vajinal mastürbasyonda zevk alamıyorum

travmatikbiri

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2021
12
16
mastürbasyon sırasında sevk alamıyorum sadece bir kere cinsel ilişkiye girdim daha sonrasında kendim yapmayı denedim ama zevk alamadık çok fazla ıslanıyorum ama herhangi bir zevk hissetmiyorum acaba yanlış mı yapıyorum? ya da daha yeni olduğum için mi böyle?

Vajinadan zevk çok zor zaten. Ben penetrasyon olduğunda da çok zevk alamıyorum bosalamiyorum. Ama klitoris candır. Aşırı mutlu ediyor beni

sevgilimle tekrar ilişkiye giricem ama zevk alamamak kafamı kurcalıyor sevgilimin de kendini yetersiz hissetmesini istemiyorum
Valla kardeş bir buçuk aydır cinsel hayatım var. Oldukça islaniyorum. Ama adamakıllı zevk alamadım. Bir kere sadece çok iyiydi. Bence erkekle alakalı bir şey değil. Çok araştırdım bu konuyu kadınların büyük çoğunluğu vajinal orgazm yasayamiyormus

Orgazmı geçtim zevk de alamıyorum belki zamanla oturan bir şeydir kafamı da çok yoruyorum acaba zevk alacak mıyım diye belki psikolojik baskı da engelliyordur yine de teşekkürler

Henuz cok yeni cinsel hayatiniz. Bu asamada vajinal masturbasyonun tatmin etmemesi normal. Kendinizi tanıdıkça daha rahatlarsiniz. Ayrica vajinal yerine klitoral masturbasyon tercih eden bircok kadin var. Vajinal sart degil.

İliskiden zevk almayi da ogrenirsiniz. Daha siz de partneriniz de vucudunuzu tanimiyorsunuz. Neleri seveceksiniz bilmiyorsunuz. Kafaya takmayin akisina bırakın. Zihninizi bosaltmadan zaten zevk alamazsiniz.

heimish vallahi sıktın artık ya. Bi düş yakamdan gözünü seveyim. Göz ardı et beni, sal beni. Bıktırdın pasif agresifliğinle.
beğendiklerim de oldu tatlımm bu kadar dert etme..

Konu hakkında da yazardım da şimdi sen ne biliyorsun diyenler çıkar. Herkes yapa yapa çözsün problemini. Başta yapılacak şeyi en son yapsınlar.

beğendiklerim de oldu tatlımm bu kadar dert etme..

Konu hakkında da yazardım da şimdi sen ne biliyorsun diyenler çıkar. Herkes yapa yapa çözsün problemini. Başta yapılacak şeyi en son yapsınlar.
E bilmiyorsun çünkü. Niye bu kadar üzülüyorsun bilmediğine? Bul birini seviş o kadar istiyorsan. Ve çok rica ediyorum, lütfen beni göz ardı et. Ben seni edeceğim ama sen de beni et ki orda burda yanlışlıkla muhatap olmayalım. Katlanamıyorum seni görmeye.

Normalde 50 yaş üstü kadınları dinlerdim ama sizi bu konuda es geçeceğim mazur görün.

Normalde 50 yaş üstü kadınları dinlerdim ama sizi bu konuda es geçeceğim mazur görün.
50 yaş üstü olmadığım içindir o olsam da buna üzülmezdim emin ol. Bazı insanlar içinde bulundukları yaşı severler. Neyse uçuruyorum seni. İstenmediğim yerde duracam, istemeyen insanla zorla iletişim kurmaya çalışacam diyorsan kendi bileceğin şey tabi ki.

Bununla ilgili internette instagramda seksologlar yada bu alanda calisan insanlar var, gizem onay bir bak derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…