• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Yaktirma islemi fiyati nekadar ozeldemi yaktirdin her seans ucreti ayrimi
Muayene ve yaktırma 1500 smear ve hpv testler 1000 tl. Ben ilk defa yaktırdım. Ve bence bir daha çıkmayacak. Hatta küçülmeye başlamıştı benimkiler ama yine de yaktırdım. Az sayıdaydı zaten. Achh almıycam okudum. Denizli’de üretilen bir mantar varmış arkadaşım onu kullandı bende onu getirtcem bağışıklık güçlendirmek için. Bakalım hayırlısı olsun 3 hafta sonra kontrol muayene var. 🙏 inşallah bitecek bu acı.

Aramıza yeni arkadaşlar katılmış malesef 🥺 kızlar geçmiş olsun hepinize.. moralinizi bozmayın bilen bilir bu başlıkta eskilerden biriyim 🙋🏼‍♀️ 1 buçuk yılın sonunda umarım negatifi görürüm sonuç ve dualarınızı bekliyorum 🙈
Canım senin yazdıkları görmedim. Sen nasıl negatif oldun.

merhaba uzun bir süre olmuş mesaj yazalı ama bir süredir giremediğim için nete yeni gördüm. ben de hpv li bir anne adayıyım. tip 51 var bende de. geçen sene temmuz ayında siğil yaktırdım bir daha çıkmadı çok şükür. hamile kaldığım andan beri tetikteyim bağışıklık sistemi zayıfladığı için siğil çıkabilir diye. siğilleri yaktırdığım doktorda çıkabilir dedi. iki ayrı hekim ile görüştü ikisi de aktif siğil yok ise doğum anında normal doğum olabilir dedi. hatta doktorlardan biri siğil çıksa bile yeri doğumu engellemeyecek şekilde ise normal olabilir dedi. bence sen de doktorun ile açık açık konuş eminim seni ona göre yönlendirecektir.
Ben vajina ve makat içinde çok yatırdım belki 200 adet 1 yıl bıyunca

İnşallah canım benim, güzel haberlerini bekliyoruz
Siğil 2.5 sene önce çıkmıştı kendiliğinden döküldü. Ama şimdi eşimde var :( korkudan gittim smear verdim ama bayram girdi araya hpv yarına kaldı. Aşısını nasıl olacağım onu hiç bilmiyorum yarın soracağım. Teşekkür ederim canım benim sağol 💜💜🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Siğil 2.5 sene önce çıkmıştı kendiliğinden döküldü. Ama şimdi eşimde var :( korkudan gittim smear verdim ama bayram girdi araya hpv yarına kaldı. Aşısını nasıl olacağım onu hiç bilmiyorum yarın soracağım. Teşekkür ederim canım benim sağol 💜💜🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Canım eşinde siğil varsa birlikte olmayın sakın eşin de tedavi olana kadar. Gecmiş olsun en kısa sürede iyileşmeniz dileğiyle.

Canım ben hpv tip 16 taşıyorum.iki çocuğun var sezeryan ile doğum yaptım.ilk çocuğun 4 yaşında hpv olduğumu 2017 yılında öğrendim 2.çocuğumda sağlıklı.suanda takipteyim düzenli smear veriyorum
Merhaba bende de hpv 16 var cın 2 geldi sonucum tedavi oldum sınırlar temizdi . Şimdi genital bölgemde siğiller çıkıyor anlamadım

Ya Kızlar ben size bir şey soracağım. Smear verdim ama hpv taraması için toplum sağlığına gönderdi doktor biz almıyoruz aile hekimleri alıyor dedi. Gittim 30 yaş sınırı Çar keteme git dedi. Bugün keteme gittim yine 30 yaş sınırı varmış. Devlet hastanesi kadın doğuma git ya da üniversite hastanesi ama üniversite parayla bakıyor haberin olsun dediler. Ben zaten smear i devlet hastanesinde verdim hpv geçirdiğimi eşimde olduğunu da söyledim. Yapabilecekse bu testi neden beni ordan oraya gönderdi ki? Napcam hiç bilmiyorum. Sizler Ankara’da nereye yaptırdınız bu testi? Tipini öğrenip aşısını olmam gerekiyor. Ayrıca eşimde çıkan siğiller yakılacak gün aldı kanlarını verdi bekliyor.

