vajinal mastürbasyonda zevk alamıyorum

Nasıl başardınız peki?
Yani belli Bi yöntemi yok aslında zamanla cinsellik açısından eşin seni sen eşini tanıdıkça ve karşılıklı beklentilere uyum sağladıkça kendiliğinden oluyor. Biz eşimle sevgiliyken yakınlaşmalarımız oluyodu ama gerçek birlikteliği evlenince yaşamaya başladık. Oyüzden birbirimizi çözmemiz zaman aldı.

Eşiniz zevk verememiş bence
Boyle bir konuda kahkahalarla yorum yazmak o kadar itici ki.

Eşiniz zevk verememiş hahaha benimki veriyor hahaha
Sidik yarıştırma adeta...

Bravo sana mükemmel pipiyi bulmuşsun. Hayattaki yegane başarın.

Doğru üslupla konusmayi öğrenememişsiniz daha.
"Cinsel yonden uyumlu olmayabilirsiniz terapiye mi gitseniz" diyebilirdin.

Ama sen eşine karşı soğumasını, tahammülsüzleşmesini istedin.

Konu sahibine kendini eksik hissettirdin, partnerine karşı icinde sorgulama yaşattın, olumsuz seyler hissetmesine sebep oldun, bravo sana bugünkü görevin tamamlandi.

Git şimdi hayattaki yegane başarina saril.

Tamam

biz çözemedik uzun süredir evliyiz. bu benim için problemde olmadı ama problem olmuyor olması da bir problem... eşim açısından...

biz çözemedik uzun süredir evliyiz. bu benim için problemde olmadı ama problem olmuyor olması da bir problem... eşim açısından...
Yani siz zevk almamayı problem etmiyorsunuz ama eşiniz ediyor doğru mu anladım bence en büyük problem böyle şeyleri açık açık konuşamamak. Benn de konuşamıyordum çekiniyordum. Sonra Bi gün cesaretimi toplayıp açık açık ne istiyorsam söyledim. Her şey o günden sonra düzeldi. İkimiz de daha çok keyif alıyoruz.

Evet aslında çok uzun süredir sakince neden neden diye soruyor... istersen terapiye gidelim gibi gibi.... bizim için neredeyse 5 yıllık bir süreç. Bu 5 yılın ilk 3 yılı falan ben aşırı yoğun çalışıyordum hep sebep bu sandım şu anda sebep nedir bilemiyorum. Terapi vs tabiki düşünüyorum ama nerede, kime, nasıl.....

ne istediğimi bilmiyorum, genel olarak istemiyorum. eşimi sevmediğim ve beğenmediğim yorumuna varmanız için yazıyorum severek ve onu beğenerek evlendim hala öyle...

ne istediğimi bilmiyorum, genel olarak istemiyorum. eşimi sevmediğim ve beğenmediğim yorumuna varmanız için yazıyorum severek ve onu beğenerek evlendim hala öyle...
Hep mi böyleydiniz yoksa sonradan mı oldu? Terapiste gitmeniz şart. Evlilikte cinselliğin önemi azımsanmayacak boyutta.

Vajinanin içi tamamen duyarsiz zaten. Klitorise arkadan baskı yapan bölge hariç. G noktasi diye ayrıca bisey de yok. Bosuna arayip durmayin.

pelvik kaslarını ne kadar güçlendirirseniz o kadar zevk hissedersiniz. Bunun için de kegel egzersizi ya da bazı pilates hareketleri yapabilirsiniz.
Bir de üst bacak kaslarını ve karın kaslarını da ilişki sırasında sıkarak klitorisi daha aktif kullanabilirsiniz.

Peki ne önerirsiniz 1 yıldır evliyim fakat hicbirsekilde birkez olsun vajinadan zevk almadim hep klitoris olarak mastturbasyonla kendim aldım
Penetrasyon öncesi g noktasını uyarın ya da eşiniz uyarsın, o bölge uyarılınca şişiyor ve hareketi daha fazla hissediyorsunuz. Bunun yanında aynı anda kegel egzersizi yapın girerken gevşet çıkarken sık. Bunlar vajinal orgazmın önemli parçaları ama asıl mesele kafanızdan zevk alacak mıyım, orgazm olacak mıyım sorularını kafanızdan çıkarın.

Forumda "g spot" ve "kegel egzersizi ve cinsellik" konularını tarayın işinize yarayacak şeyler bulursunuz

Teşekkür ederim

Peki ne önerirsiniz 1 yıldır evliyim fakat hicbirsekilde birkez olsun vajinadan zevk almadim hep klitoris olarak mastturbasyonla kendim aldım
Ön sevişme süresinin uzun olması +penetrasyon süresinin de uzun olması zevk almamı kolaylaştırıyor. Ama g noktasını falan ben de bulabilmiş değilim hala malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…