- 15 Eylül 2018
- 1.049
- 1.934
- 133
Kişisel sebepler olabilir. Canım rahat ol. Gidecek bi sürü yabancı çalışma, makale okudum. Geçiyor. Ama mutlaka takip ettirmek lazım. Yanş psikolojik olarak iyi olduğunda geçmeyen ne var. Bazı şeyler sınav. Allah başka dert vermesin diyorum benBenim 1 bucuk sene oldu neden atilmadi
Tekrar cikanlarda oluyormus bazi yorumlarda okudum tekrar tekrar cikarsa yaktirmak pahali olucak herseferinde nasil ustesinden gelinir boyle
Merhana canim bisey sormak istiyorum sen 1 bucuk yil boyunca hic hpv testini tekrarlamdinmi hangi tip vardi sendeAramıza yeni arkadaşlar katılmış malesefkızlar geçmiş olsun hepinize.. moralinizi bozmayın bilen bilir bu başlıkta eskilerden biriyim 1 buçuk yılın sonunda umarım negatifi görürüm sonuç ve dualarınızı bekliyorum
Ben tip baktirmadim. Sadece bende hpv olduğunu biliyordum tipini değil.. kafama takmamak için baktirmadim. Bu ilk baktirisim umarım öğrenmeden negatif alırımMerhana canim bisey sormak istiyorum sen 1 bucuk yil boyunca hic hpv testini tekrarlamdinmi hangi tip vardi sende
Oral da yapmayiver canım yahu sende sordugun soruya bak adama tedavi oluyorum senin zevkini dusunemiycem şuan diyemiyor musun tabi sende istiyorsan orası ayrıPrezarvatif takiliyken oral yapilsa yinede sigil gecer mi ?
Oral da yapmayiver canım yahu sende sordugun soruya bak adama tedavi oluyorum senin zevkini dusunemiycem şuan diyemiyor musun tabi sende istiyorsan orası ayrı
[/QUOTE
Duzgun soru sorduk bilgin varmi bu konuda diye.karış demedik
Bagisiklik icin ne kullanmisBiliyorum canım. Okudum duydum. Beterin beteri var deyip derdimize sahip çıkıp tedavimizi olacağız. İnşallah gidecek. Ben öyle dua edip rahatlıyorum ve hissediyorum. En yakın arkadaşım atlattı. Gelde bağışıklık sistemi hastalığı vardı. O bile atlattı düşün bizim için ne ki?
Suan hamileyim tedavi olamiyorum vajinama baktigimda hep moralim bozuluyo buyumuslerKişisel sebepler olabilir. Canım rahat ol. Gidecek bi sürü yabancı çalışma, makale okudum. Geçiyor. Ama mutlaka takip ettirmek lazım. Yanş psikolojik olarak iyi olduğunda geçmeyen ne var. Bazı şeyler sınav. Allah başka dert vermesin diyorum ben
Valla kusura bakma hem hamilesin hem sorduğun soru oral seksSuan hamileyim tedavi olamiyorum vajinama baktigimda hep moralim bozuluyo buyumusler
Hamilelere yasak diye biseymi varValla kusura bakma hem hamilesin hem sorduğun soru oral seks
Senin sorduğun soruların cevabı burda yok doktoruna sor kimse sana prezervatifle oral seks yap diye bi tavsiye vermeyecek bu topicte eminimHamilelere yasak diye biseymi var
Hhaha :) sonucunu bekliyorum umarım negatifi alırsınSenin sorduğun soruların cevabı burda yok doktoruna sor kimse sana prezervatifle oral seks yap diye bi tavsiye vermeyecek bu topicte eminim
Çok sağol canım umarım ❤ en kısa zamanda hepimiz negatif olalım inşallahHhaha :) sonucunu bekliyorum umarım negatifi alırsın
Yaktirdinmi sigilleriBenimde Ocak 5'te test tekrarım var hanımlar eski erkek arkadaşımda vardı siğil, yüksek tipleri tarattım tipi düşük olduğu için hangi tip bilmiyorum öğrendikten sonra 5 ay imutor kullandım ev yapımı kefir,yoğurt ve keçi peyniri tükettim. Her 2 ayda bir kontrole gittim,sigara kullanmama rağmen (ki bırakmak ne mümkün ilk öğrendiğimde yiyordum resmen sigarayı) ara ara alkol hiç siğil çıkartmadım ne dış genitalde ne içte. 2.5 ay sonra negatif mi oldu olmadı mı öğrenicem bakalım 1 yılda oluyor mu olmuyor mu anlamış olacağız hep beraberMoral bozmadan devam. Bide folik asit+demir ilacı kullanıyorum bu ara. Bakalım ne olacak
Bilgin olmadigi konuda cevap yazma istedigim soruyu sorarim bunun icin burasi acilmisSenin sorduğun soruların cevabı burda yok doktoruna sor kimse sana prezervatifle oral seks yap diye bi tavsiye vermeyecek bu topicte eminim
Evet çıktı 20 gün içinde döküldü kayboldu. 2.5 sene oldu bir daha çıkmadı çok şükür ama araştırmak istiyorum eşimde var şu anSigil kendiliğinden nasil dökuldu canim gectimi sigillerin
Ketem fakülteler ücretli bakıyor 1.500 den başlıyor dedi. Kadın doğumlar ücretsiz yapıyor dedi. Smear verirken kadın doğum ketem yapıyor demişti. İyice karıştı ortalık. Tekrar kadın doğumdan randevu aldım. Ama şimdi de regl oldum. Mecburen bitimini bekleyeceğim.Fakülte yapıyor 30 yaş altına ama yüksek tiplere bakıyor düşükse tipini öğrenemiyorsun
Hangi tedavileri uyguladin nasil cikmadi birdahaEvet çıktı 20 gün içinde döküldü kayboldu. 2.5 sene oldu bir daha çıkmadı çok şükür ama araştırmak istiyorum eşimde var şu an
Yaktirdinmi sigilleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?