Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Canım bağışıklık sindirim sistemiyle alakalı olabilir.vitamin değerlerine baktır ve takviye al .mümkünse şeker ve zararlı yiyeceklerden uzak dur.kullandigin dış macununda florür olmasın. Bende 2sene çektim şuan vitamin takviyesi dış macunu vs ağız bakım suyu defne yaprağı ekstreli kullaniyorum şu şimdilik iyiyim.omega 3 propolis ve çörek otu kapsülleri takviye alıyorum. Şekeri kestim ve alıntım koku 3 te 1 e düştü. Sende dikkat et beslenmene
Canım sende aft oluyor muydu ?

Arkadaşlar siz ne yaptınız Hpv den aids e kadar geçmişiniz insan böyle bir hastalıkla karşılaşınca her şeyi sorguluyor bende oldum baya kötüyüm ama en kötüsünü düşünmek bir şey kazandırmaz ya hayat kadınlarını düşünün kim oldukları belli değil testte yaptrmşsınız zamanı gelecek bu günleri unutucaz eminim ama böyle stresle değil herkes aynısını yaşıyor demek ki sizi okudukça ama ağızda aft çıkar kimisi insanlar da düzenli olur bu hatta hap verirler bu kadar takmayın aids fln diye testte olmuşsunuz hpc deseniz bilmeden alıp atan oncca kadın varmış ki bizde atıcazz inş ağızda siğil olsa zaten görürsünüz nette her şeyin en kötüsü yazıyor lütfen vücut undan atıp şuan unutunları düşünelim millet bilmeden orale bile devam ediyor siz afr için takıyorsunuz tabiki dikkat etmemiz lazım ama bu kadarda karamsar olmayalım ya Allahım şifa versin olumlu bakalım

Arkadaşlar siz ne yaptınız Hpv den aids e kadar geçmişiniz insan böyle bir hastalıkla karşılaşınca her şeyi sorguluyor bende oldum baya kötüyüm ama en kötüsünü düşünmek bir şey kazandırmaz ya hayat kadınlarını düşünün kim oldukları belli değil testte yaptrmşsınız zamanı gelecek bu günleri unutucaz eminim ama böyle stresle değil herkes aynısını yaşıyor demek ki sizi okudukça ama ağızda aft çıkar kimisi insanlar da düzenli olur bu hatta hap verirler bu kadar takmayın aids fln diye testte olmuşsunuz hpc deseniz bilmeden alıp atan oncca kadın varmış ki bizde atıcazz inş ağızda siğil olsa zaten görürsünüz nette her şeyin en kötüsü yazıyor lütfen vücut undan atıp şuan unutunları düşünelim millet bilmeden orale bile devam ediyor siz afr için takıyorsunuz tabiki dikkat etmemiz lazım ama bu kadarda karamsar olmayalım ya Allahım şifa versin olumlu bakalım
haklisin vallahi ama iste insan bir tuhaf oluyor tuhaf tuhaf seyler dusunuyor

Evet canım hemde fazlasıyla ama benim bağırsaklarda ülseratif kolit var doktor ondan olabileceğini vede vitamin eksiklerinden olabileceğini söylemişti
Canım bende bi sürü tahlil oldum bakalım benimki nedenmis benimde bagirsaklarim hiç durmuyo acaba bendede mi var bilmiyorum

Canım bende anksiyete bozukluğu vardı o yüzden çok ağır geçirdim bu süreci psikoljik olarak

Valla sizi öyle anlıyorum ki anksiyete olmayanda oluyor zaten canım bu hastalıktan sonra gözle görünmeyen her şeyi düşünür oldum kardeşlerimi bile diyorum Allahım koru kendimi geçtim ama bunları bu hastalık tetikledi her şeyi kolayca yoruyoruz ferah tutun kalbinizi geçicek hepsi unutucaz merak etmeyin

