- 2 Mart 2021
- 314
- 419
- Konu Sahibi ozlemsss381
Üstte çıkın diyorlarMerhaba, Bana da bilgi verebilir misiniz aynı dertten muzdaripim. Baya olmuş yazalı yeni gördüm bende. Tşkr ederim şimdiden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üstte çıkın diyorlarMerhaba, Bana da bilgi verebilir misiniz aynı dertten muzdaripim. Baya olmuş yazalı yeni gördüm bende. Tşkr ederim şimdiden
Orgazm olmak en zevklisi ama önceden ben de ne gerek var diyordum o zevki alınca çok gerekli bişeyerkekler boşaldığı an zevk alıyorlar, biz kadınlar ilişki sırası boyunca zevk alıyoruz. o yüzden erkeklerden daha sansliyiz bence. klitoris veya vajinal orgazm olmasa olur, ilişki sırasında aldığımız zevkte az buz değil
BoŞalamıyorum kelimesini niye sansürlediniz?bo.alamiyorum
böyle birşey var mı gerçekten? nasıl fışkırıyor ya :) adamın üzerine mi geliyor? birşey demiyor mu?Önceki mesajlara baktım. 1 saat boyunca cinsel ilişki yaşadıklarını yazmış bir kullanıcı. Bu süre fazla uzun. İdeal olan 10-15 dk. İlk 5 dakikasını ön sevişmeye ayırın. Partnerinizle birbirinize dokunun. Mümkünse 69 dediğimiz pozisyonda birbirinize oral seks yapın. Ben kendim çoğunlukla üsteyken boşalıyorum. G noktam sol tarafta, sürekli oraya baskı yapıyorum. Kaslarımı sıkıyorum. Sadece sekse konsantre oluyorum. kafanızın hiçbir şeyle meşgul olmaması şart. Karnım ne çok tok, ne çok aç oluyor. Fiziksel olarak gün içersinde çok yorulmamaya dikkat ediyorum. Loş ışık kullanıyorum. Boşalırkende idrara benzer ama kokusuz ve renksiz bir sıvı ile fışkırıyorum. İnşAllah hanım arkadaşlarıma yardımım olur
Demiyor tabii ki. Hatta kendine başarı sayıyor Nereye gelmiş, ne kadar gelmiş diye takip ediyor. ben 41 yaşındayım. 18 senesi toplamda 2 evlilik olmak üzere aktif cinsel hayatım oldu. Zamanla kendi bedenimi tanıyarak ve karşımdaki partnerimle uyum sağlayarak bunu yaşayabildim. Bir de ilk evliliğimden sonra Ankara’da Gökçen Erdoğan’da vajina daraltma ameliyatı oldum. Onunda faydası büyük.böyle birşey var mı gerçekten? nasıl fışkırıyor ya :) adamın üzerine mi geliyor? birşey demiyor mu?
10 15 dakika ne ya, benim için imkansız, şaka gibi, siz nirvanaya çıkmışsınız bu konudaÖnceki mesajlara baktım. 1 saat boyunca cinsel ilişki yaşadıklarını yazmış bir kullanıcı. Bu süre fazla uzun. İdeal olan 10-15 dk. İlk 5 dakikasını ön sevişmeye ayırın. Partnerinizle birbirinize dokunun. Mümkünse 69 dediğimiz pozisyonda birbirinize oral seks yapın. Ben kendim çoğunlukla üsteyken boşalıyorum. G noktam sol tarafta, sürekli oraya baskı yapıyorum. Kaslarımı sıkıyorum. Sadece sekse konsantre oluyorum. kafanızın hiçbir şeyle meşgul olmaması şart. Karnım ne çok tok, ne çok aç oluyor. Fiziksel olarak gün içersinde çok yorulmamaya dikkat ediyorum. Loş ışık kullanıyorum. Boşalırkende idrara benzer ama kokusuz ve renksiz bir sıvı ile fışkırıyorum. İnşAllah hanım arkadaşlarıma yardımım olur
Bende hayatta olmaz sadece kasılıyorum o kadar. Ama olsaydı çok utanırdım herhalde sürekli aklıma gelirdiDemiyor tabii ki. Hatta kendine başarı sayıyor Nereye gelmiş, ne kadar gelmiş diye takip ediyor. ben 41 yaşındayım. 18 senesi toplamda 2 evlilik olmak üzere aktif cinsel hayatım oldu. Zamanla kendi bedenimi tanıyarak ve karşımdaki partnerimle uyum sağlayarak bunu yaşayabildim. Bir de ilk evliliğimden sonra Ankara’da Gökçen Erdoğan’da vajina daraltma ameliyatı oldum. Onunda faydası büyük.
Aramıza hoşgeldin canım henüz sonuc elde etmisligimiz yokMerhaba cevaplari yeni gordum, yeni evliyim vajinal orgazm olamiyorum ozelden banada geri donus yapabilirseniz cok sevinirim.
İlişki ne kadar sürüyor4 yıllık evliyim ilk başlarda bende sizin gibiydim üstte ben olunca olabiliyordum şuna artık normale döndü her türlü oluyor bazen zamanla eşler daha iyi birbirini tanıyor sanırım eşim beni bekliyor aynı anda oluyoruz artık çoğu zaman
Arkadaşlar bu videoyu izleyin önemli.
Vaktiniz yoksa 6:42 den sonrasını izleyin.
Kadın her şeyi erkekten beklemek yerine kendi boşalmasının sorumluluğunu almalıdır diyor..
Ayrıca başka bir videoda da klitorisin aktif kalması için haftada 2 uyarılması gerektiğinden bahsediyor. Bu şekilde hassaslık kazanırmış.
Ah ah ama keşke evli olsak da sözümüz dinlense. Bekar olunca sanki ahlaksız şeyler söylüyormuşum gibi davranıyorlar.Maşallah sen işin piri oldun, şahane araştırmalar yapmışsın cicikız, çok faydalı şeyler paylaşıyorsun