Eğer büyüyen ve kanama yapansa evetCok gecmis olsun miyonlar yuzunden kanamamo.oluyordu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eğer büyüyen ve kanama yapansa evetCok gecmis olsun miyonlar yuzunden kanamamo.oluyordu
Anladim.canim Allah sifa versin insallah vok gecmis olsunEğer büyüyen ve kanama yapansa evet
İnşallah canımAnladim.canim Allah sifa versin insallah vok gecmis olsun
evet ama türkiyeye ha geldi ha gelecek bekliyorum. bende 16 var zaten diğer 3 tip için 4lüsünü olmak saçma geliyor
16 tamamen iyilesmeden asiyi alma ters etki yapabiliyor. Hpv li kisilere asi onerilmiyor. Iyilestikten sonra kullan.Yani ben bunu sevgilime soyleyemedim bir turlu paylasamadim tam soylemek istemdim olmadi doktora sordum soylemesnde olur kondom kullansa sen daha cabuk atarsin dedi enfeksyinu bende ikna ettim daha once dogum konrtol yontemi kullaniyordum onu birakicagimi soyledim kondoma ikna etti biraz kullandik sonra alisgin olmadigimiz icin zor oldi simdi bir kullaniyoruz bir kullanm8yorz bilemedm napcagimi soylesem yanlis anliycagindan korktum bide hpvyi biz bi sekilde ogrendik noldugunu ama o intenrte yazsa neler neler yaziyo bunu nasil anlatiyim dedim oyle oldu yanj
Eskiden atılamayacağı kanısındaydılar. Şuna dünyada son araştırmalar ile birlikte atıldığı anlaşılmıştır. Bir çok insan farkında olmadan atıyor.Önemli değil demek yanlış önemli tabiki düzenli smear.. benim kendi doktorum çok netti atar tabiki dedi ama bazı doktorların atabilir de atmayabilir de sürekli ihtimaller üzerine konuşması doğal olarak hastada en kötüsünü düşündürtüyor. Bu işin uzmanı doktora gitmek de dünya para. :)
Evet asiyi doktord onermedi soyle bir sey var biz 9 yildir birlikteyiz onun daha once iliskisi olmus tabiki 9 yildan beri ondan baska kimseyle birlkte olmadim yani bilmiyirum ondami vardi bana bulasti bendemi olustu bunu bilmiyirum ve 3 ay oldu hpvyi ogrneeli yani bende vardida biz yeni birlikte olmaya baslamadik16 tamamen iyilesmeden asiyi alma ters etki yapabiliyor. Hpv li kisilere asi onerilmiyor. Iyilestikten sonra kullan.
Diger konu da haberi olmadan erkek arkadasina da bulastirdin. Desene bence bu iyi degil. Keske soyleseydin. O da gidip baska kadina bilmeden bulastiracak simdi. O kadina yazik degil mi?
Canım çok geçmiş olsun zaten evlatlarin vardı üzülme tez zamanda toparlan çok şanslısın artık kanser ihtimalini sifirladin öyle düşün canım:)Kızlar,dün ameliyat oldum.bu gün taburcu oldum.zormuydu çok zordu.ama bu 51 tipten de olmasa 1 seneye kalmaz kanamayla zaten alınacaktı rahmin dedi.miyonlarım kötüymüş.siğilleri ameliyatta bir şey yapmış ama dokunmaya korkuyorum
Evet asiyi doktord onermedi soyle bir sey var biz 9 yildir birlikteyiz onun daha once iliskisi olmus tabiki 9 yildan beri ondan baska kimseyle birlkte olmadim yani bilmiyirum ondami vardi bana bulasti bendemi olustu bunu bilmiyirum ve 3 ay oldu hpvyi ogrneeli yani bende vardida biz yeni birlikte olmaya baslamadik
Yani ne zamandir hpv var bunu bilemiyor doktorlar ama bende uzun surrdir oldugunu sanmiyorum bu 9 yilin icinde doktora gittim ama simir almadi hic mantar olmudsun dedi iltihap dedi antibiyotik fitil verdi kullsndim gecti yani diger arkadasimiz benim bu iliskimin yeni oldugunu dusundu bundan sonra onunla birklte oldugum8 dusundugunu anladim o yuzden bu sekilde yazdim benim asil merak ettigim su mesela hpv cin1 ya su an cin1 olmadan surec de sadece hpv olarak mi oluyoda uzun bir sure sonra cin1emi dönüyor bunu merak ediyorumHpvnin belirti vermek için 9 yıl beklemesi çok çok küçük bir ihtimal. Yani o 9 yıldan önce almış olma olasılığınız imkansız olmasa da yok denecek kadar az. Hani o 9 yılda smear filan yaptırdıysanız da illa ki haberiniz olurdu.
