• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

merhaba arkadaslar bende tip 16 var ve hic sigil yok, yeni ogrendim bi ay oldu diyebiliriz. ahcc aldim ama bende ishal yapti, hic boyle bi sey yasayan oldu mu :( smear temizdi bu arada ondan doktorum biyopsi yapmadi.

kızlar bende siğil çıktı doktor genital siğil dedi yakıcaz dedi 1 hafta sonra ama hiç test yaptırmadı neden ki hepinize test yaptırmışlar

hiç yaktıran var mı sanırım genel anestezi uygulayacaklar lokal anestezi değil inşallah öyle olur ben acıya dayanamam çünkü

yaktiran oluyor evet ben yaktirmadim ama forumu karistirirsan bulabilirsin. doktorlar dayanamicagin bi aciyi yasatmazlar merak etme :) 1 tane mi var?
1 tane var ama çok küçük değil vajinanın girişinde dışarda hemen 2331 tane sayfa var hepsini okıycaktım nerdeyse kafayı yedim :(

merhaba arkadaslar bende tip 16 var ve hic sigil yok, yeni ogrendim bi ay oldu diyebiliriz. ahcc aldim ama bende ishal yapti, hic boyle bi sey yasayan oldu mu :( smear temizdi bu arada ondan doktorum biyopsi yapmadi.
En önemlisi smear temiz diye biyopsi yapılmaması olmamış çünkü benimde smear temizdi ve biyopsi sonucum cin 3 geldi

30 yaşın altına ancak özel ve üniversite Hastanesinde yapılıyor
ilk gördüğümde biraz daha büyüktü karnabahar gibiydi doktor bakmadan mantar demişti travazol sürmüştüm acayip yakmıştı küçülmüştü ama sonra kremin etkisi yakması geçince bidaha gittim bu sefer baktı ve siğil var yakıcaz dedi 2 gün sonra gel dedi çok şaşırdım sonra anestezi uygunmu diye testler yaptırdım grip olduğum için yapılamıyormuş iyileşince yaptırıcam inşallah bidaha da olmaz

ilk gördüğümde biraz daha büyüktü karnabahar gibiydi doktor bakmadan mantar demişti travazol sürmüştüm acayip yakmıştı küçülmüştü ama sonra kremin etkisi yakması geçince bidaha gittim bu sefer baktı ve siğil var yakıcaz dedi 2 gün sonra gel dedi çok şaşırdım sonra anestezi uygunmu diye testler yaptırdım grip olduğum için yapılamıyormuş iyileşince yaptırıcam inşallah bidaha da olmaz
Umarım olmaz daha çok gençsin. Takviye al direncini bağışıklığını yükselt sigara içiyorsan bıtak

Umarım olmaz daha çok gençsin. Takviye al direncini bağışıklığını yükselt sigara içiyorsan bıtak
sigarayı bırakmazsam geçmez mi ki çörek otunu okudum forumda onu yiyorum tadı da iğrenç. bir de çay ağacı yağı ve sirke döktüğüm pamuğu oraya koymuştum sabah kalkınca yoktu içine koymamıştım içine kaçmış olabilir dedim doktora o da bişey olmaz regl olunca atılır o dedi nasıl atılsın pamuk ya şişerse o tamponlar gibi toksik şok geçirmeyeyim bi kızın ayağı kesilmiş yazık :( :( :(

Back