- 4 Şubat 2019
- 983
- 171
amin insallahKızlar hayırlı kandiller bu gecenin yüzü hürmetine rabbim hepimize şifa versin duamdasınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin insallahKızlar hayırlı kandiller bu gecenin yüzü hürmetine rabbim hepimize şifa versin duamdasınız
Canım bende 2 gün yaşadım nerdeysenormal bi durum. Benim parca alinirken de asit surerken de çok acidi valla ağladım orda ama geçerağrı kesici alabilirsin dr a danisipkolposkopi biyopsi sonrası ağrı yaşayan var mı normal mi
İşlem sırasında her şeyi hissederdim ama daha öncekilerde hiç ağrı olmamıştı korktum bir an sağolCanım bende 2 gün yaşadım nerdeysenormal bi durum. Benim parca alinirken de asit surerken de çok acidi valla ağladım orda ama geçerağrı kesici alabilirsin dr a danisip
Canım çok normal doktorum da bana normal demişti ıns sonucun temiz çıkar çok optumİşlem sırasında her şeyi hissederdim ama daha öncekilerde hiç ağrı olmamıştı korktum bir an sağol
Pütürcükler derken sanki katman katman yapılar ama sadece nispeten daha sert olan ön kısımda yani kalın bağırsak tarafında değil. Bu herkesin mi böyle anlayamadım. Pazartesi randevum var ama bu beni telaşlandırdıKızlar lateks eldivenle kontrol ettiğimde vajinamın iç kısmında yani gözle görülmeyen kısmında elime pütürcükler geliyor aynen bir siğil gibi.. normalda o kısım pürüzsüz oluyor ele pütürcük gelmemesi gerekiyor değil mi o kısımda da siğil oluyor mu
Canım onu bilemeyiz herkesin vajina yapısı farklıdır ama hpv den korkma emin ol çoğu kadında var ve farkında olduğun sürece sana bişey olmaz:)Pütürcükler derken sanki katman katman yapılar ama sadece nispeten daha sert olan ön kısımda yani kalın bağırsak tarafında değil. Bu herkesin mi böyle anlayamadım. Pazartesi randevum var ama bu beni telaşlandırdı
Canım riskli tip çıkmış o yüzden kolposkopi yapacaklar büyük ihtimal o yüzden yönlendirmisler korkma biyopsi alacaktır şimdi ki asama o smear sonucun temiz çıkmış ama riskli tip olduğu için kolposkopi yapiyolar korkarak bişey yok sakın ollArkadaslar mrb test sonuclarimi aldim bugun..sonuc olarak hpv pozitif cikti..06 16 ve 51 tiplerinden cikti..smear testi sonucuda enfeksiyon cikti ..ve ayrica inflamasyon bulgulari intra epitelyal lezyon/malignite yonunden negatif cikti..sehir hastanesine yonlendirdiler yarin sabah erkenden gidecem cok korkuyorum bu sonucu yorumlayacak olan var mi
Canim biraz once doktor aradi biyopsi yaptir ve kolposkopi yapilacak dedi cok korkuyorum zor bir islem mi kolposkopi icin fiyat 250 den basliyor 600 e kadar cikiyor dedi..gerekirse 1 gun yatis dedi cok korkuyorum..bnde senin gibi paranoyak oldum benimde agzimda yaralar cikiyor aids oldum diye dusunuyordumKızlar ağzımdasürekli aft çıkıyor fakülteye gittim tahlil falan yapıldı yarın alcam sonucu ya behçet falan olmasın allah korusun bi de o mu geldi basima korkuyorum
Canım yemin ederim bende defalarca aids testi oldum esimde kesin aids var diye kafayı yemiştim çok şükür yokmuş ama 1 senedir aft sorunu var artık korkuyorum sınır stresten mi yada bişey mi var korkuyor insanCanim biraz once doktor aradi biyopsi yaptir ve kolposkopi yapilacak dedi cok korkuyorum zor bir islem mi kolposkopi icin fiyat 250 den basliyor 600 e kadar cikiyor dedi..gerekirse 1 gun yatis dedi cok korkuyorum..bnde senin gibi paranoyak oldum benimde agzimda yaralar cikiyor aids oldum diye dusunuyordum
