- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
Bakın beni ikna etmek Zorunda değilsiniz zaten :) ben size 2 aydır çeşitli devlet kurumlarından bizzat giderek aldığım cevapları yazıyorum. Ankara’da yaşıyorum toplum sağlığı evime 10 dakika gittim konuştum. Elime bir kaĞıt yazıldı aile hekimim arandı Bilgi verildi yanımda. Gidin hem DNA testi yapılsın hemde gerekli diğer işlemler sonrasında yapılacak dendi. Aile hekimim 10senelik aile hekimim artık aileden oldu gerçekten. Gittim ancak sisteme girince hata verdi. Devlet hastanesine gitmem söylendi. Gittim alamıyoruz DNA keteme git dendi. Gittim yaş sınırı burada da varmış. Tekrar doktoruna git almak zorunda dendi. Gittim konuştum zor bela aldırdım. Aşı peki dedim. Vurmuyoruz dedi. Tekrar toplum sağlığına gittim aile hekimleri yapıyor ancak yaş sıkıntınız var dendi. Devlet hastanesinde taşıyıcı olduğunuz taktirde vurulur dendi. Şimdi ne kime nasıl inanayım? Sizde sağlıkçı olarak cebimden almam gerektiğini söylüyorsunuz. Bu insanlar neden ben ve eşim bu kadar siğil taşıyıp risk altındayken 2 aydır oyalıyor? Sağlık başkanlığına doktor isimler ve kurumlar adına şikayette bulundum ve bu aşı gerçeğinin tarafıma nasıl işlediğinin anlatılmasını istedim. Pazartesi sabahtan aranacağım. Bakalım ne sonuç gelecek... ben öğrendiklerimi ve başımdan geçenleri aktardım. Gerçeğini bilsem sonuca varırım zaten.Umarım ve keşke sizin dediğiniz gibi olsa kaç yaş olması gerekiyormuş bu arada kanser haftası yapılan yani bir ay önce haberi okursanız aslında yardımcı olur şu an ben ne söylesem sizi ikna edemeyeceğim hpv aşı takvimine girdi mi yazın çıkar bir yıl içinde aşı takvimine girmesine 11_12 yaş gurubuna yapılması planlandığı yazıyor