Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Yol balim 1 yılın dolmasını bekliyorum sağlıklı sonuç almak için ıns negatif olmusumdur stres yapmak istemiyorum umarım negatif alirim

Kızlar şu kaşıntı için ne yapılabilir bilen yok mu gerçekten ağlayacağım artık
Ben çok çektim o kaşıntıdan günde 3 lt su için ve ekmeği ve şekeri çıkarın yeşil çay için kekik çayı için bu şekilde düzeldim.ilaclar bi yere kadar kesinlikle uzun sürmüyor tekrarlıyor.beslenmeye çok dikkat büyük ihtimal candida vardır. Bunu besinini kesin şeker ve ekmek .ayrıca çaylarla savaş acın ona

Candida ne bilmiyorum anca benim siğillerin olduğu bolge sadece kaşınıyor delirtecek beni ..

Remuslupin sen bu konularda cok fazlami arastiriyorsun bilgin var yada saglikcimisin arkadasim ?
ben docent im ekonomi alaninda. ama burdan konu disi soru istemiyorum. Hpv de bende oldugu icin arastirdim. Yabanci kaynaklar cok bilgi verici. Sizler icinde anlik gelismeleri takip ediuorum. Her gelismeyj buraya yazacagim. 5 yildir olan var mi diye sordum kimse yok bakin. Korkmayjn yani...

Evet tesekur ederim verdigin cvp icin guzel bilgiler verdigin icin sormak istedim burdakilerin akli fikri hpvde :))konu disinda bisey sorulmaz eminim ilk zamanlara gore su an daha iyiyim sadece iliskide su an korunmamak benim canimi sıkıyor yani bu sekilde atarmiyim bunu bilmiyorum beslenmeye dikkat etmeye calisiyorum yani insallh guzel sonuc aliriz

Neden korunmuyorsun ki.?

gardasil 9 ne zaman geliyormuş belli mi bunun tarihi

Gardasil ABD de onayli 9 dan 45 yasina kadar olan kadinlarda. Tr ye ne zaman gelir bilmiyorum ama istediginiz an temin edebilirsiniz. Ancak bu terapotik degil ònleyici. Tedavi etmez
evet ama türkiyeye ha geldi ha gelecek bekliyorum. bende 16 var zaten diğer 3 tip için 4lüsünü olmak saçma geliyor

Neden korunmuyorsun ki.?
Yani ben bunu sevgilime soyleyemedim bir turlu paylasamadim tam soylemek istemdim olmadi doktora sordum soylemesnde olur kondom kullansa sen daha cabuk atarsin dedi enfeksyinu bende ikna ettim daha once dogum konrtol yontemi kullaniyordum onu birakicagimi soyledim kondoma ikna etti biraz kullandik sonra alisgin olmadigimiz icin zor oldi simdi bir kullaniyoruz bir kullanm8yorz bilemedm napcagimi soylesem yanlis anliycagindan korktum bide hpvyi biz bi sekilde ogrendik noldugunu ama o intenrte yazsa neler neler yaziyo bunu nasil anlatiyim dedim oyle oldu yanj

Kızlar,dün ameliyat oldum.bu gün taburcu oldum.zormuydu çok zordu.ama bu 51 tipten de olmasa 1 seneye kalmaz kanamayla zaten alınacaktı rahmin dedi.miyonlarım kötüymüş.siğilleri ameliyatta bir şey yapmış ama dokunmaya korkuyorum

Cok gecmis olsun miyonlar yuzunden kanamamo.oluyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…