Canım yemin ederim bende defalarca aids testi oldum esimde kesin aids var diye kafayı yemiştim çok şükür yokmuş ama 1 senedir aft sorunu var artık korkuyorum sınır stresten mi yada
Canim ozeline bakar misinCanım yemin ederim bende defalarca aids testi oldum esimde kesin aids var diye kafayı yemiştim çok şükür yokmuş ama 1 senedir aft sorunu var artık korkuyorum sınır stresten mi yada bişey mi var korkuyor insan
vitamin eksikliginden olmasin canim herseyi kotuye yoruyoruz malesef bende surekli abuk sabuk dusucelere boguluyorum bu aids kafaya takiyorum yani 9 senedir birlktelogim var 1 sene olucak amliyatboldum dizimden bir suru test yapilmis ameliayt icin anestesi testi icin hiv testide hepattite yapmislar yani butun herseyim normal cok sukur bir sorun yok benimde aklima takildi butun tetlerime baktim doktora sordum defacalrca 3 ayri doktora sordum hepsi normal dedi ama hala emin oalmiyorum cildircam bu paronayakliltan sevgilime dokunmak bile istemiyorum psikilojim altbust gunde 1000kere el.yikyorm biyerden su sicradimi bisyeboldumu wcye her gityiktennsonra yikiyorum heryeri pecetyle tutuyorum hersyeden aisds bulasicak herseye psi gibi geliyo sizdede boylemiKızlar ağzımdasürekli aft çıkıyor fakülteye gittim tahlil falan yapıldı yarın alcam sonucu ya behçet falan olmasın allah korusun bi de o mu geldi basima korkuyorum
canim bir cok kadinda var sakin ol kolposkpi korkulcak bisey degil kendini sterse sokma hem sigilli tip hemde sigilseiz olani var swnde hpv 16 bende de var takip dedi simdilik sende korkma cok can acitan biseybdegil ama hastande yatma olayi.niye onu anlamadimArkadaslar mrb test sonuclarimi aldim bugun..sonuc olarak hpv pozitif cikti..06 16 ve 51 tiplerinden cikti..smear testi sonucuda enfeksiyon cikti ..ve ayrica inflamasyon bulgulari intra epitelyal lezyon/malignite yonunden negatif cikti..sehir hastanesine yonlendirdiler yarin sabah erkenden gidecem cok korkuyorum bu sonucu yorumlayacak olan var mi
sizde sigil.varmiydi tip hangilsiydi arkadadimKızlar ağzımdasürekli aft çıkıyor fakülteye gittim tahlil falan yapıldı yarın alcam sonucu ya behçet falan olmasın allah korusun bi de o mu geldi basima korkuyorum
Canim biyopsi turune gore bazen 1 gun yatis oluyor dedi sasirdim bndecanim bir cok kadinda var sakin ol kolposkpi korkulcak bisey degil kendini sterse sokma hem sigilli tip hemde sigilseiz olani var swnde hpv 16 bende de var takip dedi simdilik sende korkma cok can acitan biseybdegil ama hastande yatma olayi.niye onu anlamadim
Canım bağışıklık sindirim sistemiyle alakalı olabilir.vitamin değerlerine baktır ve takviye al .mümkünse şeker ve zararlı yiyeceklerden uzak dur.kullandigin dış macununda florür olmasın. Bende 2sene çektim şuan vitamin takviyesi dış macunu vs ağız bakım suyu defne yaprağı ekstreli kullaniyorum şu şimdilik iyiyim.omega 3 propolis ve çörek otu kapsülleri takviye alıyorum. Şekeri kestim ve alıntım koku 3 te 1 e düştü. Sende dikkat et beslenmeneKızlar ağzımdasürekli aft çıkıyor fakülteye gittim tahlil falan yapıldı yarın alcam sonucu ya behçet falan olmasın allah korusun bi de o mu geldi basima korkuyorum
Canım bendede tip 16 v3 51 var bende kolposkopi yaptırdım acımadı ve aynı gün 2 saat bekletti kanama kesilsin diye ve sonra taburcu etti şükür bisey cikmadi.inss sendede cikmazCanim biyopsi turune gore bazen 1 gun yatis oluyor dedi sasirdim bnde