• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Valla kusura bakma hem hamilesin hem sorduğun soru oral seks 😂😂😂
merhaba ben daha siğil olduğunu anlamadan ilişkiye girdik ama vardı orda sonra gördük ve ben de o da oral yapmıştı prezervatif de kullanmadık tabi hastalık olduğunu öğrenince bidaha yapmadık bir de doktorum siğilleri yakıcaz dedi antestezi için grip olmamam gerekiyormuş kulak burun boğaz doktoruna grip için göründüm bişey olsaydı görürdü dimi doktor. korktum şimdi içime kurt düştü bende siğil var ama erkek arkadaşımda yok

30 yaşın altına ancak özel ve üniversite Hastanesinde yapılıyor
Ben devlet hastanesinde yaptırdım. Yaşım tutmadığı için ketem devlet hastaneleri almak zorunda demişti. Gittim zorluk çıkarttılar. Ketem, hastane zorluk çıkartırsa şikayet edeceğinizi söyleyin demişti. Öyle yaptım yine zor oldu ama yaptılar. Tehditle iş yaptırıyoruz şaka gibi.

Ben devlet hastanesinde yaptırdım. Yaşım tutmadığı için ketem devlet hastaneleri almak zorunda demişti. Gittim zorluk çıkarttılar. Ketem, hastane zorluk çıkartırsa şikayet edeceğinizi söyleyin demişti. Öyle yaptım yine zor oldu ama yaptılar. Tehditle iş yaptırıyoruz şaka gibi.
Vardır mutlaka bir sebebi yapılmamasının yaş sınırı vardır vs vs yoksa neden zorluk çıkarsınlar onlarda işini yapıyor sonuçta

yok hayir yapilmadi, dedigim gibi smear testim temiz cikti hpv 16 cikti. doktorum onermedi. takipte kalalim dedi. o gunden beri saglikli besleniyorum, sigarayi biraktim vs.
Hpv 16 yani onkolojik tip smear temizde olsa mutlaka kolposkopi ve biyopsi gerekli bence başka bir hekim ile görüşün dediğim gibi benimde hpv 16 ve smear temiz idi hatta kolposkopi görüntümde gayet normaldi ama biyopsi cin 3 geldi konizasyon oldum yaş kaç

kesinlikle oyle yapacagim. sizin tipiniz neydi? ben yakin bi zamanda ahcc ye de basladim ama 6 tane aldigimda yan etki yapti. siz kullaniyor musunuz?
Tip 16 benimde hayır ahcc kullanmıyorum çok etkisi olduğunu düşünmüyorum açıkçası başka takviyeler alıyorum yeşil çay immotor kompleks propolis ve çörek otu yağı gibi

Back