Valla sizi öyle anlıyorum ki anksiyete olmayanda oluyor zaten canım bu hastalıktan sonra gözle görünmeyen her şeyi düşünür oldum kardeşlerimi bile diyorum Allahım koru kendimi geçtim ama bunları bu hastalık tetikledi her şeyi kolayca yoruyoruz ferah tutun kalbinizi geçicek hepsi unutucaz merak etmeyin
Amin canım Allah yar ve yardımcımız olsun tüm hastalara ve bizlerede şifa versin korusun bizi

evet gaye cim boyle iyinoluyorum mesela onemsemiyorum diyorum ne sacmaliyosun bosveriyorum herseyi sonra birden bisey akloma geliyo darraliyorim aklima acaba boylemi soylemi diye diye sorgulyaip intenette saatlerce aratiriyorum sonra kendimi kaybederiuom yani 1 haftadan beri dizimdeki ameliaytin anestesi testlerini arastirdimm baktim buldum yapilan testleri doktora godnerdim internetten sordum.doktora anestesi doktoruna ayreten sordum. hepsi ayninseyelri soyledi bikac gun normale dondum sonra tekrar basladim

Canım bende ilk öğrendiğimde telde hep araştrıyrdum psikiyatriye gittim bana lütfen okumayı bırak netten dedi tabi yine okuyup durdum da fayda sağlamıyor diye düşünmek lazım bende tam unutuyrm aklıma bu Hpv geliyor ömür boyu hep korku mu olacak diyorum ama salmak lazım canım bir de gerçekten netten okuma

TEDAVİ BULUNDU...🤗Kızlar çok mutluyum, gecenlerde bi arkadas yabancı bir yayından paylaşmıstı portekizce olduğundan pek bakmamıstım ama artık bizim sitelerde de haber verilmeye başlamış..meksikalı bilim insanları 20 yıllık çalışmanın ardından Hpv nin tedavisini buldular.. cok mutluyum. Rabbim bu tedavinin bi an önce yayılmasını sağlasın herkes şifa bulsun inşallah☺🙏🏼 haberin bir kısmının ekran görüntüsünü paylaştım aşağıda🤗

Eklentiler

• 2EC83177-783E-4E5E-999F-3D0B2D489CC0.png
    2EC83177-783E-4E5E-999F-3D0B2D489CC0.png
    130,7 KB · Görüntüleme: 91
Arkadaslar sehir hastanesinde kolposkopi yapildi ve biyopsi alindi sonuc 20 gun sonra cikacak sadece adet krampi gibi kramp oluyor yalniz doktor sigillere neden mudahale etmedi sizce biyopsi sonucunu mu bekliyor acaba

Merhaba arkadaşlar.çaresizce gezerken sizleri buldum.1 sene önce vajinamda et beni olduğunu farkettim umursamadım.şimdi 6-7 tane olduğunu görünce panik yaptım.bu gün dr.a gittim.hpv maalesef.dr.pek umursamadı açıkcası .smir testi yapıldı.haftaya cuma çıkacak.ben de yıkılmış durumdayım.kendime sabahtan beri ölüyorum artık muamelesi yapıyorum elimde olmadan.yaşım 42 olduğundan mı ünternette yazılanlardan mı bilemiyorum.hiç bir ilaç vermedi testin cevabı gelsin dedi

Merhaba arkadaşlar.çaresizce gezerken sizleri buldum.1 sene önce vajinamda et beni olduğunu farkettim umursamadım.şimdi 6-7 tane olduğunu görünce panik yaptım.bu gün dr.a gittim.hpv maalesef.dr.pek umursamadı açıkcası .smir testi yapıldı.haftaya cuma çıkacak.ben de yıkılmış durumdayım.kendime sabahtan beri ölüyorum artık muamelesi yapıyorum elimde olmadan.yaşım 42 olduğundan mı ünternette yazılanlardan mı bilemiyorum.hiç bir ilaç vermedi testin cevabı gelsin dedi
Daha dur hpv testi ve smear cikacak once..hpv pozitifse ve yuksek riskli tiplerde varsa kolposkopi yapilacak ustune birde biyopsi alinacak ve surec boyle gidecek..bugun hastanede o kadar cok hpv hastasi kadin gordum ki yalniz degiliz ...farkinda olmayan bir suru de kadin var

bunun en kötü tarafını düşünüyor insan.yoksa siğil değil aslında dert.Rabbim yardımcımız olsun

X