Pardon fakülte demişim eğitim araştırma yapıyor ücrette almamıştıKetem fakülteler ücretli bakıyor 1.500 den başlıyor dedi. Kadın doğumlar ücretsiz yapıyor dedi. Smear verirken kadın doğum ketem yapıyor demişti. İyice karıştı ortalık. Tekrar kadın doğumdan randevu aldım. Ama şimdi de regl oldum. Mecburen bitimini bekleyeceğim.
Tüm hastaneler ücretsiz sigortanız varsa. Ben öyle biliyorum. Hemşire arkadaşa sordum o da öyle dedi.Pardon fakülte demişim eğitim araştırma yapıyor ücrette almamıştı
Hiç bir şey yapmadım. Bağışıklık düştüğü için Çıkıyormuş zaten. 20 gün içinde kAyboldu gitti bir daha çıkmadı. Ekstra bir şey yapmadım. Demek ki bağışıklığım kuvvetlendi kendi kendini yok etti.Hangi tedavileri uyguladin nasil cikmadi birdaha
Üniversite hastaneleri ücretli yapıyor hpv taramasını. Kuzenim Gazi üniversitesinde doktor. Bizzat ona da sordum, ketem de ücretli dedi. Sigorta kapsamında değil hpv taraması üniversite hastanelerinde. Devlet hastaneleri ücretsiz sigortanız varsa.Tüm hastaneler ücretsiz sigortanız varsa. Ben öyle biliyorum. Hemşire arkadaşa sordum o da öyle dedi.
Devlet hastanesi de yapmiyor kiÜniversite hastaneleri ücretli yapıyor hpv taramasını. Kuzenim Gazi üniversitesinde doktor. Bizzat ona da sordum, ketem de ücretli dedi. Sigorta kapsamında değil hpv taraması üniversite hastanelerinde. Devlet hastaneleri ücretsiz sigortanız varsa.
Devlet hastanesi de yapmiyor ki
İstanbulda araştırma hastanesinde hpv testi yaptırdım nisan ayında ve ücret ödemedim.Üniversite hastaneleri ücretli yapıyor hpv taramasını. Kuzenim Gazi üniversitesinde doktor. Bizzat ona da sordum, ketem de ücretli dedi. Sigorta kapsamında değil hpv taraması üniversite hastanelerinde. Devlet hastaneleri ücretsiz sigortanız varsa.
Araştırma hastanesi ama o. Ankara’daki araştırma hastaneleri de ücret almıyor. Ben üniversite yani fakültelerden bahsediyorum. Hacettepe Gazi gibi. Ketem ve orada çalışan bir doktor ücretli yaptıklarını 1.500 den başladığını söyledi. Hatta ketemde çalışan bayan Hacettepe de kendine de bu ücrete yaptırıp aşı olduğunu anlattı. Bilemicem kim doğru. Gitmedim. Ankara eğitim ve araştırma hastanesi ücretsiz yapıyor mesela....İstanbulda araştırma hastanesinde hpv testi yaptırdım nisan ayında ve ücret ödemedim.
Ketem devletteki kadın doğum hastanelerinin yaptığını söyledi. Ama ilk gittiğimde Kadın doğum zaten keteme göndermişti. Bilmiyorum tekrar gideceğim. Ama ketem almıyor o kesin 30 yaş üstüne bakıyor. Eeee ne yani 28im diye tarama yaptıramayacak mıyım geçmişte geçirmişim eşimde de şu an var??? Ölelim mi anlamadım ....Devlet hastanesi de yapmiyor ki
Devleteki kadin dogm bana ketem de yada saglik ocaginda yaptir dediKetem devletteki kadın doğum hastanelerinin yaptığını söyledi. Ama ilk gittiğimde Kadın doğum zaten keteme göndermişti. Bilmiyorum tekrar gideceğim. Ama ketem almıyor o kesin 30 yaş üstüne bakıyor. Eeee ne yani 28im diye tarama yaptıramayacak mıyım geçmişte geçirmişim eşimde de şu an var??? Ölelim mi anlamadım ....
Bende ist.kanuni egitik arastirmaya gittim dun bana artik burasi yapmiyor dediler anlamadimArkadaşlar, ketem tabiki de ücretsiz hpv taraması yapıyor. Zaten devletin ücretsiz tarama yapmak için kurduğu bir araştırma merkezi. Aynı şekilde aile sağlığı merkezlerinde de bu test ücretsiz zaten buraler da testi alıp keteme gönderiyor. Ancak buralarda malesef yaş sınırı var(30 yaş). Eğitim ve araştırma hastanelerinde ise yaş sınırı yok. Ben 28 yaşında yaptırdım ve ücret ödemedim. Üniversite hastanelerinde ise ücretli olup olmadığı hakkında bilgim yok.
Yaş sınırı var bana yapılmadı. Tekrar kadın doğuma gideceğim.Devleteki kadin dogm bana ketem de yada saglik ocaginda yaptir dedi
benim tip 16 yilda bir kez smear +hpv yaptirmam lazim mis ama kanuni burada yapilmiyor hpv testi dedi.bakirkoye sorucam bakalim .
acaba ketem bir kereye mahsus mu yapiyor.
Normalde hissediliyor mu hpv taraması yapılırken? Korktum.Şişli etfalde yaptırın takibinizi,orada yapılıyor kadın doğum taksim gümüşsuyunda metrodan çıkınca kolay google haritalardan hemen bulursunuz,meydana çok yakın. Doktor önerisi istersenizde özelden veririm. Çok şeker bir doktordur muayenesi de güzel,eli yumuşak anlamıyorsunuz bile anamnez alırken.
Hissedilmiyor. Tamamen smear gibi testin alınma yöntemi.Normalde hissediliyor mu hpv taraması yapılırken? Korktum.
Normalde hissediliyor mu hpv taraması yapılırken? Korktum.
Bana biraz uzak sisli etfal.ama siz yinede ozelden yazarmisiniz ismini aklimda olsunHayır smear gibi,ben daha önce başka doktorlara da kontrol yaptırdım,en eli hafif olan Şişli Etfalde'ki hocaydı. Hissedilen bir şey yok pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?