Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Gecmis olsun canim ne oldu neden oyle yaptiki
Tipik kadın asistan dr tripleri bence, kusura bakmasın kimse, kadın dr lar bir değişik, dinlemiyor bile, başka bir hastanenin sonuçlarını net görüyor, prof olan dr kendisi ayrı almıştı mesela önceki hastanenin sonuçlarına bakmamıştı bile, ayy neyse deli etti beni asistan hanım

En son cikan sonucunuz neydi peki?

Geçmiş olsun, dilinizin son durumu nedir acaba? Umarım geçmiştir. Bende de aynı sorun var.

Dilinizdeki beyazlık geçti mi acaba? Benim de dilimde beyazlık var. Napsam geçmiyor. Gün ici de azalıyor sabah yine aynı. hpv yle mi bağlantılı yani?

Kizlar benim siğil kondilom denildi anusum de vardı vajina da yok diye biliyorum smear yapıldı negatif çıktı sonuç yani yokmu oluyor vajinada asi mi olsam
Daha önce de söylemiştik size smear hpv varlığına bakmıyor ayrı bir testi var hpv DNA diye onu yaptırın doktorda ketemde yada sağlık ocağında

Korkma canım inş onuda atlatırsın bol bol karbonatlı suyla gargara yap ama tabi öncelikle doktora gitmelisin vardır ağız içinde bir çaresi bağışıklık güçlenir ben kullanamadım ama kullanan çok bence hemen al ve başla İnş geçecektir. Ayrıca elma sirkesi ağzında uzun süre tut onunda iyi geldiğini duymuştum. Bir zararı yok denemekte fayda var

Arkadaslar cok pahali ucretler neden devlette yaptirmiyorsunuz.benim doktorum her sene hpv dna yaptir pozitifse kolposkopi hakkin var ama negatif olmussan gerek yok dedi.bende bundan sonra her sene hpv dna yaptiracam

Arkadaslar cok pahali ucretler neden devlette yaptirmiyorsunuz.benim doktorum her sene hpv dna yaptir pozitifse kolposkopi hakkin var ama negatif olmussan gerek yok dedi.bende bundan sonra her sene hpv dna yaptiracam
Benim o an ne gözüm para gördü nede kaybedecek vaktim yoktu çünkü biranda şok olmuştum pozitif olduğumu öğrenince o yüzden özele gittim hem anestezi ile yaptı kolposkopi yide biyopsiyi de psikolojik olarak hiç müsait değildim devlet hastanesinde yaptırmaya anestezi vermeden yapılıyor diye korktum açıkçası birde 1 haftada sonuçlarım çıktı devlette 1 ayda çıkıyormuş

Ben de ayni durumdaydim smear i vereli ve cin2 cikali 1 ay olmustu devletten smear 1 ay bekle sonra kolposkopi karari çıksınonun icin sira bekle sonra sonucu bekle riske atamazdim.benim sanirim agresif hizli gelisiyor.bir keresinde 6 ay icinde smear verdigim halde rutin smearime gittigimde cin3 le karsilasmistik.Evet cok para ama mecbur kaliyorum.Bir de guvendigim doktordan vazgecemiyorum

Aynen dediklerinizi deniyorum, bakalım inşallah. Yazdığınız için de ayrıca teşekkür ederim. Sağlıklı günler diliyorum.

Geçmiş olsun. Son durumunuz nedir acaba? Benim bademciklerde bir şeyler çıktı, korkuyorum, deli gibi araştırıyorum. Test yaptırdım ama sonuçlar henüz çıkmadı.

Çok geçmiş olsun. Son durumunuz nedir acaba, iyi sonuçlara ulaşmışsınız inşallah. Uzman Kbb ciyi bulabildiniz mi?

Arı sütünü daha dün aldım difrizden cıkardı ben karısımı buzdolabinda saklıyorum ama bozuldu mu o zaman dedim karısımın içinde bişey olmaz tekken bozulur dedi
Geçmiş olsun, son durumunuz nedir acaba? Ir de yaptığınız araştırmalarda olumlu bir şeye rastladınız mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…