• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Gecmis olsun canim ne oldu neden oyle yaptiki
Tipik kadın asistan dr tripleri bence, kusura bakmasın kimse, kadın dr lar bir değişik, dinlemiyor bile, başka bir hastanenin sonuçlarını net görüyor, prof olan dr kendisi ayrı almıştı mesela önceki hastanenin sonuçlarına bakmamıştı bile, ayy neyse deli etti beni asistan hanım

Tipik kadın asistan dr tripleri bence, kusura bakmasın kimse, kadın dr lar bir değişik, dinlemiyor bile, başka bir hastanenin sonuçlarını net görüyor, prof olan dr kendisi ayrı almıştı mesela önceki hastanenin sonuçlarına bakmamıştı bile, ayy neyse deli etti beni asistan hanım

En son cikan sonucunuz neydi peki?

Ya dilime onu da denedim denemedğim kalmadı.. fırçayla sürtüyorum sabah kalktığımda yine bembeyaz.. mantar olabilir diye düşündüm mantar için gargara verdi doktor yine geçmiyor.. napcağımı şaşırdım gerçekten :( korkuyorum.. bazen sabah kalktığımda kan geliyor tükürükle beraber neden bilmiyorum kanser miyim diye bile düşünüyorum ya
Geçmiş olsun, dilinizin son durumu nedir acaba? Umarım geçmiştir. Bende de aynı sorun var. :(

Arkadaşlar merhaba.. ben de bu illeti 3 ay önce kaptım.. hem de çok kötü bi şekilde 3 tip(biri yüksek riskli) biri siğil yapanı. O kadar moralim bozuk ki .. boğazımdan ara ara kan geliyor tükürükle beraber. İlk başta da boğazım çok ağrımıştı. Boğazımda ya da ağzımda çıkmış mıdır sizce?? Dr. Hakan a gittim ağızda 18 ve 16 dam kork o da sende Yok dedi siğil çıksaydı önce dudağında çıkardı dedi çok korkuyorum.. uzun zamandır beyaz bi tabaka var dilimde bi türlü geçmiyor mantar mı dedim mantar ilacı da kullandım ama geçmiyor.. ne yapacağımı bilemiyorum :(
Dilinizdeki beyazlık geçti mi acaba? Benim de dilimde beyazlık var. Napsam geçmiyor. Gün ici de azalıyor sabah yine aynı. :( hpv yle mi bağlantılı yani? :(

Kizlar benim siğil kondilom denildi anusum de vardı vajina da yok diye biliyorum smear yapıldı negatif çıktı sonuç yani yokmu oluyor vajinada asi mi olsam
Daha önce de söylemiştik size smear hpv varlığına bakmıyor ayrı bir testi var hpv DNA diye onu yaptırın doktorda ketemde yada sağlık ocağında

Öncelikle geçmiş olsun. Ahcc kullanıyor musunuz? Nerden alıyorsunuz? Benim ağzımda çıktı ve ne yapacağımı bilemiyorum, aklımı kaçırmak üzereyim. Öyle aktif bir cinsel yaşantım yok, evdekilere çaktırmamak ve bulaştırmamak için dikkat ediyorum. Şüpheleniyordum, dilim beyaz olduğundan, ama doktorlar bişi yok deyip gönderdiler hep, ben netten araştırdım, en son bir yer buldum, agizdan sürüntü verdim. 3 hafta sonra sonuç. Ama simdi siğiller cikmaya başladı. Ne yapacağımı bilemiyorum, genitali yaktırdım, ama ağız olunca başka. Öpüşmekle bulaştığını düşünüyorum, erkek arkadasimin agzinda değişik bir tat vardı, disler filan bakimlidir, aklima baska bir sey de gelmedi, bilmiyordum da zaten böyle hastalıkları. Ağız kokusu yok, nişasta tadi gibi, nisasta kokusu gibi, kötü koku veya tat değildi. Başına gelen varsa lütfen paylassin deneyimlerini. Benim bağışıklık zayıf bir de, ıgD alt sınırın da altında. Çok korkuyorum. :KK43: hayatım kaydı:KK43:(
Korkma canım inş onuda atlatırsın bol bol karbonatlı suyla gargara yap ama tabi öncelikle doktora gitmelisin vardır ağız içinde bir çaresi bağışıklık güçlenir ben kullanamadım ama kullanan çok bence hemen al ve başla İnş geçecektir. Ayrıca elma sirkesi ağzında uzun süre tut onunda iyi geldiğini duymuştum. Bir zararı yok denemekte fayda var

Arkadaslar cok pahali ucretler neden devlette yaptirmiyorsunuz.benim doktorum her sene hpv dna yaptir pozitifse kolposkopi hakkin var ama negatif olmussan gerek yok dedi.bende bundan sonra her sene hpv dna yaptiracam

Arkadaslar cok pahali ucretler neden devlette yaptirmiyorsunuz.benim doktorum her sene hpv dna yaptir pozitifse kolposkopi hakkin var ama negatif olmussan gerek yok dedi.bende bundan sonra her sene hpv dna yaptiracam
Benim o an ne gözüm para gördü nede kaybedecek vaktim yoktu çünkü biranda şok olmuştum pozitif olduğumu öğrenince o yüzden özele gittim hem anestezi ile yaptı kolposkopi yide biyopsiyi de psikolojik olarak hiç müsait değildim devlet hastanesinde yaptırmaya anestezi vermeden yapılıyor diye korktum açıkçası birde 1 haftada sonuçlarım çıktı devlette 1 ayda çıkıyormuş