Henüz bilimsel ispatı olmasa da cinsel temas dışında da bulaştığı beyan edilen çok vaka var. Hatta benim doktorum da söyledi. Biz de böyle öğrendik ama bana gelen çok fazla vaka var, büyük bir kısmının yalan söylediğini de düşünmüyorum. Yalnız bilimsel olarak bunu ispatlamanın bir yolu yok henüz, dedi.
Örneğin jinekolojik muayenelerde kullanılan, iyi dezenfekte edilmemiş aletler.
Cilde temas eden epilasyon aparatları.
Sauna ve hamamlar.
Ağdacılarda ahşap spatula kullanıyorlar ama ben bir kere kullandığı spatulayı tekrar ağda kabının içine sokan birine şahit oldum. Benden sonra aynı ağda kabının içine başka spatula sokacak belki ama benim genital bölgeme temas etmiş spatulayı iki kez sokmuş oldu.
Kısacası genital bölgemiz gibi sıcak ve virüsü yaşatmaya müsait ortamlar.
Hani havuzdur, havludur zor da virüs, sıcak ortam ne bileyim yukarıda yazdığım mevzulardan bulaşma ihtimali bana az görünmüyor. Söylediklerimin bilimsel bir dayanağı yok ama bana mantıksız gelmiyor.
Erkeğin bunu cinsellik dışında başka bir yolla alması zor da kadının o kadar da zor değil.
Belki grip virüsleri gibi form değiştiriyorlardır zamanla ne bileyim. Hala bu konuda bilinmeyen çok şey var.
Sağ ol canım emek verip bilgi verdin bizede ama üroloji doktorları daha rahat konuşuyor bende eşimle gitmiştim sormuştum öyle rahattı ama ne bilim içime sinmeyen şeyler oluyor oral fln geçer gibi geçenlere nasıl geçiyor neden acaba neyse tekrar sağ ol canımAyni zamanda hpv nin sadece cinsellikle degil agda lazer ve kadin dogumcularin kullandigi cihazlardan da bulasabilecegini belirtti..cin 1 in hicbir sikinti çıkarmayacağını sadece cin 3 e mudahale edilmesi gerektigini belirtti..ekinezya kullanin bagisiklik icin dedi..spor yapin ve stres kesinlikle olmasin dedi..ayrica onkoloji doktorumda yuksek tip oldugu icin asiyi onermedi korumayacagini soyledi belki ilerde 9 lu asi gelirse dusunebikirsin dedi yaptirmalisin demedi bilginiz olsun
Bende uroloji doktorlarına pek güvenmiyorum.bende eşimle gitmistim adam resmen güldü bırakın dedi önemsemeyin zaten herkesde var .bu önemsenecek birşey değil dedi.tamam o kadar çok fazla önemsemiyorum ama bu adar olmamalı benceDun erkek arkadasimla urolojiye gittik arkadaslar..doktor asiyi asla onermedi bunun bir ticaret oldugunu ama bizim tercihimize kaldigini belirtti..sadece sigil tedavisi olacak korunursaniz iyi olur dedi..stres yuzunden olan birsey moralinizi yuksek tutun atılır dedi..bebekte yapılır dedi..ayrica oral sex konusunu sordum ki bazi arkadaslar burda ciddi tepki verdi bu konu icin o arkadaslar yorum yapmazsa bu mesaja sevinirim..oral sex lezyon yoksa yapilabilir dedi..zaten agizda hpv nadir goruyoruz dedi eger hani agizda yara vs varsa bulasabilir dedi onun disinda sorun yok dedi..benim zaten whatsaap grubum var hpvyle ilgili burda bi kac arkadasa faydam dokunsun diye yaziyorum onun disindaki tepkili arkadaslar umarim kendilerini duzeltirler ..
