- 25 Ekim 2018
- 2.774
- 2.769
Gozun aydım cnm hpv pcr testi mi yaptırdın negatif geldi sanırım:)Canım evet çok teşekkür ederim. Sadece sevdiklerime geçmesinden çık korktum. çok şükür benim sonuçlarım temiz çıktı bende yokmuş inşallah her namazımda sizler içinde dua edeceğim ama şunu anladım stres ten vücudum daha çok mahvoldu hepimiz biriz her zaman inşallah sizlerinde temiz sonuçlarınızı almak nasip olur
Canim korkma büyük ihtimalle kendiliğinden gerileyecektirArkadaslar mrb..biyopsi sonucum bugun cikti..ve sonuc cin1..moralim asiri derecede bozuk...deflagyn kullanacaz 3 ay...sigiller icin 3 ay aldar kullanicam...6 ay sonra doktora gidecem tekrar degerlendirme yapilacak..doktor asiyi onermedi..6 16 ve 51 vardi bnde..asi korumaz cunku virusle enfekte oldun dedi..sigara asla kullanmamalisiniz ve spor yapilmali saglikli beslenilmeli..umarim hersey guzel olur hepimiz icin
Canım eminim gerilerInsallh geriler arkadaslar...valla psikolojim cok bozuldu..takiplere devam bakalim sonuc nolucak
Insallh canimCanım eminim geriler
Çilek bende hpv 16 cin1 im.ilk öğrendiğimde 3 hafta kendime gelemedim.kac tane doktora gittim anlatamam.birde bana sadece 6 ay yada 1 yıl sonra tekrar gel dediler hiç birşey söylemediler.sunu yap bunu ye gibi.kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmedim.bir oglum 3.5 yasında biri 8 aylik.ya bırakır gidersem bensiz kalırlarsa.rahmimi aldırmayı bile teklif ettim doktorlara.sonra kendimi topladım.cunku bana ihtiyacı olan ailem vardı.kanser değildim.ve biliyorumki takipte olan herkes en kötü rahmini aldırarak kurtulmuş.olen hiç yok gibi birşey.o yuzden moralini bozma doktorun ne diyorsa yap.vucudun bu virüsü ve cin1 ı kabul etsin.ve biran önce yok etsin izin ver vücuduna sikma kendini.Arkadaslar mrb..biyopsi sonucum bugun cikti..ve sonuc cin1..moralim asiri derecede bozuk...deflagyn kullanacaz 3 ay...sigiller icin 3 ay aldar kullanicam...6 ay sonra doktora gidecem tekrar degerlendirme yapilacak..doktor asiyi onermedi..6 16 ve 51 vardi bnde..asi korumaz cunku virusle enfekte oldun dedi..sigara asla kullanmamalisiniz ve spor yapilmali saglikli beslenilmeli..umarim hersey guzel olur hepimiz icin
Canim oylede daha bekarim cocuk yok yas 30..belki cocugum olsaydi rahmimi bile aldirabilirdim...o dusunce insanı ürkütüyor..birde cin1 ilerleyebilir allah korusun..gerileyebilirde tabii..artik kabullenmek lazim baska care yokÇilek bende hpv 16 cin1 im.ilk öğrendiğimde 3 hafta kendime gelemedim.kac tane doktora gittim anlatamam.birde bana sadece 6 ay yada 1 yıl sonra tekrar gel dediler hiç birşey söylemediler.sunu yap bunu ye gibi.kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmedim.bir oglum 3.5 yasında biri 8 aylik.ya bırakır gidersem bensiz kalırlarsa.rahmimi aldırmayı bile teklif ettim doktorlara.sonra kendimi topladım.cunku bana ihtiyacı olan ailem vardı.kanser değildim.ve biliyorumki takipte olan herkes en kötü rahmini aldırarak kurtulmuş.olen hiç yok gibi birşey.o yuzden moralini bozma doktorun ne diyorsa yap.vucudun bu virüsü ve cin1 ı kabul etsin.ve biran önce yok etsin izin ver vücuduna sikma kendini.