Benim o an ne gözüm para gördü nede kaybedecek vaktim yoktu çünkü biranda şok olmuştum pozitif olduğumu öğrenince o yüzden özele gittim hem anestezi ile yaptı kolposkopi yide biyopsiyi de psikolojik olarak hiç müsait değildim devlet hastanesinde yaptırmaya anestezi vermeden yapılıyor diye korktum açıkçası birde 1 haftada sonuçlarım çıktı devlette 1 ayda çıkıyormuş
Ben de ayni durumdaydim smear i vereli ve cin2 cikali 1 ay olmustu devletten smear 1 ay bekle sonra kolposkopi karari çıksınonun icin sira bekle sonra sonucu bekle riske atamazdim.benim sanirim agresif hizli gelisiyor.bir keresinde 6 ay icinde smear verdigim halde rutin smearime gittigimde cin3 le karsilasmistik.Evet cok para ama mecbur kaliyorum.Bir de guvendigim doktordan vazgecemiyorum

Korkma canım inş onuda atlatırsın bol bol karbonatlı suyla gargara yap ama tabi öncelikle doktora gitmelisin vardır ağız içinde bir çaresi bağışıklık güçlenir ben kullanamadım ama kullanan çok bence hemen al ve başla İnş geçecektir. Ayrıca elma sirkesi ağzında uzun süre tut onunda iyi geldiğini duymuştum. Bir zararı yok denemekte fayda var
Aynen dediklerinizi deniyorum, bakalım inşallah. Yazdığınız için de ayrıca teşekkür ederim. Sağlıklı günler diliyorum.

Özge cim öncelikle geçmiş olsun ben de ağız ve boğazda hpv korkusu çok olarak seni takip etmeye çalışıyorum verdiğin bilgiler için ayrıca tşkler bahsettiğin yanak içi ve dildeki Ağrılı lezyonlar hpv miymiş daha önce dil altından patalojiye gitmişti biliyorum ama bunlar?doktora sıl sık gidiyor musun bu konuda uzman pek yok maalesef iyi bir kkb ci bulursan bu konuda uzman bizimlede paylaşırmısın şu anda yaptığım 6 ayda bir kkb gidip endoskopi ile ağız ve boğazı taratıyorum bana kalsa Heray gidecem ama doktor gelme diyor;)ben de yüksek riskli hpv var smear takibindeyim ayrıca
Geçmiş olsun. Son durumunuz nedir acaba? Benim bademciklerde bir şeyler çıktı, korkuyorum, deli gibi araştırıyorum. Test yaptırdım ama sonuçlar henüz çıkmadı.

Tatlim,ust dudagin diseti ile birlestigi yerde( üst dudagi kaldirip oyle bakma gerekiyor yoksa görünmüyor ve ayrica bu bolge agri da yapmadi) uzun sarkik et parcasi... 2 kbbci gördü. Dogal yapi dedi. Ben inanmadim, çünkü 34 yasima kadar boyle bisi olsa bende muhakkak bilirdim diyr dusunuyorum. Evet bakilmayacak yerde ama pataloji sonucum hpv dedigi için kbbcilerin bilgisizligine verdim. Dermatolog sigil dedi. 2. Kez krioya tabi tutuldu. %50 oraninda küçülme var... kbbciler yanildilar.... yanak ic kisimlarda her iki yanakta da sert agrili şişlikler olustu. Bunlar sanki kocaman sivilceler gibi gorunuyolar. Nasil desem... bi yeşil mercimek tanesi kadar büyükler ve yine zor görünen yerdedir. Agri sayesinde farkettim. Zor gördüm. Kbbciler bunu da gormemisti. Cunku agri olustugunda gitmistim tekrar kbbciye. Cikarken agridilar artik agrimiyolar. Bunlar diger agiz ici sigillerime benzrlemiyolar ama zamanlamalari manidar... ben dokusal farkliliga bagliyorum lezyonlardaki farklilikgi. Sigilden baska bisi olma ihtimalleri aklima gelmiyor.

Ayrica dil ustunde ve yaninda 2 tane var. Bunlar beyaz basli; tipki googledaki gibi goruntu. Agrili ama hafif siddetli. Bublarin agrilari gecmedi. Sanirim icerde hala büyüyolar... ( korku filmi gibi) özellikle detaylandiriyorum ki rahatlayin benzer durumlar yoksa. Herhalukarda agzi dermatologa gosterme taraftariyim cunku onlar sigille daha hasir nesir... genel kanaatim bu.

Dermatolog hepsine krio yapti. Zaman lazim ise yariyo mu gormek için... ben haftada 2 gun falan doktordayim.. islerim aksiyo falan ... Henüz uzman bi kbbci bulamadim... 5 tane kbbxi denemisimdir... arayistayim hala... bulursam elbette paylasicam hic merak etme ;)
Çok geçmiş olsun. Son durumunuz nedir acaba, iyi sonuçlara ulaşmışsınız inşallah. Uzman Kbb ciyi bulabildiniz mi?

Arı sütünü daha dün aldım difrizden cıkardı ben karısımı buzdolabinda saklıyorum ama bozuldu mu o zaman dedim karısımın içinde bişey olmaz tekken bozulur dedi
Geçmiş olsun, son durumunuz nedir acaba? Ir de yaptığınız araştırmalarda olumlu bir şeye rastladınız mı acaba?

Back