Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Geçmiş olsun. Son durumunuz nedir acaba?

Bu saatte hâlâ buraları okiyorum ve bu yazdıklarınızı şimdi gördüm. Bu konuyla ilgili son durumynuz nedir neler yaptınız 2019 a kadar. Genel cetrah vs buldunuz mu? Şimdi ben de korkmaya başladım. Çünkü aynı dr a yaktırdım, 3. Haftam olmak üzere be benim de makatıma doğru ve makat çevresinde kaşıntı oluştu. Benim bi tek vajina icindeydi, boyle kasintilarim da hiç yoktu. Ne vajina içinde, ne de dışarıda bir yerde. Anal iliski filan hiç yaşamadım. Hafif basürüm var, arada azdıkça kırem sürdüğüm. Yaktırmadan sonra da makatıma krem sürdüm, parmağımla içeri doğru sürüyordum hep, öyle sürdüm yine. Şimdi bu vajina içi yakildiktan sonra birkaç gün yara kremle nirlikte sulanip aktı, yatarken bu sivilar arkaya doğru ilerledi mi yani? kagit pecede koyup degisiyordum. Bu düşünce uyutmuyordu beni ve şimdi bu yazdiginizi gördüm, yaktirmadan önce gorseydim asla gidip o dr a yaktirmazdim çok korkuyorum. Benim disarda hiç bir sıkıntım yoktu, kaldı ki icerdeki bike kasinmiyordu. 75 atış yapmış cihaz bak demişti, ama kren sürerken eldivenle, orda hala puturlar hissediyorum. Hiçbir şey kalmadı, tertemiz oldu demişti. En büyüğünü kesip aldı, laboratuvara gondermek için, digerlerini de yakti. Kalktivimda altima serilen kagitta avuc icim kadar kan vardı. 3 iğne yapmıştı bana.

Geçmiş olsun. Ağzınızla ilgili son durumunuz nedir acaba? Insallah bir sıkıntı yoktur tabi. Bende de tuhafliklar var da...

Ayrica ücretsiz kontrol hakkin var kalanlari o zaman tedavi ettirebilirsin. Memnun kalmamana üzüldum. Ama benim arayip da bulamadigim bi doktor hakan bey. Uzun uzun anlatmistim...
Gecmiş olsun, siz memnun mu kaldınız hakan bey den. Coffee nin basina geleni okuyunca korktum ben. Vajina icinde vardi yakukdi, oncesinde kasinti filan hissetmiyirdum, simdi makatima kadar kasinti hissediyirum, oralara kadar yayikdi diye korkuyorum. Yaktirma isleminden sonra yatarken yaranun sulanip akmasi ve bunlarin asagiya, majata doğru ikerlemiş ilması ve benim basur için her zamanku gibi parmagimla krem sürüp dışarıdaki çıkıntıları içeri ittirmem, yani yakma isleminden sonra bi de bununla iceriye tasimis olabilir miyim uyku muyku yok bana

Bende de olmuştu 1 bucuk sene önce. Feci kaşıntı ile başlamıştı. Başta mantar sandık ama siğiller gözle görünür hale gelince koştum doktora . Hpv olduğunu soyledi ve ilaç yazdı. Öncesinde smear testi yaptirmami istedi . Yaptırdım ilacı düzenli olarak 9 gün sürdüm. Bildiğimiz siğil ilacıydı . Sadece sürdüğüm 2 dakika yakıyordu sonra acısı geçiyordu. Tekrarlama olmadı ve umarım olmaz geçmiş olsun

Kesinlikle benim de cok yanıldığım bir doktor oldu bu kişi. İlk gittiğimizde baya ilgili göz boyayan hareketler fln ancak daha sonrasında düşündüğünüzde doğruluğu sorgulanacak onlarca yalan... komik bir örnek verecek olursam; yok meksikadaydım kongrede gecen hafta yok amerikadaydım hpv kongresine katıldım diyor sonra bi bakıyorsun o tarihte kongre fln yok ki kendisinin de zaten burada olduğunu başka hastalardan öğreniyorum, sanıyorki söylediklerim hiç sorgulanmaz. Bu sadece bir örnek bu şekilde onlarca seyi var. Asla önermiyorum ben.

beni muayne ettiğinde, çoğalmışlar, cok fazla, disari da ayturmaya baslamis bak dedi, evet ic dudak icindeydi, ic dudak basina disa bir iki bir sey cikmisti, kortum cogalmis deyince, cunku cogalip disa cikinca birune hunu gibi komple orayi kesip almaktan bahsetmisler prof tuna siy adini uttum o kurtarmiş, hakan beyden sonra ona gidecektim, ama muayenede dedikleriyle öyle korktum ki düşünemez oldum, beynim durdu, tmm dedim yak! halbuki diger prof a da gidecektim, o da mecidiye koydeydi, yakin yer durduk yete başıma daha cok iş aldim, umarim iyle değildir ama bu kasintilar ne, hem vajina icinde hem de te kuyruk sokumuma kadar

Prof tugan beşe, bi öncekinde tuna diye yanliş yazmisim

Bende hiç akıntı filan olmazdı ama 3-4 gündür cok acik bir yeşil gibi var, banyo yapmadım, vc simrasi islak ve kuru kagitla temizlik, bir de ilk hafta günde 2 kez silverdin, sinraki hafta günde 1 kez. Neden oldu bu akinti iltihap mı oldu. bi de vok kasiniyor, yaktirmadan once hiçbir sikayetim yoktu. keske once sirke mirke kremler bisiler deneseydim. Ya da beynim donmasaydı da o an, yaktırmayıp bi de prof a gidebilseydim keşke, çok üzülüyorum makat ve kuyruk sokumuna kadar yayıldıysa diye.

acaba hangi doktorla doğum yaptınız şehirde.

Sizin 6 ayda nasıl cın 3 oldu saha önce neydi peki
A

Kizlar bnde yarin doktora gidicem yaktirmak icin fakat yazilanlari okudum yaktirmak kotu sonuclar dogururmu makata falan yayilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…