• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Enfeksiyon varmi diye bakiyorlar smearde eger varsa biraz geç geciyor hpv bende enfwksiyon varda 😊 smear o anlama geliyor insallah sende yoktur canim
İnşallah canım bakalım yarın ne diyecekler. Sana da çok geçmiş olsun burdan yazarım. Sonuç geç mi çıkıyor?

arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...

çok zor durumdayım 3 yıllık evliyim 29haftalık hamileyim 3ay önce antibiyotik kullandım antibiyotik bitince hem mantar oldum şişti her tarafı hem de siğillerim çıktı bir çok doktora gittim mantarım hiç geçmedi siğillere hamilesin bir şey yapamayız dediler 3 aydır çekiyorum bu iki hastalığı mantar ve siğillerler ilk defa geldi başıma napıcağımı hiç bilmiyorum nerden geldi bu siğiller hiç bilmiyorum üzülüyorum sürekli ağlıyorum bana dua edin Rabbim tüm hasta kullarına şifalar versin çok dua ediyorum
aynı durumdayız 33 haftalık hamileyim zaten 4. aydan beri mantar ile uğraşıyorum bugün de kontrol de siğiller çıktı. geçen sene temmuzda bir kere siğil çıkmıştı yaktırmıştım. o zamandan beri hiç çıkmamıştı. doktorum uyarmıştı gebelik tetikleyebilir diye...ama bugün yine de yıkıldım. doğumdan sonra büyük ihtimalle kendiliğinden 6 hafta içinde geçer dedik gebelikte oluyormuş. ama sezeryan olacak doğum. kendimi normale çok hazırlamıştım. yani neler hissetiğinizi o kadar iyi anlıyorum ki. Allah yardımcımız olsun

Tabiki boyle bir sey yok agizda zaten pas bile beyazdir genitalnbolgedeki sigiller icin gecerli o da her sigil icin degil doktora gidin lutfen gargara yapmak yerine
Gidicem zaten gargara randevu gününü bekliyorum. Benim ağızdaki tuzlu suyla gargara yapınca rahatsız etmiyo sadece sigara ve asitli yiyecekler yedikten sonra hissediyorum takılıyor gibi oluyo ama gargara yapsam biraz iyi hissettiriyo bende tam emin değilim var mı yok mu sadece var gibi geliyo

Gidicem zaten gargara randevu gününü bekliyorum. Benim ağızdaki tuzlu suyla gargara yapınca rahatsız etmiyo sadece sigara ve asitli yiyecekler yedikten sonra hissediyorum takılıyor gibi oluyo ama gargara yapsam biraz iyi hissettiriyo bende tam emin değilim var mı yok mu sadece var gibi geliyo
Gargara normalde iyi gelir bogaz enfeksiyonlarina yapabilirsiniz zaten ama beyazlayinca bir anlam ifade etmiyor cunku dilimizin ustunde zaten beyaz bir pas oluyor asit daha da belli ediyor faranjit olmus olabilirsin takilma hissi yapar o da

Gargara normalde iyi gelir bogaz enfeksiyonlarina yapabilirsiniz zaten ama beyazlayinca bir anlam ifade etmiyor cunku dilimizin ustunde zaten beyaz bir pas oluyor asit daha da belli ediyor faranjit olmus olabilirsin takilma hissi yapar o da
Kücük dilimin yanında kücük bi et parçası var ondan şüpheleniyorum

Gargarayi nasil yapicaz agizda tiplemeyi yok etmek icin mi canim

Kızlar muayene oldum. Ve siğilleri yaktırdım. Sedasyon anestezi 20 dk bile sürmedi kendime gelmem. Özel bir klinikte anestezi doktoru geldi ve kadın doğum doktoru siğilleri elektrokoterle yaktı. 2 saat oldu hiçbir ağrı hissetmiyorum. 2 tane vardı vagina girişinde bi tane dışında vardı. ( aslında küçülmeye başlamıştı ama çıkalı 3 hafta oldu) İçerde yoktu dedi doktor. Biraz akıntı vardı dedi ve antibiyotik yazdı. İmmuneks kullanabilirsin, ahcc ilacını alabilirsin dedi. Gardasil yaptırayım mı dedim yaptır dedi. Smear ve hpv için numune aldık istersen laboratuvara gönderelim dedi. 3 hafta sonra kontrol için randevu hepsi 2500 TL tuttu. Ve genelde siğil yapan hpv türleri kansere sebep olmayanlarmış. Biraz sevindim ama diğer türlerle beraber bulunabilirler sonuçta. Kuş gibiyim.

Kızlar muayene oldum. Ve siğilleri yaktırdım. Sedasyon anestezi 20 dk bile sürmedi kendime gelmem. Özel bir klinikte anestezi doktoru geldi ve kadın doğum doktoru siğilleri elektrokoterle yaktı. 2 saat oldu hiçbir ağrı hissetmiyorum. 2 tane vardı vagina girişinde bi tane dışında vardı. ( aslında küçülmeye başlamıştı ama çıkalı 3 hafta oldu) İçerde yoktu dedi doktor. Biraz akıntı vardı dedi ve antibiyotik yazdı. İmmuneks kullanabilirsin, ahcc ilacını alabilirsin dedi. Gardasil yaptırayım mı dedim yaptır dedi. Smear ve hpv için numune aldık istersen laboratuvara gönderelim dedi. 3 hafta sonra kontrol için randevu hepsi 2500 TL tuttu. Ve genelde siğil yapan hpv türleri kansere sebep olmayanlarmış. Biraz sevindim ama diğer türlerle beraber bulunabilirler sonuçta. Kuş gibiyim.
Geçmiş olsun inşallah çıkmaz bir daha ve sonuçların temiz gelir bağışıklık çok önemli kendine çok iyi bakman lazım ben hamilelikten dolayı çoğu şeyi yapamıyorum

Geçmiş olsun inşallah çıkmaz bir daha ve sonuçların temiz gelir bağışıklık çok önemli kendine çok iyi bakman lazım ben hamilelikten dolayı çoğu şeyi yapamıyorum
Çok sağol 🙏 hiç endişe etme. Sağlıcakla bebeğini kucağına al o zaman tedavine başlarsın. Bakalım sonuçları ve kontrolü yazarım buradan. Başına gelenlere yardım olsun diye yazıyorum. Aslında hiç kapmasa keşke kimse. Özellikle kadınlar ☹️

Çok sağol 🙏 hiç endişe etme. Sağlıcakla bebeğini kucağına al o zaman tedavine başlarsın. Bakalım sonuçları ve kontrolü yazarım buradan. Başına gelenlere yardım olsun diye yazıyorum. Aslında hiç kapmasa keşke kimse. Özellikle kadınlar ☹
Çok sağolasın bebeğim için korkuyorum ben de inşallah hepimiz iyi olucaz çok dua ediyorum

Yaktirma islemi fiyati nekadar ozeldemi yaktirdin her seans ucreti ayrimi

Aramıza yeni arkadaşlar katılmış malesef 🥺 kızlar geçmiş olsun hepinize.. moralinizi bozmayın bilen bilir bu başlıkta eskilerden biriyim 🙋🏼‍♀️ 1 buçuk yılın sonunda umarım negatifi görürüm sonuç ve dualarınızı bekliyorum 🙈

Back