- 3 Aralık 2019
- 59
- 11
- 3
- 29
Googleye dil anatomisi yaz karsilastir. Belki dogal yapiyi sigil zannediyosundur . Bende oyle zannettim doktor dogal demiati bide fotograftan karsilastirdimSigara ve alkol kullanmıyorum, zararli seylerden de hep uzak durdum, benim dilim pembeydi, sağlıklıydı. Sağ yanda pütürlü bi çıkıntı var, dil köküne doğru. Dr normal demişti, ama şimdi büyüdü gibi bir de ona yakın iki tane birbirine yakin yağmur damlacığı gibi bir şey çıktı. Diger tarafta da iki tane aynı sekilden çıkmış, çok minikler. 20 lik disimin yanindaki sert damakta, arka duvara doğru şeffaf bir kabarcık. Alt dudak icinde ve küçük dil üzerinde de seffaf bi kabarcık. Be de bademcikler üzerindekiler. Çok araştırmaktan stresten mi oldu bilemiyorum. Ama var bir şeyler, bu zaman kadar hiç olmayan şeyler.yanılmak için dua ediyorum. Çok korkuyorum.
Teşekkür ederim desteğiniz için, dilerim ki siz haklı çıkarsınız. Sağlıcakla kalın.canım bak dil kökünde sağ ve solda baya yuvarlak yapılar var onlar kendi yapısı dilin ayrıca su damlacıkları sıcak şey içince olabiliyor 1. 2 güne patlar farketmezsin bile bence sen bunu çok taktın onlar siğil olsa doktora gitmişsin hiç farketmez ler mi dil kendini çok çabuk yeniliyormuş çok nadir dil de bence kendini yıpratma çok doktor anlardı
Kızlar yarın sabah kolposkopi yapılacak.
hpv 16.enson cin1 cıkmısti hpv16 yine pozitif gelince tekrar kolposkopi gunu verdiler.umarim iyi sonuclar alirim.
Gerçekten miKızlar ahcc hakkinda cok soru sordum ama simdi bi sitede gordum biri yazmis eczaneye sordum diyalize kadar goturur yan etkileri cok fazla diye . Sizce dogrumu gida takviyesinin yan etkileri gorulur mu ? Kullanip da yan etkisini goren var mi bu konuda yorumlarınız cok onemli benim icin
Benimde oyle hatta emin oldugum an siparis vericem . Cunku kafam da hep boyle kuruyorum "ahcc kullanicam 6 ay sonra negatif olucam " diye . Hic kotusunu dusunmek yada umudumi kaybetmek istemiyorum. Bu hafta doktora da sorucam ahccyi buraya da yazar bilgilendiririm. Ama kullananlar yan etki gordunuz mu ?Gerçekten miben de araştırıp duruyordum, bi umuttu benim için de
Canım ben ahcc kullandım. 6 ay duzenli kullanmasam da düzenli 2 kutu bitirdim. Hiçbir yan etkisini görmedim sadece sabah sabah 6 kapsul yutunca ister istemez bi miden kalkıyor o kadar. Siğil durumumsa 6 aydır görünen hiçbir şey yok. Ama bu ahcc kaynaklı mı yoksa bağışıklığın bir oyunu mu ona bir şey diyemeyeceğim.Benimde oyle hatta emin oldugum an siparis vericem . Cunku kafam da hep boyle kuruyorum "ahcc kullanicam 6 ay sonra negatif olucam " diye . Hic kotusunu dusunmek yada umudumi kaybetmek istemiyorum. Bu hafta doktora da sorucam ahccyi buraya da yazar bilgilendiririm. Ama kullananlar yan etki gordunuz mu ?
Amın insallah hepimiz sifa bulalim bir anonceGüzel haberlerini bekliyoruz 4 gözle Bembocum, yarının ter temiz geçsin inşallaaahh
Kızlar ahcc hakkinda cok soru sordum ama simdi bi sitede gordum biri yazmis eczaneye sordum diyalize kadar goturur yan etkileri cok fazla diye . Sizce dogrumu gida takviyesinin yan etkileri gorulur mu ? Kullanip da yan etkisini goren var mi bu konuda yorumlarınız cok onemli benim icin
Simdi normalde bi kere negatif olduk tan sonra o virusu yeniden alma gibi bi durum olmuyor degilmi?Kızlar çok uzun zamandır buraya uğramıyordum. Yazilanlari okuyunca biraz aklım karıştı. Şimdi bu hpv bağışıklık tarafından atılsa dahi ilerde hamilelikle vs tekrarlama durumu var mı aynı tipin? Öyle bir durum varsa bu baya korkunç. Alınan negatifler çöp mü o zaman?
Hayır olmuyor ama sadece alınan tipe karşi bağışıklık kazanıyor vücutA[
Simdi normalde bi kere negatif olduk tan sonra o virusu yeniden alma gibi bi durum olmuyor degilmi?
Cuma gunu biyopsi oldum.kendim icin doktoruma sordugumda eger ise yarasaydi hpv den hasta olan kimse kalmazdi bosuna parani harcama boyle seylere dedi.baska doktor gorusu varsa yazarsa sevinirimBenimde oyle hatta emin oldugum an siparis vericem . Cunku kafam da hep boyle kuruyorum "ahcc kullanicam 6 ay sonra negatif olucam " diye . Hic kotusunu dusunmek yada umudumi kaybetmek istemiyorum. Bu hafta doktora da sorucam ahccyi buraya da yazar bilgilendiririm. Ama kullananlar yan etki gordunuz mu ?
1 doktora ve eczaneye sorduk haberleri bile yoktu ahccden . Bu hafta kendi doktoruma sorucam ona gore alicam. Birde soyle dusunuyorum bu bir gida takviyesi sonucta hpv tamamen kesin bir sekilde yok etme vaadi yok. Ama bagisikligi guclendirdigi icin tekrarlamisini iyilesme suresini kisaltiyo. Bence denemeye deger diye dusunuyorum tabi yan etkisi yoksa .Cuma gunu biyopsi oldum.kendim icin doktoruma sordugumda eger ise yarasaydi hpv den hasta olan kimse kalmazdi bosuna parani harcama boyle seylere dedi.baska doktor gorusu varsa yazarsa sevinirim
Bence en mantiklisi negatif olduktan sonra asi yaptirmakA[
Simdi normalde bi kere negatif olduk tan sonra o virusu yeniden alma gibi bi durum olmuyor degilmi?
Günde 6 tane içiliyormuş evet etkisi iyi olabilir ama o kadar kimyasal almak mide bağırsak karaciğer için hatta iyi değil ben de karar veremedim1 doktora ve eczaneye sorduk haberleri bile yoktu ahccden . Bu hafta kendi doktoruma sorucam ona gore alicam. Birde soyle dusunuyorum bu bir gida takviyesi sonucta hpv tamamen kesin bir sekilde yok etme vaadi yok. Ama bagisikligi guclendirdigi icin tekrarlamisini iyilesme suresini kisaltiyo. Bence denemeye deger diye dusunuyorum tabi yan etkisi yoksa .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?