekrar onu aradım gel hemen dedi. Gittim durumu anlattım muayene oldum hemen sezaryene alalım hiç etik değil normal doğuma zorlamak bebeğinin boğazında siğiller çakınca hatasını kabul edecek mi acaba demişti çok kızmıştı. Hemen o akşam doğuma girdim.ol şükür kızımda bir sorun çıkmadı. Şimdi bende de hpv negatif çıkmış. O zorlayan doktor hakkında da 1 senedir süren bir davam var. Peşini Bırakmadı eşim.
Sizin 6 ayda nasıl cın 3 oldu saha önce neydi pekiBen de ayni durumdaydim smear i vereli ve cin2 cikali 1 ay olmustu devletten smear 1 ay bekle sonra kolposkopi karari çıksınonun icin sira bekle sonra sonucu bekle riske atamazdim.benim sanirim agresif hizli gelisiyor.bir keresinde 6 ay icinde smear verdigim halde rutin smearime gittigimde cin3 le karsilasmistik.Evet cok para ama mecbur kaliyorum.Bir de guvendigim doktordan vazgecemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?