- 19 Mayıs 2021
- 12
- 16
-
- Konu Sahibi travmatikbiri
nasıl değiştiricem pek bilmiyorum yeniyim deKonu yanlış yerde cinselliğe aç
peki teşekkürler
sevgilimle tekrar ilişkiye giricem ama zevk alamamak kafamı kurcalıyor sevgilimin de kendini yetersiz hissetmesini istemiyorumVajinadan zevk çok zor zaten. Ben penetrasyon olduğunda da çok zevk alamıyorum bosalamiyorum. Ama klitoris candır. Aşırı mutlu ediyor beni
Valla kardeş bir buçuk aydır cinsel hayatım var. Oldukça islaniyorum. Ama adamakıllı zevk alamadım. Bir kere sadece çok iyiydi. Bence erkekle alakalı bir şey değil. Çok araştırdım bu konuyu kadınların büyük çoğunluğu vajinal orgazm yasayamiyormussevgilimle tekrar ilişkiye giricem ama zevk alamamak kafamı kurcalıyor sevgilimin de kendini yetersiz hissetmesini istemiyorum
Orgazmı geçtim zevk de alamıyorum belki zamanla oturan bir şeydir kafamı da çok yoruyorum acaba zevk alacak mıyım diye belki psikolojik baskı da engelliyordur yine de teşekkürlerValla kardeş bir buçuk aydır cinsel hayatım var. Oldukça islaniyorum. Ama adamakıllı zevk alamadım. Bir kere sadece çok iyiydi. Bence erkekle alakalı bir şey değil. Çok araştırdım bu konuyu kadınların büyük çoğunluğu vajinal orgazm yasayamiyormus
beğendiklerim de oldu tatlımm bu kadar dert etme..heimish vallahi sıktın artık ya. Bi düş yakamdan gözünü seveyim. Göz ardı et beni, sal beni. Bıktırdın pasif agresifliğinle.
E bilmiyorsun çünkü. Niye bu kadar üzülüyorsun bilmediğine? Bul birini seviş o kadar istiyorsan. Ve çok rica ediyorum, lütfen beni göz ardı et. Ben seni edeceğim ama sen de beni et ki orda burda yanlışlıkla muhatap olmayalım. Katlanamıyorum seni görmeye.beğendiklerim de oldu tatlımm bu kadar dert etme..
Konu hakkında da yazardım da şimdi sen ne biliyorsun diyenler çıkar. Herkes yapa yapa çözsün problemini. Başta yapılacak şeyi en son yapsınlar.
Normalde 50 yaş üstü kadınları dinlerdim ama sizi bu konuda es geçeceğim mazur görün.E bilmiyorsun çünkü. Niye bu kadar üzülüyorsun bilmediğine? Bul birini seviş o kadar istiyorsan. Ve çok rica ediyorum, lütfen beni göz ardı et. Ben seni edeceğim ama sen de beni et ki orda burda yanlışlıkla muhatap olmayalım. Katlanamıyorum seni görmeye.
50 yaş üstü olmadığım içindir oNormalde 50 yaş üstü kadınları dinlerdim ama sizi bu konuda es geçeceğim mazur görün.
Bununla ilgili internette instagramda seksologlar yada bu alanda calisan insanlar var, gizem onay bir bak derim.mastürbasyon sırasında sevk alamıyorum sadece bir kere cinsel ilişkiye girdim daha sonrasında kendim yapmayı denedim ama zevk alamadık çok fazla ıslanıyorum ama herhangi bir zevk hissetmiyorum acaba yanlış mı yapıyorum? ya da daha yeni olduğum için mi böyle?aL
Eşiniz zevk verememiş bence3 yıldır evliyim. Daha 1 yıldır adamakıllı zevk alıyorum. Söyliceklerim bu kadar.