Sagol canim verdiginbilgi icibDun erkek arkadasimla urolojiye gittik arkadaslar..doktor asiyi asla onermedi bunun bir ticaret oldugunu ama bizim tercihimize kaldigini belirtti..sadece sigil tedavisi olacak korunursaniz iyi olur dedi..stres yuzunden olan birsey moralinizi yuksek tutun atılır dedi..bebekte yapılır dedi..ayrica oral sex konusunu sordum ki bazi arkadaslar burda ciddi tepki verdi bu konu icin o arkadaslar yorum yapmazsa bu mesaja sevinirim..oral sex lezyon yoksa yapilabilir dedi..zaten agizda hpv nadir goruyoruz dedi eger hani agizda yara vs varsa bulasabilir dedi onun disinda sorun yok dedi..benim zaten whatsaap grubum var hpvyle ilgili burda bi kac arkadasa faydam dokunsun diye yaziyorum onun disindaki tepkili arkadaslar umarim kendilerini duzeltirler ..
Canım tepkili derken? Oral ilişkiye tepkili bakanlar mi oldu?Dun erkek arkadasimla urolojiye gittik arkadaslar..doktor asiyi asla onermedi bunun bir ticaret oldugunu ama bizim tercihimize kaldigini belirtti..sadece sigil tedavisi olacak korunursaniz iyi olur dedi..stres yuzunden olan birsey moralinizi yuksek tutun atılır dedi..bebekte yapılır dedi..ayrica oral sex konusunu sordum ki bazi arkadaslar burda ciddi tepki verdi bu konu icin o arkadaslar yorum yapmazsa bu mesaja sevinirim..oral sex lezyon yoksa yapilabilir dedi..zaten agizda hpv nadir goruyoruz dedi eger hani agizda yara vs varsa bulasabilir dedi onun disinda sorun yok dedi..benim zaten whatsaap grubum var hpvyle ilgili burda bi kac arkadasa faydam dokunsun diye yaziyorum onun disindaki tepkili arkadaslar umarim kendilerini duzeltirler ..
Sperm öncesi gelen menide hpv bulunuyor. Oral seks sırasında yutulabilir. Siğil, cin1, hpv birde ağızda siğille uğrasacak gücüm yok. Cesareti olan varsa yapsın tabi.Dun erkek arkadasimla urolojiye gittik arkadaslar..doktor asiyi asla onermedi bunun bir ticaret oldugunu ama bizim tercihimize kaldigini belirtti..sadece sigil tedavisi olacak korunursaniz iyi olur dedi..stres yuzunden olan birsey moralinizi yuksek tutun atılır dedi..bebekte yapılır dedi..ayrica oral sex konusunu sordum ki bazi arkadaslar burda ciddi tepki verdi bu konu icin o arkadaslar yorum yapmazsa bu mesaja sevinirim..oral sex lezyon yoksa yapilabilir dedi..zaten agizda hpv nadir goruyoruz dedi eger hani agizda yara vs varsa bulasabilir dedi onun disinda sorun yok dedi..benim zaten whatsaap grubum var hpvyle ilgili burda bi kac arkadasa faydam dokunsun diye yaziyorum onun disindaki tepkili arkadaslar umarim kendilerini duzeltirler ..
Donusuyor canim cin1 olup 1 sene sonra cin3 olan var tanidigimizArkadaslar bisey sormak istiyorum bu hpv enfeksiyonu cin1 yada cin2ye donusmeden onceki asam sadece enfeksyon olarakmi oluyor belli bir sureden sonrami cinlere donusuyo bioginiz varmi mesela hpv enfeksyonu var diyelim belli bir sure bir sne iki sene oyle kaliyoda sonrami donuyo yoksa direk hpv cin1 olarakmi basliyo bilginiz varmi yani umarim.anlatabilmisimdir bunu cok merak ediyorim