Ya Kızlar ben size bir şey soracağım. Smear verdim ama hpv taraması için toplum sağlığına gönderdi doktor biz almıyoruz aile hekimleri alıyor dedi. Gittim 30 yaş sınırı Çar keteme git dedi. Bugün keteme gittim yine 30 yaş sınırı varmış. Devlet hastanesi kadın doğuma git ya da üniversite hastanesi ama üniversite parayla bakıyor haberin olsun dediler. Ben zaten smear i devlet hastanesinde verdim hpv geçirdiğimi eşimde olduğunu da söyledim. Yapabilecekse bu testi neden beni ordan oraya gönderdi ki? Napcam hiç bilmiyorum. Sizler Ankara’da nereye yaptırdınız bu testi? Tipini öğrenip aşısını olmam gerekiyor. Ayrıca eşimde çıkan siğiller yakılacak gün aldı kanlarını verdi bekliyor.
Fakülte yapıyor 30 yaş altına ama yüksek tiplere bakıyor düşükse tipini öğrenemiyorsun

Arkadaslar bu hpv cikan, leep yaptiran arkadaslar rahim disinda vajina vulva vs icin bir tarama yapririyor mu. Soz gelimi leep olduktam sonra smear temiz gelirse korkacak birsey yok diyebilir miyiz

Arkadaslar bu hpv cikan, leep yaptiran arkadaslar rahim disinda vajina vulva vs icin bir tarama yapririyor mu. Soz gelimi leep olduktam sonra smear temiz gelirse korkacak birsey yok diyebilir miyiz
Vulva için vulvoskopi gibi bir şey yapıyorlar galiba burda bir arkadaş söylemişti dışarı kısma da asit testi yapıyolar beyazlama varsa o bölgede var anlamına geliyormuş ama çoğu doktor bunun yanlış pozitiflio vereceğini söylemiş nevra hakan topaloglu yapıyormus bu testi

Siğil 2.5 sene önce çıkmıştı kendiliğinden döküldü. Ama şimdi eşimde var :KK43: korkudan gittim smear verdim ama bayram girdi araya hpv yarına kaldı. Aşısını nasıl olacağım onu hiç bilmiyorum yarın soracağım. Teşekkür ederim canım benim sağol 💜💜🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Sigil kendiliğinden nasil dökuldu canim gectimi sigillerin

Muayene ve yaktırma 1500 smear ve hpv testler 1000 tl. Ben ilk defa yaktırdım. Ve bence bir daha çıkmayacak. Hatta küçülmeye başlamıştı benimkiler ama yine de yaktırdım. Az sayıdaydı zaten. Achh almıycam okudum. Denizli’de üretilen bir mantar varmış arkadaşım onu kullandı bende onu getirtcem bağışıklık güçlendirmek için. Bakalım hayırlısı olsun 3 hafta sonra kontrol muayene var. 🙏 inşallah bitecek bu acı.
Tekrar cikanlarda oluyormus bazi yorumlarda okudum tekrar tekrar cikarsa yaktirmak pahali olucak herseferinde nasil ustesinden gelinir boyle

Yani anlamadım ben ne alaka sonuçta sende varsa eşine de bulaşıyor ve penisinde de hpv virüsü oluyor ee sen oral yapınca sana neden geçmiyor da eşin oral yapınca ona geçiyor mantığını anlamadım ki? Ne demek istedi tam olarak anlatır mısın biraz
Prezarvatif takiliyken oral yapilsa yinede sigil gecer mi ?

Back