Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gida takviyesi ya dogaldir diye dusunuyorum ama tabi benimde tereddutlerim var.Günde 6 tane içiliyormuş evet etkisi iyi olabilir ama o kadar kimyasal almak mide bağırsak karaciğer için hatta iyi değil ben de karar veremedim
Yok ben bir doktora sordum Gıda takviyesi de olsa onlar uzun süre rafta korunması için madde içeriyor ve uzun dönemde bu tarz ilaçların kullanımı kolon kanseri yapar dedi en güzeli bağışıklık için gıdanın kendisidir bu tarz şeyler kullanma demişti 5 sene önceGida takviyesi ya dogaldir diye dusunuyorum ama tabi benimde tereddutlerim var.
Yanlış anlaşılma olmasın uzun dönemde ve sık kullanımı iyi değil ilaçların
Orasida dogru dogal olarak tuketsek daha iyiYok ben bir doktora sordum Gıda takviyesi de olsa onlar uzun süre rafta korunması için madde içeriyor ve uzun dönemde bu tarz ilaçların kullanımı kolon kanseri yapar dedi en güzeli bağışıklık için gıdanın kendisidir bu tarz şeyler kullanma demişti 5 sene önce
Eger bagisikligi yuksek tutmak icinse bu ilac,burada duyduguma gore bayagi pahaliymis immune arttirici yasal onayli bir cok ilac var eger oyle bir ilacsa ben olsam bunlardan secim yapardim.1 doktora ve eczaneye sorduk haberleri bile yoktu ahccden . Bu hafta kendi doktoruma sorucam ona gore alicam. Birde soyle dusunuyorum bu bir gida takviyesi sonucta hpv tamamen kesin bir sekilde yok etme vaadi yok. Ama bagisikligi guclendirdigi icin tekrarlamisini iyilesme suresini kisaltiyo. Bence denemeye deger diye dusunuyorum tabi yan etkisi yoksa .
Eczane ilaclarindan mi ?Eger bagisikligi yuksek tutmak icinse bu ilac,burada duyduguma gore bayagi pahaliymis immune arttirici yasal onayli bir cok ilac var eger oyle bir ilacsa ben olsam bunlardan secim yapardim.
Evet doktorunuzun onerecegi immune ilaclarindan kullanabilirsiniz.eger amac bagisikligi yuksek tutmaksa.Ahcc nin hpv ile iliskilendirilmesi olmamis.kendi doktorum da gereksiz para harcamasi safsata diye soyledi.Eczane ilaclarindan mi ?
Evet, internetten baktım. Bademcikler şiş be kırmızı bu ayrı, bademcikler uzerinde bir şeyler varSiğil oluştuğunu internetten baktığınız görsellerden yola çıkarak mı söylüyorsunuz? Şişlikten bahsettiğiniz şey bademcik mi? Çok fazla gerilmişiniz sonuç çıkmadan kesin bir yargıda bulunmayın bence,belkide başka bir şeydir bağışıklık sisteminizde problem vardır vs. Çünkü ağızda görülme olasılığı çok çok düşük ihtimal aslına bakarsanız.
Bağışıklığınız neden o kadar düşük peki? Onun için araştırma yaptınız mı?Evet, internetten baktım. Bademcikler şiş be kırmızı bu ayrı, bademcikler uzerinde bir şeyler varburdan okuyoruz ağızda da olabildiğini.
Inşallah yoktur. Bağışıklık için test uaptirdim igD yerlerde
alt sınırın da altinda. Umarım siz halısınızdır
![]()
Bademcik te faranjit olabiliyor bir de ona bakın onunla karıştırıyor olabilirsiniz bence yok siz panik yaptınız inş öyledirEvet, internetten baktım. Bademcikler şiş be kırmızı bu ayrı, bademcikler uzerinde bir şeyler varburdan okuyoruz ağızda da olabildiğini.
Inşallah yoktur. Bağışıklık için test uaptirdim igD yerlerde
alt sınırın da altinda. Umarım siz halısınızdır
![]()
Faranjit tahmin ediyorum o var zaten de, bademcik uzerinde ettrn kabarcik yapmiyor diye biliyorum, insalalh dediginiz gibidir.Bademcik te faranjit olabiliyor bir de ona bakın onunla karıştırıyor olabilirsiniz bence yok siz panik yaptınız inş öyledir
Hipotiroid sorunum varBağışıklığınız neden o kadar düşük peki? Onun için araştırma yaptınız mı?
Bir de dilimde gecmeyen beyazlik oluştu, pas, gun icinde gidiyor, ertesi gün yine oluyor, dr lar sorun yok diyor ama benim dilim oyle değildi. Diş etlerim de çok acik renk oldu. Gerci bu demir, D vitamini ve B12 eksikligim var, ondan olabilir. insan kendini ailesine ve cevresine karsı sorumlu hissettiğinden, Allah korusun bir şey varsa onlara risk olusturmak istemem, ki dr lar bisi yok dese de ben guvenemedigimden her seyime dikkat edoyorum, bu da psikolojimi olumsuz etkiloyor, kahroluyorum tabi. Sonuçların çıkma süresi kısa olsaydı..Bademcik te faranjit olabiliyor bir de ona bakın onunla karıştırıyor olabilirsiniz bence yok siz panik yaptınız inş öyledir
Hmm anladim Ben sekiz senwdenHayır olmuyor ama sadece alınan tipe karşi bağışıklık kazanıyor vücut
Bencede en mantiklisi oyle olurBence en mantiklisi negatif olduktan sonra asi yaptirmak
Bence doktorlar belki çok bilgili değil falan deniliyor ama en azından gösterdiğiniz şeyin siğil olup olmadığını anlarlardı diye düşünüyorumHipotiroid sorunum vargerçi iyi bi kbb diye gittiğim dr bağışıklığın iyi dedi ama op. Jinekolog iyi değil dedi çünkü asıl baktığımız IgD dedi, o da sizin alt sınırın da altında dedi
![]()
Az önce sisli etfalden bir asistan dr tarafından geldiğime geleceğime pişman edildim, tek istediğim bir kez daha muayene olmaktı, smear bile alınmadı, bir dayak yemedigim kaldı gerçekten.