Gecmis olsun cin1 in %47 si kendiliginden gerilemektedir. Sadece %1 i kansere ilerlemekte cin2 %39 kendiliginden gerilemekte cin 3 un de % 17 si kendiliginden gerilemektedir. Rahim aldirma cin 3 ten sonra 10 15 yil cin 3 ile devam ederseniz kanser olma ihtimaliniz var. Yani sigara bagisikligi dusurur siz bagisikliginizi guclu tutun yeter. Caninizi sikmayin moralinizi bozmayin. Alkol cok az kullanin sigarayi asla spor temiz hava hayatinizi yasayin. Vucudunuz zaten gunde milyonlarca milyarlarca virus bakteri ile surekli savasiyor. Bir tane de hpv olmus nolacak. Herkese iyi gecelerCanim oylede daha bekarim cocuk yok yas 30..belki cocugum olsaydi rahmimi bile aldirabilirdim...o dusunce insanı ürkütüyor..birde cin1 ilerleyebilir allah korusun..gerileyebilirde tabii..artik kabullenmek lazim baska care yok
Gozun aydım cnm hpv pcr testi mi yaptırdın negatif geldi sanırım:)
Allah razi olsun cok iyisinizGecmis olsun cin1 in %47 si kendiliginden gerilemektedir. Sadece %1 i kansere ilerlemekte cin2 %39 kendiliginden gerilemekte cin 3 un de % 17 si kendiliginden gerilemektedir. Rahim aldirma cin 3 ten sonra 10 15 yil cin 3 ile devam ederseniz kanser olma ihtimaliniz var. Yani sigara bagisikligi dusurur siz bagisikliginizi guclu tutun yeter. Caninizi sikmayin moralinizi bozmayin. Alkol cok az kullanin sigarayi asla spor temiz hava hayatinizi yasayin. Vucudunuz zaten gunde milyonlarca milyarlarca virus bakteri ile surekli savasiyor. Bir tane de hpv olmus nolacak. Herkese iyi geceler
Iyi olacak bir sey yazmadim bilimsel aciklamalar bunlar. Turk sitelerinde insanin canini sikan o kadar cok eksik ve yanlis bilgi var ki. Ve bilincli hemen doktora kosun yaktirin her yaktirmaya 500 tl bayilin diye korkunc seyler yaziyor. Dunyanin %25 inde olan bir seyden bahsediyoruz. Sigara icinlerin akciger kanserine yakalanmasindan daha az bir orani var hpv li kanserin. Ona gore....Allah razi olsun cok iyisiniz
Canım sanada sormak istedim ağzımıza geçmişse öpmeyle ya da ortak tabakla fln etrafımıza ya da çoluk çocuğumuza geçirir miyiz bununla ilgili şeyler var mı makalelerde acabaIyi olacak bir sey yazmadim bilimsel aciklamalar bunlar. Turk sitelerinde insanin canini sikan o kadar cok eksik ve yanlis bilgi var ki. Ve bilincli hemen doktora kosun yaktirin her yaktirmaya 500 tl bayilin diye korkunc seyler yaziyor. Dunyanin %25 inde olan bir seyden bahsediyoruz. Sigara icinlerin akciger kanserine yakalanmasindan daha az bir orani var hpv li kanserin. Ona gore....
Çok sevindim kuzum ins bebeğini alirsin kucagina:) darısı başımıza olsunBen ilk muayene olduğumda Dr m yok dedi bana bende içime sinmediği için test yapalım hocam dedim oda hpv tipleme testi yapalım dedi sonuç temiz hiçbir şey saptanmadı çok şükür cnm :) bebek sahibi olmak istiyorum ama bende sadece yara varmış inşallah oda geçerde sağlıkla bebek sahibi oluruz
Iltihap çıkmış cin1 değil bu benimde sonucun böyle cıktı fitil kullanmalısın canimArkadaşlar smear sonucum şu şekilde geldi. İnflamasyon bulguları, reaktif sellüler değişiklikler.
Doktorumu arayıp sordum smearin temiz dedi. İnternette cin1 gibi bir şeye rastladım. Bu cin1 mi demek yoksa doktorumun dediği gibi mi?
Gecmez.Canım sanada sormak istedim ağzımıza geçmişse öpmeyle ya da ortak tabakla fln etrafımıza ya da çoluk çocuğumuza geçirir miyiz bununla ilgili şeyler var mı makalelerde acaba
Cok teşekkür ederim canım. Doktor beni rahatlatmak için mi öyle söyledi acaba diye düşünüyordumIltihap çıkmış cin1 değil bu benimde sonucun böyle cıktı fitil kullanmalısın canim
Yok o kadarını yapmayz insan kaşıktan tabağa düşünüyor böyle olunca canım tükürük varya geçer mi diye ne bilim ehvam yaptık galiba sağ ol canımTabi dilini cocugun bogazina sokup agzinin icine tukurup kandi agzijin icini yalatmazsan gecmez...
Sade simir testimi yapildi hpv yapilmadi galiba doktorun ne diyosa odur interntet bakip kafani doldurma acabalarla temiz gelmis bu arada cok sevindim cok gecmis olsun canimArkadaşlar smear sonucum şu şekilde geldi. İnflamasyon bulguları, reaktif sellüler değişiklikler.
Doktorumu arayıp sordum smearin temiz dedi. İnternette cin1 gibi bir şeye rastladım. Bu cin1 mi demek yoksa doktorumun dediği gibi mi?